Şimdi Ara

Ubisoft'un Immortals Fenyx Rising Devam Oyununu İptal Ettiği Bildirildi!

Bu Konudaki Kullanıcılar: Kutaycem
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Assassins's Creed, Far Cry ve daha fazlasıyla tanıdığımız Ubisoft ile ilgili yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre 2020 yılında çıkış yapan mitoloji temalı açık dünya macera oyunu Immortals Fenyx Rising'in devam oyunu planları rafa kaldırıldı.
     
    Immortals Fenyx Rising'in devamı gelmeyecek
     
     
     
    VGC tarafından yayınlanan habere göre Ubisoft Quebec tarafından geliştirilmesi planlanan devam oyunu erken geliştirilme aşamasında bulunuyordu. Ancak şirket bu geliştirme sürecinde kritik bir aşamaya girdi. Nihayetinde belirtilmeyen zorluklar nedeniyle ekip bu ayın başlarında oyunu iptal etme kararı aldı. Bu söylemler birden fazla kaynaktan geldi.
     
    Assassin's Creed Odyssey oyununun geliştirici stüdyosu Ubisoft Quebec, Immortals Fenyx Rising için genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Hayranlar oyunu genel anlamda beğenerek devam oyununu beklemeye koyuldu ancak ne yazık ki bu planlar rafa kaldırıldı.
     
    Ubisoft'un ilk hedefi Immortals'ı bir seri haline getirmekti. Hatta gazeteci Jeff Grubb geçtiğimiz yıl ekibin Yunanistan dışındaki farklı mitolojileri keşfetmeyi istediğini bildirmişti. 








  • Onun yerine daha fazla Assassin's Creed basacaklar...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ortalama bir zelda oyunundan çok daha iyiydi yazık oldu

  • quote:

    Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD

    Onun yerine daha fazla Assassin's Creed basacaklar...


    İmmortal Fenyx Rising'in devam oyununu yaparken birşey farkettik. Oyun o kadar eğlenceli değildi ve bu şekilde çıkarmak istemedik. Bu nedenle araştırmalara başladık. Ve çözümü bulduk. Cell Shade grafikli Tamamiyle gerçeklikten uzak parkur ve dövüş sistemli bir Assassin's Creed'e çevirmeye. Hayranlarımızın çok hoşuna gideceğinden eminim. Ayrıca daha oyunun başındayız ama çıkmadan ön sipariş verirseniz size Door to Valhalla, Heat of Egypt ön spariş dllc'lerini de vericez. Yani oyun daha çıkmadı bunları ana oyuna ekleyebilirdik ama ne gerek var taş gibi dlc çıktı daha ne .


    Assassin's Creed'i çok severdim. Hala en favori oyunlarımdan birisi Assassin's Creed 2'dir müzikleri, atmosferi, renk seçimleri, senaryosu, Ezio'nun doğumundan hikaye sonuçlandı diyene kadar onun anılarına eşlik etmek. Ama cidden bişeyini çıkarttılar. 9 ya da 11 tane Assassins Creed gelecek. Adamlar eskiden değişik oyun denerlerdi . Zombi U diye oyun. Her öldüğünde karakterin zombiye dönüşüyor ve açık dünyada onu bulup onu öldürürsen eski lootlarını alıyorsun, Splinter Cell, Prince of Persia serisi, Adamlar Assassin's Creed tuttu diye herşeyi bıraktılar. Prince of persia yeni oyun bile dğeil remake. Ertelendi ve kim bilir ne zaman çıkacak.




  • Ellerindeki bir kaç düzgün oyundan biriydi yazık olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir zelda oyununun yanına yaklaşamaz. hangi oyunlarını oynadınız acaba zelddanın

  • oyun fikir ve konsept olarak iyiydi ama fazla çocuksuydu işte. biraz daha karanlık bir tema, yetişkin işi tasarımlar ve daha karizmatik bir ana kahraman olsaydı güzel olurdu..
  • Oyunda arka planda bir konuşmalar vardı mi aman aman hiç susmuyorlardı. Güya tanrılar konuşuyorlar ama komedyen gibi aürekli şakalar espriler. Ubisoft oyun işini artık beceremiyor bu bir gerçek. Bence bakkaliye sektöründe başarılı olabilir Ubisoft marketleri olarak eminim iyi iş çıkaracaklardır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Constellation Crusader

    ortalama bir zelda oyunundan çok daha iyiydi yazık oldu


    Zelda 1-2 oyunu hariç çıkardığı her oyunla sektöre damga vurmuştur. Nintendo’ya çok da yakın olmayan ülkem vatandaşları Zelda’dan bir şeyler apartıp çıkan oyunu daha iyi sanıyor maalesef.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Niye devamını yapsınlarki, tek atımlık mermiydi zaten, zelda nın popüleritesinden faydalandı bitti gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bas bas paraları Assassin'e

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.