Şimdi Ara

Persona 3 için Orijinal ve Remake Sürüm Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    YouTube üzerinde içerik üreticisi 'Cycu1', orijinal sürüm ile Persona 3'ün yakında çıkacak olan yeniden yapım sürümü için bir karşılaştırma videosu paylaştı. İçerik üreticisinin kullandığı oyun görüntüleri Atlus'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı en son fragmana dayanıyor.
     
    Persona 3'ün yeniden yapım sürümü Reload 2024'te geliyor
     
     
     
    Persona 3'ün yeniden yapım sürümü Reload, Unreal Engine oyun motoruyla geliştiriliyor ve 2024'ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şu anda Reload için herhangi bir Steam veya Epic Games Store sayfası yer almıyor. Ancak daha önce olduğu gibi oyunun Steam'e geleceği belirtiliyor.
     
    Karşılaştırma videosuna geçecek olursak görebileceğiniz gibi Persona 3 Reload, orijinal sürümden daha iyi görünüyor. Hem çizimler hem de grafikler daha net bir şekilde karşımıza çıkıyor. Persona 3 orijinal olarak Playstation 2'de çıktığı için elbette remake sürümünde büyük farklar bulunuyor.
     
    Yeni geliştirmelerle ve iyileştirmelerle beraber Persona 3 Reload, 2024'ün başlarında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ek olarak Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak. 
     
    Karşılaştırma videosu
     
     








  • Persona 3'ü, Persona 5 oyun motoruna aktarmışlar gibi duruyor. Persona 5 ile bu seriyi tanımış kişiler Persona 3'ü oynamayı düşünüyorsa remake'i beklemesini tavsiye ederim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yine gömecem bi 80 saat belli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.