Marka olarak nasıldır? Malzeme kalitesi Sony yada Dell kadar iyi değildir sanırım ama Acer ve Asus ile karşılaştırablir misiniz? Linkteki ürünü ciddi olarak düşünüyorum, şimdiden teşekkürler...
sony ve appledan sonra en iyi ekran kalitesi pb e ait. onun haricinde sende tahmin edebilirisin hic bir firma asus haric tutarsak ekran kartını veya diğer hardware leri kendi üretmiyor.ekran kartı 7400 son cıkan lost planet gibi dx10 lu oyunlar haric seni yeterince goturur kanaitindeyim. bendede 7400 ekran kartlı laptop var. quake 4 doom3 falan rahat oynayabiliyorum.alırsan hayırlı olun
valla dün aldık vatan dan süper çıktı.baya kaliteli
quote:
Orjinalden alıntı: zgrzgn
Resim koyabilirmisin ?
Pili ne kadar gidiyor. Ayrıca işlemci sıcaklığını herhangi bir programla görüntüleyebiliyor musun ?
Packard Bell'in diamond view ekran teknolojisi meşhurdur.
iyi alet hp,dell,datron, gibi markalardan daha iyi parçaları var sürücüsü benimkinin lg diğer başda saydığım 3 marka p.bell in yanında bence kıyas edilemez artık.
ben yaklaşık 1 senedir kullanıorum pb yi. maşalahı var, kasanın malzemesi ve ekranı çok kaliteli, sadece dvd okuyucu, cdleri okurken biraz gürüştülü okur, başka da çok şükür sorun yok!
ekranı süper bu diamond wiev teknolojisi sonyden sonra 1 numara
1 hafta once ben de aldım bu urunu. Kesinlikle oneririm, cok temiz sorunsuz, sessiz ve guzel ekran goruntusu var.
bu fiyata bu özellikler süper...
quote:
Orjinalden alıntı: play station 2
quote:
Orjinalden alıntı: zgrzgn
arkadaşın verdiği linkteki fiyat uçuk derecede az! çok şaşırdım. 2048 ramli, 4mb cache bellekli, 160 gb HD, 192 mb paylaşımlı ekran kartı go7400 olacak, bi yerde bi eksiği vardır dedim :D arkadaşlar beni mazur görün bu FREE DOS bildiğimiz DOS mu? yani tek eksiği o mu? bir windows XP veya Vista CD si ile kurulum yapılamaz mı? eğer dediğim gibiyse hiç düşünmeden bunu alırım! lütfen bilgi verin diğer alan arkadaşlar da...
arkadaşlar soruma cevap alamadım. bilgisayar geldiğinde DOS işletim sistemiyle mi geliyor? sonradan XP falan mı kuruyoruz?
Bende eski bir P.B kulanıcısıyım.Genel olarak memnunum.W3624 var bende 17'...Xp kurulu geliyor..Norton vs. gibi programlarda mevcut içinde..P.B nin kasaları çok sade...Alt tarafında küçük bir subwoofer bulunmakta...Kumanda bulunmakta...Ekranı çok iyi...
ben 1 yıldır v7413 kullanıyorum ve sadece bir şarj ve herkezde olduğu gibi dvd yazma problemim oldu.(şarj problemide biraz benim vurdumduymazlığımdam)bugün öğrendim ki sağlam bir şekilde beni bekliyor en kısa zamanda kavuşmayı bekliyorum.bence gayet sağlam en azından bana yetiyor diyebilirim
P Bell iyidir. Teknik servisi çok iyidir.
arkadaşlar bende kullananların yorumunu bekliyorum. Nova bilgisayardan bu fiyata alan var mı? Tek farkı işletim sistemi olmaması mı?
pckard bell in servisi iyidir diyen arkadaş hakkatten işin düştümü teknik servise sallıyosun gibi geldi bana bir işin düşsünde ondan sonra fikrin değişecektir diye düşünüyorum.dışarıda bir tamirciye yaptırmayı yeğlersin.
IBM'in PC bölümünü alan Lenovo şimdi de Packard-Bell'i satın almak üzere. Lenovo teklifini götürdü; görüşmeler henüz sonuçlanmadı.
Çin'in lider PC üreticilerinden olan Lenovo, 2005'te IBM'in PC grubunu küçük bir kısmı hariç (%13) satın alarak devralmıştı. Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları'na, sunucu, monitör, masaüstü ve dizüstü bilgisayar da dahil olmak üzere 3.500'den fazla bilgisayar teçhizatı ile destek veren Lenovo şimdi de ülkemizde de hatırı sayılır bir değeri bulunan Packard-Bell'e kancayı taktı. Kurumsal alanda IBM'den devraldığı PC mirasını başarıyla taşıyan Lenovo, Packard-Bell ile son kullanıcya daha çok yakınlaşabilir.
Hâlâ Görüşme Aşamasında
Lenovo, satın alım işleminin gerçekleşmesi halinde, bu durumu, Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası'nın kote edilme kuralları gereğince açıklayacak. Henüz görüşme aşaması devam ettiğinden ve ortada somut bir imza bulunmadığından, Lenovo hissedarları ve potansiyel yatırımcıların, teklifi verilmiş bu satın almanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunu dikkate alması gerekiyor. Lenovo'dan yeni gelişmeler oldukça, konu hakkında daha detaylı bilgileri bekleyebiliriz.