Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Minero

Sisteme Gözat

16 Ekim 2007; 11:06:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Minero

Bu anakarte elimde olan SIS 900 Chipsetli ya da Realtek Chipsetli eski model 10/100 PCI ethernetlerden taksam çalışır mı acaba? Cahilliğime verin bu bilgisayarda interneti çift ethernet kartı ile veriyorum diğer bilgisayara. Ethernetin biri router modemden alıyor, diğeri ile de bağlantıyı sağlıyorum. Bu anakart ve eski ethernet kartları ile aynı sistemi uygulayabilir miyim?

Sağol dostum. İşletim sistemi olarak Windows XP SP2 kullanıyorum ve ikisinin de sürücüleri sorunsuz çalışıyor. Ama şimdi ethernet switch buldum bir tane onu da kullanabilir ya da ikinci el bir tane alabilrim...

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir ormgan gibi kardeşçesine!...
byflash

16 Ekim 2007; 12:37:34 

quote:

Orjinalden alıntı: ukc34

Bende 1-2hafta kadar Önce istediğim GİGABYTE P35 DS3L anakartıma sonunda kavuştum :D
Bu markayı Asus'tan daa çok seviorum nedenSe :P

o/c yapmayı denemştim, olmamıştı.
Bugn Forumdan destek alark denedim, baŞArılı oldum :D

şu an :

daha da Fazlsını deneyeceğim;)

Bu arada işlemcim E6400 :D

O/C konusunda benimde ilk tecrübem oldu. Sen işlemci voltajını artırmamışsın sanırım. Benim pc konfigürasyonumla hemen hemen aynı ama ben voltajı artırmak zorunda kaldım. Sence neden böyle olur? Benim pc özellikleri ve sonuçlar aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_18408764/tm.htm

harbi...
technovaland

16 Ekim 2007; 18:22:09 

ingilizcem yok denecek kadar az olduğu için GİGABYTE P35C-S3 anakartımla gelen CD deki bu programlar ne işe yarıyor ?

ustadlar yardımınızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 16 Ekim 2007; 18:23:10 >

E6550 C2DUO GİGABYTE P35C-DS3R ATİ HD 2600 PRO http://motobilim.blogspot.com
KODAK M1033 HD
quemmaa

16 Ekim 2007; 20:07:59 

ya arkadaşlar bende overclock yapmak istiyorum fakat CPU-Z da bakıyorum işlemci hızına çarpanlar bi 6x oluyo bi 8x :S işlemci hızı 2000 ghz yada 2666 ghz gidip geliyor. Sistemin E6750 işlemci anakartım zaten P35C-DS3R ram olarak 1 gb 800mhz kingston var ekran kartım ise palit 8600 gt sonic +. power'ım 600 wattlık eplison powerı. kasam ise :D everest stock fanlar mevcut :( overclock konusunda yeniyim konuları biraz okudum ama kafam karıştı. F4 biosu da yükledim. yardımcı olacak arkadaşlar olursa con minnettar olurum

Intel E6750 2.66 ghz, Gigabyte P35C-DS3R (rev. 1x), Kingston 2x1 gb 800 mhz ram, Thermaltake Kandalf Kasa, 600 eplison watt, Palit 8600 Sonic + , 2x750 gb Samsung hdd, 1x250 gb Seagate, 1x80 gb Maxtor (ide), Lg 1960tr-bf Lcd monitor (en sevdiğim parçası:) .... Şimdilik bu kadar :D
>sCoRPion<

Sisteme Gözat

16 Ekim 2007; 21:19:16 

quote:

Orjinalden alıntı: quemmaa

ya arkadaşlar bende overclock yapmak istiyorum fakat CPU-Z da bakıyorum işlemci hızına çarpanlar bi 6x oluyo bi 8x :S işlemci hızı 2000 ghz yada 2666 ghz gidip geliyor. Sistemin E6750 işlemci anakartım zaten P35C-DS3R ram olarak 1 gb 800mhz kingston var ekran kartım ise palit 8600 gt sonic +. power'ım 600 wattlık eplison powerı. kasam ise :D everest stock fanlar mevcut :( overclock konusunda yeniyim konuları biraz okudum ama kafam karıştı. F4 biosu da yükledim. yardımcı olacak arkadaşlar olursa con minnettar olurum

onun nedeni bilgisayarın ihtiyaç duyulmadığında işlemcinin hızını düşürmesi. advanced bios features da ayarı olması gerekiyor tam yerini hatırlamıyorum..

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@570/1600Mhz), 2 x Seagate 500 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
quemmaa

17 Ekim 2007; 19:01:23 

merhaba arkadaşlar. bugun Seagate barracuda 250 gb Sata NCQ 16mblik harddisk sipariş ettim. sistemimde ayrıca maxtor 80 gb ide harddisk var. acaba bunların ikiisni nasıl birlikte kullanırım? Ne yapmam gerekiyor? raid filan diyorlar da o nasıl olacak bilmiyorum :S

Intel E6750 2.66 ghz, Gigabyte P35C-DS3R (rev. 1x), Kingston 2x1 gb 800 mhz ram, Thermaltake Kandalf Kasa, 600 eplison watt, Palit 8600 Sonic + , 2x750 gb Samsung hdd, 1x250 gb Seagate, 1x80 gb Maxtor (ide), Lg 1960tr-bf Lcd monitor (en sevdiğim parçası:) .... Şimdilik bu kadar :D
al-ozaria

Sisteme Gözat

18 Ekim 2007; 5:29:19 

Arkadaşlar bu kartta ne yaptıysam yapıyım intel e2160'ı stok fanla 3.0 ghz de günlük kullanamıyorum. Stabil çalışmıyor. Oyunları geçtim süper pi yi bile 32m de bitiremiyor deli etti resmen. (P35c-ds3r, intel e2160, fsp 400 watt, 1+1 dual vertitech 800mhz ddr2, kasada 25 cm lik iki fan (cm xclio a380) ) olmuyor bi türlü stabil olmuyor. Bu arada pc health kısmında ram voltajı için fail yazıyor ilgisi olabilirmi, manuel seçenekte kaç olursa olsun değişmiyor ancak normal yapınca o zaman da tümü normal oluyor. Sorun nerden kaynaklanıyor ve çözümü ne olabilir?

sapiens pol ipse fingit fortunam sibi bilge kendi mutluluğunun ustasıdır ;)

quemmaa

18 Ekim 2007; 9:25:21 

quote:

Orjinalden alıntı: al-ozaria

Arkadaşlar bu kartta ne yaptıysam yapıyım intel e2160'ı stok fanla 3.0 ghz de günlük kullanamıyorum. Stabil çalışmıyor. Oyunları geçtim süper pi yi bile 32m de bitiremiyor deli etti resmen. (P35c-ds3r, intel e2160, fsp 400 watt, 1+1 dual vertitech 800mhz ddr2, kasada 25 cm lik iki fan (cm xclio a380) ) olmuyor bi türlü stabil olmuyor. Bu arada pc health kısmında ram voltajı için fail yazıyor ilgisi olabilirmi, manuel seçenekte kaç olursa olsun değişmiyor ancak normal yapınca o zaman da tümü normal oluyor. Sorun nerden kaynaklanıyor ve çözümü ne olabilir?

aynı sorun bende de oldu. Voltajı manuel yapınca ddr a voltaj gitmiyor diyor. en iyisi voltajı otomatik yapmak. kendi gerektigi gibi ayarlıyor o zaman voltajı (sanırsam). Bi de standart turbo extreme seçenekleri vardı. Standartı seçmenin stabilite kazandırdıgını söylüyor. Standartı seçip voltajı otomatik yaparsan sanırım olur. bende E6750 var 2.66ghz cok rahat 3.2 ghz filan oluyor bu şekilde.

al-ozaria

Sisteme Gözat

19 Ekim 2007; 1:17:46 

quote:

quote:

aynı sorun bende de oldu. Voltajı manuel yapınca ddr a voltaj gitmiyor diyor. en iyisi voltajı otomatik yapmak. kendi gerektigi gibi ayarlıyor o zaman voltajı (sanırsam). Bi de standart turbo extreme seçenekleri vardı. Standartı seçmenin stabilite kazandırdıgını söylüyor. Standartı seçip voltajı otomatik yaparsan sanırım olur. bende E6750 var 2.66ghz cok rahat 3.2 ghz filan oluyor bu şekilde.

ilgin için saol arkadaşımda zaten belirtim ben voltaj otomatikteyken öyle bir sorun olmadığını, ama otomatik voltajla da düzgün o.c olmuyor, manuel voltajda nasıl düzeltiriz bu sorunu? Voltaj autoda olmadan o.c. yapılamaması saçma olur sanmıyorum kartın böyle bir özelliği olsun . Bu arada aynı seçenekler bende yok.

quemmaa

19 Ekim 2007; 10:05:05 

quote:

quote:

quote:

ilgin için saol arkadaşımda zaten belirtim ben voltaj otomatikteyken öyle bir sorun olmadığını, ama otomatik voltajla da düzgün o.c olmuyor, manuel voltajda nasıl düzeltiriz bu sorunu? Voltaj autoda olmadan o.c. yapılamaması saçma olur sanmıyorum kartın böyle bir özelliği olsun . Bu arada aynı seçenekler bende yok.

eğer ingilizcen varsa arkadaşım voltajı otomatik yaptıgın zaman yan kısımında şöyle yazmaktadır 'Voltajı otomatik olursai overclock yapıldıgı zaman gerektigi gibi voltaj artacaktır bios tarafından!. ama manuel de her türlü voltajı sen ayarlıyorsun. bende otomatik yaptım ve 2.66 ghz e6750 i sorunsuz 3.2 hatta 3.6 yaptım bi ara. stabilititen kastın ne? bende daha acemi sayılırım fakat bende cpuz yada everest te ölçerken hızım bi artıyor bi azalıyor çarpanlar 8x 6x olup duruyordu. bunun sebebini sordum işlemci boşta iken yada gerek duymadıgı zaman kendi voltajı ve hızı düşürüp elektriktten tasarruf yapıyormuş :D öyle bi cvp aldım herkesten. neyse kolay gelsin

al-ozaria

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 4:45:39 

quote:

eğer ingilizcen varsa arkadaşım voltajı otomatik yaptıgın zaman yan kısımında şöyle yazmaktadır 'Voltajı otomatik olursai overclock yapıldıgı zaman gerektigi gibi voltaj artacaktır bios tarafından!. ama manuel de her türlü voltajı sen ayarlıyorsun. bende otomatik yaptım ve 2.66 ghz e6750 i sorunsuz 3.2 hatta 3.6 yaptım bi ara. stabilititen kastın ne? bende daha acemi sayılırım fakat bende cpuz yada everest te ölçerken hızım bi artıyor bi azalıyor çarpanlar 8x 6x olup duruyordu. bunun sebebini sordum işlemci boşta iken yada gerek duymadıgı zaman kendi voltajı ve hızı düşürüp elektriktten tasarruf yapıyormuş :D öyle bi cvp aldım herkesten. neyse kolay gelsin

arkadaşım ingilizce az çok var ama otomatik yapınca işlemci bazen kafasına göre %10 o.c da dahi oyunlardan atabiliyor. oc. den kaynaklandığını düşünüyorum oc. suz öyle bir sorun yok. Bana manuel çözüm yolu lazımdı , hallettim sanırım. Neyse yinede saol.

Sorum genele oc. 3.2 görebilirken günlük kullanımda % 40 ı geçemiyorum bir şeyleri eksik mi yapıyorum kanımca anakartta kapatılması gereken bişeyler var ama bulamadım .(eist kapalı)

(msn de 10 dk ayırabilecek oc. ustaları aranıyor çok makbule geçer valla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 20 Ekim 2007; 4:46:57 >

umıtyasar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Ekim 2007; 9:18:01 

ya arkadaslas ben cpu sogutucsu 3d roket kulanıyorum ama bilgisayarı ilk actıgımda calısmıyor dönmuyor bıosdan bakınca 46 rpm filan yazıyo ama bilgisayar tammamen acılınca bu olay duzelıyornormal calışmaya devam edıyor . neden dır acaba ilk anda calısmaması ?