Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
78.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: mbyka

quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Slm Arkadaşlar Bende yeni Bi P35C-DS3R Aldım.Oc ayarlarını kurcalamaya başladım.

İşlemci Mhz 400 geldiğinde 400 X 6 gözüküyordu. Bende 401 X 6 yaptım ve kaydettim ve biostan çıktım.Çıkarçıkmaz bi res attı açıldı bi daha res attı açıldı bi daha res attı ve benim ayarlarımı sıfırladı.Bu neden acaba bi türlü olmuo.

Yardım eden arkadaşlar olursa sevinirim Teş.

Biosum : F4b ama önceki bioslarımdada böle olmuştu.

Bana Başka bi sürüm Biosla oc yapmış arkaşlar Bios önerebilirler.

dostum anakrtın orjinal biosu ilede su anki beta olan f4g ilede oc yaptım fotolarda yukarda e6420 426x8 olarak 3.407 mhz de

ramler auto secili ve 532 mhz de ddr2 800 veritech ile

cpu voltajını auto yapma 1.3 yada bir iki adım yukarısında olsun

ram fsb oranı nı 900 den yukarı cıkarma deneme için

mch fsb-pci-e voltajlarını 1 er artır olmadı pci-e voltajı hariç digerlerini bir kere daha (0.2v) artır

Arkadaşım Verdiğin bilgiler için Sağol.Dediklerini denedim ama birtürlü birşey değişmedi.Ancak birşey fark ettim bilgisayar açılışında 333X6 gözüküyor bu normalmi anlamadım. 400X6 gözüküyor biosda. 401X6 getiriğimde açılmıyor hemen res sonra gene res ve sıfırlanıyor.Neden böle yapıo anlamadım.

Yardım Pls
    Airpods

• arkadasım senin işlemci imzandaki işlemci ise o cpu nun carpanı 8 dir

ama 400x6 diyorsun neden 6 secip hızı düşürüyorsun

bios ta cpu ayarları ile ilgili olan tüm seçenekleri iptal et

sped step eist felan gibi ayarların tümünü

birde biosun oc menüsünde ram ayarlarını düşük tut auto seçme yani fsb yi 400 yaptıgında ram lerin en fazla 900 de kalsın bu şekilde sistem bir acılsın sonra yine voltajk ve hızı artırırsın ;tabi cok fazla cıkma saglam bir sogutma sistemin yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 29 Ağustos 2007; 23:51:26 >

T: +905303401746
    E: onderkaman@dwin.com.cn
    W:www.dwin-global.com
  • Arkadaşım bios içinde Cpu 400X6 olarak gözüküyor.Ama windowsu açında 2,66 gerçek hızını görebiliyorum.Buna anlam veremedim.

Dediklerini Denicem.Sağol
    Airpods
  • Arkadaşım dedin gibi herşeyi kapattım Cpu ile ilgili olan.Benim biosumda gözüken 400X6 yı 400X8 Yaptım ve açıldı kendi hızına ulaştı yani.

Sağol.Teş ederim şimdi senden bişi daha rica edeceğim Mevcut 400Mhz nasıl yükseltim ne kadar voltaj değerlerine yükseltim Bunlar hakkındada yardım edersen Çok sevinirim.
    Airpods
  • Walla sana ne kadar Teş etsem azdır

Oldu walla çözüm sorunu.Şu anda 2.66 olan işlemcimi 2.80 çıkarttım. 350X8 de ilk 400X8 yaptım ama fazla ısındı düşürdüm. Sanırım Seninde 400X8

Isı: Boşta 48 - 50 Load da 60 - 69 oldu. Stock Fan.

Voltaj değerleri Auto da Onları elle ayarlamada kaça getirim Onunlada hakkında bilgi verirsen sevinirim.Ama daha voltajlarla oynamicam hatta işlemciyi mevcut hızına getiricam çünkü oyunlarda alarm veriyor.Ama sen gene bana yazarsan ben ilerde bi soğutucu alıcam o zaman uygularım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 30 Ağustos 2007; 13:16:25 >
    Airpods

• beta f4i release oldu. @BIOS ile alabilirsiniz dosyayı. problemsiz şu an
    Intel i7 4770k Corsair H80i LCS /// Asus Maximus VI Gene /// 8gig Gskill Ripjawsx /// Asus GTX760OC DirectCUII /// LG 29" UM67 /// NZXT Tempest Corsair 650HX /// Samsung 250gig SSD Sandisk 120gig Extreme SSD 640gigx2 500gig IOmega Home Media 1Tb NAS /// NEC 7173S /// Logitech G15 MS sidewinder x8 /// Creative SB Digital Music Premium HD Marshall MajorFX /// JBL Creature II /// Sycthe Kama Meter /// Netmaster CBC-382D1 Linksys E2000 /// Samsung Galaxy s6Edge Sennheiser Momentum In-ear // LG 42lm760s // Egreat R6S // HARMAN KARDON AVR 161S HKTS 16 BQ
  • quote:

Walla sana ne kadar Teş etsem azdır

Oldu walla çözüm sorunu.Şu anda 2.66 olan işlemcimi 2.80 çıkarttım. 350X8 de ilk 400X8 yaptım ama fazla ısındı düşürdüm. Sanırım Seninde 400X8

Isı: Boşta 48 - 50 Load da 60 - 69 oldu. Stock Fan.

Voltaj değerleri Auto da Onları elle ayarlamada kaça getirim Onunlada hakkında bilgi verirsen sevinirim.Ama daha voltajlarla oynamicam hatta işlemciyi mevcut hızına getiricam çünkü oyunlarda alarm veriyor.Ama sen gene bana yazarsan ben ilerde bi soğutucu alıcam o zaman uygularım.

benim sistem soyle
    bios...:f4i
    os.....:vista build 600 32 bit
    cpu....:e6420 b2 stok fan
    ramler.....:2x1gb ddr2 800 veritech
    ekran kartı...:power clr hd2900xt 1gb gddr4(stok fan)
    power....:silver power 600w
    hdd...:2x seagate 120gb raid0 cnk size 128k
    kasa.....:2x25cm fanlı aplus monlize 1x12cm arka fan 1x12cm ön fan 1x80cm ram fanı(ramleri sogutmak için)

su an günlük kullandıgım OC li deger cpu-ram ve ekran kartı degerleri

bios f4i
    os....:vista
    cpu....:3507 ghz stok fan 438 fsb 1.37 volt...sıcaklık idle cpu=41 cpu#1=52 cpu#2=53 (bende bunu anlamıyorum yaaa ...3 ayrı sıcaklık)

ramler .....:oran 2.40=1053(biosta ayarlanacak) voltajları 2.3 volt timinlger auto da(5-7-7-21 olarak ayarlamıs anakart)
    ram ayarları için bir ayar daha var bios menüsünde ddr ram option'u 2 yap

ekran kartı.....:870mhz core 2300mhz ram hızı

sendeki ramler 930 dan yukarı cıkmayabilir fazla voltaj verip cıkarma denemeleri yapmamanı öneririm.bir ara elimde vardı bu ramler ordan biliyorum.
    bunların max calısma voltajları 2.1 volt.

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA

cpu-z valid
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=237425

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyka -- 2 Eylül 2007; 5:33:27 >

• bu kartta da 4 tane var 2 si pwm destekli 4 pin 2 si dc voltak kontrollu 3 pin

• arkadaslar bende 18-08-2007 tarihinde P35C-DS3R anakart aldım ama 4.gun kendi kendine kitlendi hemen aldıgım yere goturdum ama musteri hizmetlerinden bir sahıs ısrarla kullanıcı hatasıdır dedi ve degistirmedi servise gitti. aramadıgım konusmadıgım yer kalmadı ve en sonunda uretim hatası oldugunu kanıtlayana kadar 15 gun gecti ve bugun teknikservis beni aradı ve uretim hatası var ama biz duzelttik goldbilgisayardan urun degisimi yapabilirsiniz dedi. hemen goldu aradım ama aynı şahıs yine ısrarla kullanılmıs urunu ben degistiremem deyince ben delirdim. bu urunleri aldıkları firmaya acıp genel mudurle konustum ve her olanı anlattım inanın adamda sasırdı ve 10 dakika sonra o agresif şahıs beni aradı ve''efendim sizi cok beklettik sizi baskalarınla muhattab ettik kusura bakmayın istediginiz zaman gelip istediginiz urunu alabilirsiniz'' demezmi süt dokmus kedi olmuş... bakın arkadaslar 4.leventteki GOLDbilgisayardan birşey alırken beni düşünün.. 3 tanedaha şubesi var oralardan alın cunki burdaki muşteri hizmetlerinde olan butun personel inanın problemli ve tek kelimeyle BİLGİSİZ...

• Bu Anakartı ile Big Typhoon kullanan var mı ?
    > Cırıltı sesi PS 2 Klavye girişlerinden veya Printer portundan o bölgeden geliyor.
    > Lanet olsun almaz olaydım. Bu Anakartı bu böyle bir sistemi şimdi bende teknik servise götürsem kullanıcı hatası deyip benide geri yollayacaklar mı ?
    > 240 USD boşa mı gitti ?
    > Ürünü alalı 1 ayı geçti. Anakart işlemci ve Big typhoon soğutucuları PC Gold'dan aldım. Şimdi Bana verecekleri cevap bu Anakart ile Big Tyhoon kullanmayacaksın kusura bakma mı ? diyecekler. Madem kullanılmıyor niye satıyorlar ?
    > Soğutucu cidavalarını çıkarınca ses kesiliyor kendi stok fanını denemedim. Onuda deneyeceğim aynı şeyi o da yaparsa bakalım cevapları ne olacak ?
    İlgili Başlığım..
    http://forum.donanimhaber.com/m_17369588/tm.htm

• Beyler kötü bi durum oldu P35C DS3R anakartımın Kapasitörünü Yaktım Şu An Hızlı Sistem Garantisi Olduğu için Oraya götürdüm.Sizce Bana Anlayıp Kullanıcı hatası diyip benden para alıp tamirmi ederler ne olabilir sizce.Nasıl yaktım derseniz yeni işlemci soğutucusu aldım onun altındaki taban kısa devre yaptırdı tabandaki sorunu çözdüm ama iş işten geçmiş oldu

Teşekkürler.
    Airpods
  • Geçmiş olsun, umarım sorununuz en uygun şekilde halledilir. Soğutucu marka ve modeli nedir acaba yine aynı problemle karşılaşacak insanlar olması olası.

Orjinalden alıntı: losthell
    arkadaşlar bende bu kartın ddr3 desteklemeyen modelini alacağım oyunlarda ramlerin performans getirisi olmadığı için vereceğim fark yerine üstüne para koyup 1gb ddr2 ram eklerim dhaa iyi..
    arkadaslar bu kart ddr3 desteklıyormu
    bu kartın ddr3 desteklemeyen modelı ne

bırde msıp35 platınıum mu alayım yoksa ds3r mı?hangısı ıle max o.c. yapabılırım

bahsı gecen kart ıcın lınk verırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 10 Eylül 2007; 1:41:29 >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • DDR3 destekliyor , DDR3 desteklemeyen modeli P35-ds3r. MSI da güzel kart ama Gigabyte daha çok tercih ediliyor.

Orjinalden alıntı: fearmywraith

Geçmiş olsun, umarım sorununuz en uygun şekilde halledilir. Soğutucu marka ve modeli nedir acaba yine aynı problemle karşılaşacak insanlar olması olası.

Sağol Arkadaşım..Su sistemimle takas Yaptığım bi soğutucu Ninja Plus.Arkasındaki tabanın üzerindeki yüzey soyulmuş ve metal devrelere deymiş.Aslında bendede hata var pek fark etmedim sonradan attim.Şimdi O soğutucunun arkasındaki yüzeyin üstüne bişey kaplıcam elektirik geçirmeyen ve yumuşak bişi.Bişiler düşünüyorum ama bakalım.
    Airpods
  • quote:

Beyler kötü bi durum oldu P35C DS3R anakartımın Kapasitörünü Yaktım Şu An Hızlı Sistem Garantisi Olduğu için Oraya götürdüm.Sizce Bana Anlayıp Kullanıcı hatası diyip benden para alıp tamirmi ederler ne olabilir sizce.Nasıl yaktım derseniz yeni işlemci soğutucusu aldım onun altındaki taban kısa devre yaptırdı tabandaki sorunu çözdüm ama iş işten geçmiş oldu

Teşekkürler.

anakart çalışmıyor diye götürün kapasitörü yaktım demeyin :D bi sorun çıkıcanı sanmam yanan kapasitörü değiştirip verirler.. tabi bu 15 gün kadar sürer genelde..

• bu anakartı bende aldım 6750 işlemciyle birlikte ama bi türlü xp kuramadım işlemci veya anakartın birinde arıza var ama hangisinde çözemedim biraz daha test edip servise götürücem mecburen şansa ba yepyeni pc arızalı

Orjinalden alıntı: barbar20

bu anakartı bende aldım 6750 işlemciyle birlikte ama bi türlü xp kuramadım işlemci veya anakartın birinde arıza var ama hangisinde çözemedim biraz daha test edip servise götürücem mecburen şansa ba yepyeni pc arızalı

Kardeş boot edemiyorsan başka xp cd ile dene bende aynı sorunu yaşamıştım bu şekilde çözdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

Beyler kötü bi durum oldu P35C DS3R anakartımın Kapasitörünü Yaktım Şu An Hızlı Sistem Garantisi Olduğu için Oraya götürdüm.Sizce Bana Anlayıp Kullanıcı hatası diyip benden para alıp tamirmi ederler ne olabilir sizce.Nasıl yaktım derseniz yeni işlemci soğutucusu aldım onun altındaki taban kısa devre yaptırdı tabandaki sorunu çözdüm ama iş işten geçmiş oldu

Teşekkürler.

anakart çalışmıyor diye götürün kapasitörü yaktım demeyin :D bi sorun çıkıcanı sanmam yanan kapasitörü değiştirip verirler.. tabi bu 15 gün kadar sürer genelde..

Tabiki Öle bişi demedim sadece zaten yeni almamı bahane edip Çalışmıyor yazdırdım raporuna.Bakalım ne olucak bu gün aradım sıradaymış 3 gün içinde sıra gelir dediler.

Teşekkürler.
    Airpods

• arkadaşlar bir cok arkadas ufak tefek sorun yasamıs ama bunlar hep o/c yaparken olan sorunlar bende almayı dusnuyorum bu kartı p35c ds3r yı yanında bide e6750 almayı istiyorum şimdi benim elımde su an p5b deluxe wifi var ve işlemcımde p4 3.0 faki hissedermıyım sizce ?? yalnız ekrankartım x1600pro bunuda bunların taksıtı bitince değiştirmeyı dusunuyorum
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.