benim de bu anakartı almamamın sebebi ddr3 desteği
ddr3 ramler 200mhz lere ulaştı ama bu anakartın ddr3 desteği max 1333mhz... ddr3 ler 200 i geçecek mutlaka...daha yeni başladılar...ozman bu anakartın ddr3 desteği şu anki ddr2 400 mhz desteği gibi kalacak sanıyorum.yani kullanılmayacak gibi geliyor bana...
alanlara hayırlı olsun..gerçekten uzun süre düşündüm almayı. insanı cezbediyor.
İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
sayko35 gigabyte tr ye nerden ve nasıl mail attın bizde bilelim bir link attarmısın ve gelen haberi bize iletirsen memnun oluruz ve bilgilenmiş oluruz bahsettigin sorun ses yongasımı ? saygılar
Evet hocam ses sorunu, problemi merkeze bildirdiklerini en kısa sürede cevap vereceklerini falan yazdılar sağolsun arkadaşlar ama bakalım ne çıkacak. Bendeki sorun şöyle; Realtek HD Audio yöneticisi ni açıyorum hoparlör seçeneğini 6 ch hoparlöre getiriyorum digital sekmesini tıklayıp 192K hz seçeneğine alıyorum ve play tuşuna bastığımda sadece ön hoparlörlerden çok acayip garip metalize sesler gelmekte, 96k hz ye getirdiğimde sesi digital olarak algılamıyor 2 kanal stereo olarak veriyor, 44k hz getirdiğimde ise digital 5+1 ses vermekte. Aynı durum analog çıkışta ve coax tada mevcut. Ne yaptıysam bu sorunu bir türlü çözemedim. Haber gelir gelmez bende sizinle paylaşıcam tabi ama gelirse....... Sırf bu yüzden anakartı iade bile etmeyi düşünüyorum
Sayko haber varmı???
oc yönünden 10 numara ama birde alc889a ses yongasına çare bursak sorunsuz bir kart olacak birde bence bu sene gigabyte asus u solladı nedersiniz arkadaşlar bu özelliklerde bu fiyat süper bence inş yeni gelecek bios tüm sorunları bitirir umudumuz bu saygılar
Windows XP Professional / Gigabyte GA-P35C-DS3R Rev 2.0/Intel Core 2 Duo E8400 3.0 ghz 1333 FSB /Zotac Nvidia 8600gts 512 MB 128 Bit / Kingston 2*1 1024 MB 800Mhz / Seagate 320 Gb 7200.10 RPM HDD / SS2 TV / ASUS 1814-BLT DVDRW /FELL 550 WALT Kasa
Arkadaşlar 5.1 dijital sorunu tarafımdan çözülmüştür... Şöyleki; bu gün windvd8 programını yükledim (5.1 desteği mevcut), 5.1 ses formatlı bir dvd yi pc ye koydum ve amfimde (yamaha rxv459) 5.1 ikonu yandı, her kolondan ve sub dan ayrı ayrı çok temiz bir ses aldım. Demekki, öncelikle 5.1 destekli bir programda, 5.1 destekli bir ses uygulaması çalıştırmamız gerekiyormuş. Bizim realtek menüsünde çalıştırmaya çalıştığımız 5.1 şeması sadece analog bağlantı içinmiş. Power dvd için de 5.1 ses paketini ayrıyetten almanız gerekiyor yoksa onun da normal sürümü 5.1 sistemi desteklemiyor. Yani sorun, bizim ses kartında değil, çalıştırdığımız uygulamalardaymış... Böylece bu anakartı alarak gayet iyi etmişiz diyebilirim
Arkadaşlar 5.1 dijital sorunu tarafımdan çözülmüştür... Şöyleki; bu gün windvd8 programını yükledim (5.1 desteği mevcut), 5.1 ses formatlı bir dvd yi pc ye koydum ve amfimde (yamaha rxv459) 5.1 ikonu yandı, her kolondan ve sub dan ayrı ayrı çok temiz bir ses aldım. Demekki, öncelikle 5.1 destekli bir programda, 5.1 destekli bir ses uygulaması çalıştırmamız gerekiyormuş. Bizim realtek menüsünde çalıştırmaya çalıştığımız 5.1 şeması sadece analog bağlantı içinmiş. Power dvd için de 5.1 ses paketini ayrıyetten almanız gerekiyor yoksa onun da normal sürümü 5.1 sistemi desteklemiyor. Yani sorun, bizim ses kartında değil, çalıştırdığımız uygulamalardaymış... Böylece bu anakartı alarak gayet iyi etmişiz diyebilirim
Ayriyetten ses için en son sürücüyü kurmanızı öneririm, ama gigabyte'dan değil, realtek'in siteden. Herşeyi de Gigabyte'dan beklemeyin canım:
Gigabyte'da hala v1.87 var. Bunun üzerine 1.88, 1.89, 1.90 çıkmış. En günceli ise 1.91:
siyahtemas eyvallah bilader dediğin gibi bir divx 5+1 destekli bir proğram yüklicem bakalım inş bendede sorun kalkar teşekkürler birde son vediğiniz realtek sitesinden r1 91 i indiriyom saygılar
Windows XP Professional / Gigabyte GA-P35C-DS3R Rev 2.0/Intel Core 2 Duo E8400 3.0 ghz 1333 FSB /Zotac Nvidia 8600gts 512 MB 128 Bit / Kingston 2*1 1024 MB 800Mhz / Seagate 320 Gb 7200.10 RPM HDD / SS2 TV / ASUS 1814-BLT DVDRW /FELL 550 WALT Kasa
Kurşun bey, ben de çok rahatsızdım bu olaydan,ama sorun aslında kartta değil, bizdeymiş... gb tr ye okadar mail attık hiçbirine cevap yazmadılar, bence onlarda bilmiyorlar bu konulrda çizgi asusun üstüne yok
Kurşun bey, ben de çok rahatsızdım bu olaydan,ama sorun aslında kartta değil, bizdeymiş... gb tr ye okadar mail attık hiçbirine cevap yazmadılar, bence onlarda bilmiyorlar bu konulrda çizgi asusun üstüne yok
hocam sorunu hallettiysen burda bizimle paylaşırmısın neymiş sorun belki bizim içinde bir yardımı dokunur..
Ayriyetten ses için en son sürücüyü kurmanızı öneririm, ama gigabyte'dan değil, realtek'in siteden. Herşeyi de Gigabyte'dan beklemeyin canım:
Gigabyte'da hala v1.87 var. Bunun üzerine 1.88, 1.89, 1.90 çıkmış. En günceli ise 1.91: