410AS hdd aldım,arkadaki jumper'ı çıkarmış olmama ve diskin tamamen boş olmasına rağmen hdtune programıyla max 64-65mb/sec değerlerini görüyorum.performansı nasıl daha arttırabilirim?
ayrıca satayı GSATA / SATA portları arasında birinin gigabbyte diğerinin ICH9 tarafından kontrol edilmesinden başka ne fark vardır? ben gsataya bağladım hddyi değiştirsen daha yüksek değerler okunabilirmi testlerde?
ve son olark bunlarla ilgili güncel sürücüler hangileridir?
arkadaşlar aranızda ga-p35c-ds3r nin ses sürücüsünün adım adım kurulumunu resimli gösterecek varmı kafayı kırmak üzereyim benden kaynaklanan bişimi yoksa sürücülerden mi anlamadım sitesinden son realtek R1.87 sürücüyü indirdim olmuyo sorun şu aslında (winamp dinlerken sorunyok wmp de video izlerkende sorunyok 5+1 çalışıyo) (ama en büyük sorun şu media sesleri ve oyunlarda örnek constantine oyun vs oyunlarda 5+1 iptal) sadece yeşil jacktan 2 kanal yani steriyo ses alıyorum diger kanallar iptal bana yardımcı olacak varmı rica ediyorum birde şu var vista 32bit kurduğum zaman hiçbir sorunyok eminim yazılımsal bir hata olmalı hatta vistada realtek paneli daha değişik ve daha geniş ama benim sorunum xpde lütfen yardımcı olun arkadaşlar rica ediyorum saygılar
Windows XP Professional / Gigabyte GA-P35C-DS3R Rev 2.0/Intel Core 2 Duo E8400 3.0 ghz 1333 FSB /Zotac Nvidia 8600gts 512 MB 128 Bit / Kingston 2*1 1024 MB 800Mhz / Seagate 320 Gb 7200.10 RPM HDD / SS2 TV / ASUS 1814-BLT DVDRW /FELL 550 WALT Kasa
beyler benim konu ale sorunum ile ilğilenen yokmu 14. sayfada 5 kere yazdım burada yazdım e artık ilğenen biri yoksa bende bileyim yoksa kart elimde kalacak
Windows XP Professional / Gigabyte GA-P35C-DS3R Rev 2.0/Intel Core 2 Duo E8400 3.0 ghz 1333 FSB /Zotac Nvidia 8600gts 512 MB 128 Bit / Kingston 2*1 1024 MB 800Mhz / Seagate 320 Gb 7200.10 RPM HDD / SS2 TV / ASUS 1814-BLT DVDRW /FELL 550 WALT Kasa
Anakartın cddeki yazılım ile bios güncellemesi yaptım ve F3b yi yükledi. Bu konularda acemiliğimden de olabilir F2 versiyonunda işlemciyi(Q6600) 3000 mhz nin üstüne çıkaramıyordum. F3b ile ilk denememde 3200 mhz ayarladım.3400 mhz yapabilirsem o şekilde bırakmayı düşünüyorum.
Arkadaslar daha 2 gun önce sistemi kurdum ilk kurdugumda calıstı gigabyte'ın sitesine baglanıp bios update için f1'den baslayıp f10'a kadar olan dosyaları indirdim sonra anakart cd'sinin içinden gigabyte@biosupdate programını kurdum ve f1'i yukledim yükleme bittikten sonra makina restart yaptı ve şimdi açılmıyor açmak istedigimde fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmeden tekrar kapanıyor 2 kısa açılış yapıyor sonra tam açılacak gibi oluyor ama ekrana görüntü gelmeden kendini kapatıyor ne yapmam lazım mümkünse yardımcı olun arkadaslar herkese saygılar
arkadaslar şimdi anakartın ithalatcı firmasını aradım ve sorunumu anlattım bana cmos yapmamı söylediler yalnız ben cmos nasıl yapılır bilmiyorum , bilen arkadaslar özellikle resimli bir şekilde anlatırlarsa çok iyi olur malum agzım yandı bios update işinden korkuyorum artık bişi yapmaya
Bende de optik baglantılı 5+1 ses sistemi sadece 2 kanal ses veriyor. kursun25 sanırım aynı sorun. winamp da sorun yok gibi gorunuyo ama kalite bildiğimden cok uzak. winampta 5 kanal ses alsam bile ses sistemi sadece 2 kanal ses aldıgını gösteriyor. diğer pc de problemsiz calısıyor. ciddi bir problem var ama çözemedim henüz.