arkadaslar sistem saatini ben ayarliyorum bu bir gün onden gidiyor..iki makina yaptik ikisindede ayni sorun var ...saat ı biostanda degiştiriyorum win dan degiştiriyorum banamisin demiyor ...reset atinca saat yine kafasina gore bir gun ileride ve hep ayni fark var normal zaman ile ...
Arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben daha yeni topladım bilgisayarı anakartım Gigabyte P35C DS3R, 1394 port kabloları çıktı kasadan ben bu kabloları anakartın neresine sokucam yada var mı yeri...
Arkadaşlar benim bi sorum olucaktı ben daha yeni topladım bilgisayarı anakartım Gigabyte P35C DS3R, 1394 port kabloları çıktı kasadan ben bu kabloları anakartın neresine sokucam yada var mı yeri...
kasadaki 1394 protu kablosunu bir yere takmana gerke yok arkadaşım.sanırım herhangi bir 1394 cihaz kullanırsan ona baglanıyor o
kablo.tam bilgim yok ama bildigim bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307_Aslan -- 27 Ocak 2008; 14:01:22 >
teşekkürler dostum bende boş bırakmıştım zaten :) Bide şu sorunum var DVD sürücüye DVD'yi takıyorum Vistayı kurmak için fakat okumuyor sadece XP cdisini okudu oda nasıl oldu anlamadım diğer herhangi bir CD yide takıyorum onuda okumuyor anlamadım gitti normal bilgisayarımda deniyorum DVD lerde sorun yok çalışıyor fakat yeni topladığım bilgisayardaki DVD sürücüde çalışmıyor :S DVD sürücünün modeli: NEC AD-7173S-0B 18X8X18XDVDRW 12XRAM SATA LF
Arkadaşlar merhaba Bende bu anakarttan aldım. İşlemci fan dönüş hızını artırmak istiyorum. Bunu biostan nereden yapıyoruz? Birde oc için işlemci çarpanını fazla artırmadığım halde açmıyor nedeni ne olabilir başka hangi ayarları değiştirmeliyim? Yük altındayken işlemci ısınız ne oluyor? Takmayayım diyorum ama yük altındayken 90derecelere geliyor fakat fanın dönüşü bayağı yavaş. Forumu okudum genelde soru sorulmuş ama cevap az verilmiş umarım sorularıma cevap verilir?Bu arada oc ile en fazla 3.50 ghz ye çıkarabildim. İşlemci : E 8400 3.0 Ram : 2*1 gb KINGSTON hiper xolanlardan
memory support list de olmasına ragmen 2x1 gb hyper x lerde açmıyor.kafam karıştı.
Extreme RAM lerin çalışmak için min. voltaj gibi bir gereksinimi var bildiğim kadarıyla. Anakart default 1.8V , ve RAM 1.9 min. isterse çalışmayabilir???
memory support list de olmasına ragmen 2x1 gb hyper x lerde açmıyor.kafam karıştı.
Extreme RAM lerin çalışmak için min. voltaj gibi bir gereksinimi var bildiğim kadarıyla. Anakart default 1.8V , ve RAM 1.9 min. isterse çalışmayabilir???
ilgin için teşekkürler.araştırmalarım sonucunda bende bu sonuca ulaştım ve sistemi aldıgım yerde deneyipte çalıştırmadıkları hyperx 2x1 gb kit in
siparişini verdim.bu ramlerin çalışma voltajı 2.0v.salı günü ramler geldiginde deneylerimi yapıp sonucu buraya ve bilinçlendirme adına board u
aldıgım yere bildirecegim.olaki çalışmaz diye 1gb da düz kingston ram ekledim hyperx lerin yanına artık ya 2 hyperx ya 2 düz
p35c-ds3r ın default voltajı 1.8 bildigim kadarıyla.sıkıntınında kaynagı bu(umarım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307_Aslan -- 27 Ocak 2008; 22:38:09 >
ya arkadaslar bende bu anakartı aldım kullanıyorum ama acılısta ds3 reklamında cakılıp kalıo 3 5 deneme yapıom sora acıyor sora pc acılırken anakartın hoparlaronden tık tık tık ses gelıo mekanık bı ses mama anakaartın hoprlarounden gelıo ve 20 sn fln suruo nedendır acaba
Arkadaşlar ısı sorununu zalman 9700 alarak hallettim. Tam yül altındayken 42 dereceden yukarı çıkmadı yalnız o/c de yine başarılı olamadım. En fazla e8400 ü 3.6 ya çıkarabildim. Anakartın revizyonu 2.0. O/C ile ilgili ekranın foto sunu koydum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Nereden hangi ayarı yükseltmeli ve hangi sekmeleri devre dışı bırakmalıyım. İşlemci : E 8400 3.0 Ram : 2*1 gb KINGSTON hiper xolanlardan