Şimdi Ara

TTNET'E KAFA ATACAK TARİFELER ŞUAN HİZMETTE !!!!! ( ADSL2 HIZI ÜSTELİK !!! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET KAFA ATACAK TARİFELER ŞUAN HİZMETTE !!!!! ( ADSL2 HIZI ÜSTELİK !!! )

AYRICA 2 YILLIK ANLAŞMA İMAZLARSANIZ BAGLANTI ÜCRETİ YOK !!!!!

SİTESİ http://www.turbo.net.tr/

TARİFELERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-clioo -- 5 Temmuz 2007; 22:03:57 >

• tt net in ağustosta muhtemel vereceği tarifeler daha olumlu yanlız 4 den yukarısı yok şimdilik
  • Bu ne beee?? Saçmasapan En düşük sınırsız 79
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Bu ne beee?? Saçmasapan En düşük sınırsız 79

256k mı istiyon git tt bekler dilediğiniziden fazla kazık ve cinnet parayonalar kaos ve hiddet

• Çok ilginç çok enteresan Bu hızları sınırlı bir bölgede verebiliyor olmalı galiba ancak bu hizmetin birdenbire hiç beklemediğimiz bir firmadan gelmesi beni çok şaşırttı turbonet kimin ya?

Ayrıca 2 4 6 8 mbps hızlarının kotalı verilmesi neye yarıyor merak eetim adam napıcak 8mbps interneti 20gb kota ile?
  • Al benden de o kadar
    Hızlar güzel, aynı oranda fiyatlar berbat. (Özellikle sınırsız için)
  • TTNetin şu anki (1mbit) tarifesine göre iyi gibi görünüyor ama herkes ağustosu görmeden bir şey yapmayacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

napıcak 8mbps interneti 20gb kota ile?

+1
  • tüm tarife paketlerinde aylık 5,99 ytl'de sabit ücret varmış.bu ne iş anlamadım.
  • KEşke her tarife paketinde 5,99 ytl sabit ücret alındığını da traifelerin altına iliştirseydin be arkadaşım.
  • böyle gelişmeleri görmek güzel genede
  • Bu tarifelerde alınabilecek tek mantıklı paket 39ytl ye 2mbps 7GB kota olandır. Bunuda ancak online oyun oynayanlar alır sadece başka mantıklı bir açıklaması yok napıcak adam 2 mbit hızı? Youtube da video izlese kota dolar cart diye.

Benim tahminim çok büyük bir ihtimal bu hizmet sadece büyük şehirlerde ve birkaç merkezi ilçede sınırlı olarak verilecek. Aynen kablonet gibi kimse alıp kullanamayacak istese bile.
  • site güven vermiyor...
  • rekabet oortamı açısından güzel bakalım inşallah herkez için hayırlı olur ama şu son çıkacak tarifelere göre pek cazip görünmyor şimdilik bide tamamı statik ip neden öyle ben şimdi modeme bi reset atıyorum rapidden devam ama bu şekilde olmaz bu
  • fiyatlar yüksek ama ,gerçekten nerden çıktı bu firma. ne bekliyomuş bugüne kadar...
  • 24 mbit hız vermiş... Çok cesurca ve çok güzel... Ama fiyatlar olmamış
  • sınırsız fiyatları fazla yine de :( kotalıya devam sanırım
  • Fiber olmadan ADSL2 ve 24 mbit hız mümkün mü? Bunun açıklamasını bekliyorum.
    Bakır Kablolar için en fazla ama en fazla önerilen hız 4mbit benim bildiğim.
  • bunlar telekomdan bagımsız mı? nedir bu sirket? buna uye olucaksak ttneti iptal mi edecegiz? ne oluyo yaaaaa, biri alatasın :d
  • valla 1 mbit 5 gb kotalı şu anki tt'ninkinden iyi... Geçilebilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.