arkadaşlar ben mms ayarlarımı yaptırdım. mms geldi aldım. herşey tamam. ama bu G işareti ekrandan gitmiyor. kapayamadım da nasıl sileceğim? G açık olduğu sürece ücretlendirilmez değil mi?
*#4777*8665# yazın gelen menüden 2. seçeneği seçip geri ye basın işaret kaybolacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
arkadaşlar benim g silinmedi hala ekrandan?
quote:
arkadaşlar ben mms ayarlarımı yaptırdım. mms geldi aldım. herşey tamam. ama bu G işareti ekrandan gitmiyor. kapayamadım da nasıl sileceğim? G açık olduğu sürece ücretlendirilmez değil mi?
Alıntıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahtemp4 -- 19 Ağustos 2007; 23:18:07 >
vaaay, sağolasın şefim. halloldu. ama mms geldiğinde kabul et dediğimde bağlanırım değil mi yeniden? sorun olmaz yani.
quote:
Orjinalden alıntı: sahtemp4
*#4777*8665# yazın gelen menüden 2. seçeneği seçip geri ye basın işaret kaybolacaktır
quote:
arkadaşlar benim g silinmedi hala ekrandan?
quote:
sizlere bir sorum var. cevaplariniz icin tesekkur ederim
bi arkadasim yapmis istedigi numara ona ulsamiyor. o numara aradigi zaman tel bir kez caliyor hemen arkasindan mesgule dusuyor, nasil yaptigini sordum soylemedi,
bilen varsa anlatabilir mi
engellemek istediğiniz teli arama kaydından bulup seçeneklerden reddetme listesine ekle diyoruz o kadar
Arkadaşlar ben de yeni aldığım e250'ye video yüklemek istiyorum. Fakat mp4 veya 3gp formatına çevirdiğim dosyaları telefonda açamıyorum. Farklı farklı uzantılar veya özellikler var. Ben hangisini seçmeliyim. Total video converter programını kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca tavsiye edeceğiniz başka bir program varsa bir de onu deneyeyim.
Ama benim bir önceki sayfada mpeg4 seçeneği seçilerek verdiğim ayarlar yapılırsa videolar biraz daha fazla yer tutuyor ancak 3gp ye göre daha kaliteli oluyor. Zaten eğer benim verdiğim değerlerle, senin söylediğin 3gp nin "Settings" butonuna basılarak görülen değerleri karşılaştırırsak, bit rate lerin, frame rate lerin falan 3gp de daha düşük olduğunu görürsün. Bu yüzden 3gp daha az yer kaplıyor ama video ve ses daha kalitesiz oluyor.
Ben şahsen bir önceki sayfada önerdiğim mpeg4 formatını ve değerlerini kullanıyorum ve gayet memnunum, tavsiye olunur.
Emeğin için tekrar teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 20 Ağustos 2007; 1:25:07 >
Sorunumu sizinlede paylaşayım umarım bi sonuca varırız. Resim çekerken çok kötü bi şekilde ekranda renk degişmesi oluyo. renkleri kırmızı tonlarına yakın çekiyo, ayarlarında kesinlikle bi sorun yok. arada bi düzeliyo ama sonradan tekrar eski haline dönüyo. bozuk haliyele birkaç resim çektim. umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)
Bozuk haldeyken bu şekilde çekiyo resimleri !!!! :( :(
arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum teli genel anlamda memnunum yanlız bir sorunum var...telefonumda bildirim tonu seçenekleri seçili olduğu halde ve diğer tüm tonlar (kapak kaydırma sesi,açılış kapanış tonu,dakika uyarıcısı,bağlantı uyarıcısı v.s.) seçili olduğu hiç bir uyarı tonu vermiyor...yanlız tel çalıyor ve alarmı çalışıyor...sorunuma çözüm olursanız sevinirim yoksa servise gidicem
ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLECEK BİRİSİ YOK MU SERVİSİN YOLUNU TUTALIMMI BİDE HÜCRE YAYINLARINI ALAMIYORUM ÇÜNKÜ KANAL SEÇMEME İZİN VERMİYOR YARDIM YARDIM YARDIM LÜTFEN
Sorunumu sizinlede paylaşayım umarım bi sonuca varırız. Resim çekerken çok kötü bi şekilde ekranda renk degişmesi oluyo. renkleri kırmızı tonlarına yakın çekiyo, ayarlarında kesinlikle bi sorun yok. arada bi düzeliyo ama sonradan tekrar eski haline dönüyo. bozuk haliyele birkaç resim çektim. umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)
Bozuk haldeyken bu şekilde çekiyo resimleri !!!! :( :(
merhaba arkadaşlar!... bende bugunden itibaren e250 kullanıcısıyım :) radyo olayı çok güsel,sesi yeterli. tlf hakkında bilgilere buradan ulaştım ama o kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadım açıkçası. bi sorum olacak ben telefona mp3 atmak istiyorum ama nasıl :) yani bluetooth veya usb girişleri yok bende sayfa başında hafıza kartını adaptöre takıp usb girişine takılsın v.s denmiş 512'lik hafıza kartı hediyeydi ama bunu pc ye bağlamak için ayrıca ne almam gerek? :)