1-BU TELEFONDA MP3 ÇALARKEN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORMUYUZ? BUNUN Bİ AYARI VARMI? 2-PC YE ATTIĞIMIZ VİDEOLARI GÖRÜNTÜYÜ FAZLA BOZMADAN -ZATEN BOZUKTA:D- İZLEYEBİLİYORMUYUZ? 3-BENİM PCDEN ATTIĞIM FOTOLARI,VİDEOLARI GÖSTERMİYOR BUNUN İÇİN DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA VARMI?
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....SAYGILAR!!!
1-BU TELEFONDA MP3 ÇALARKEN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORMUYUZ? BUNUN Bİ AYARI VARMI? 2-PC YE ATTIĞIMIZ VİDEOLARI GÖRÜNTÜYÜ FAZLA BOZMADAN -ZATEN BOZUKTA:D- İZLEYEBİLİYORMUYUZ? 3-BENİM PCDEN ATTIĞIM FOTOLARI,VİDEOLARI GÖSTERMİYOR BUNUN İÇİN DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA VARMI?
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....SAYGILAR!!!
Ben bu soruyu zaten cevaplamıştım .6.sayfaya bakarsan göreceksin
telefon ile çekilden videoları izlemek için vlc media player'ı kullanabilirsin
Yok sen beni yanlış anladın.Yani bilgisayardan telefona videolar atıyorum ama telefonda izlenmiyor.Yürüt die bi seçenek yok?Bunun cevabını istiyorum.Şimdiden
Selam arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım ancak burda SIM kartın özel menüsünü bulamamdım. Önceki nokia telefonlarımda görebiliyorduk.. Bi bilginiz varsa vede yardımcı olursanız sevinirim....
arkadaşlar ben bilgisayardan telefona bluetoothla mp3 atarken aktarım hızı 20 kb/s olarak gözüküyor. sizde de öyle mi yoksa bende mi problem var. 20 kb/s düşük deil mi
topik eski performansında değil vay be ne cabuk gecti zaman.
3 ay önceydi telefonumdan memnun değildim(xc75).forumlar arasında dolaşırken samsung e250 yazısını görmüştüm.baştan fikrim yoktu ilk sayfa acıldı ve telefonun fotosunu gördüm adeta kitlenmiştim.böylesine şık siyah bir cihaz beklemiyordum.ama önümde bilgilenmem için 40 küsür sayfa vardı.üşenmedim sabaha kadar hepsini okudum.yorulmuştum ama bu tatlı bir yorgunluktu.köşede biriktirdiğim üç beş kuruş para ile bu teknoloji harıkasına sahip oldum.
birşeyi gönül rahatlıyıyla söyleyebilirimki kullandığım ve gerçek anlamda tatmin olduğum telefondur e250.
hoşgeldin de ben hala merak ediyorum pardus da data kablosunu kullanabilirmiyiz?versiyonu pardus 2007.2 caracal caracal olup olmayacağını bilen yada deneyen biri yok mu?