arkadaşlar 4 ay oldu telefonu alalı herhangi bir problem yoktu. geçebir kaç dosya yüklemesi yaptım.( mp3 + sözlük + 2 oyun v.s.) telefon internet tuşuna (OK) reset atıyordu. problemi çözdüm buradaki formlardan fakat şimdi herhangi bir işlem yapmadan kendi kendine kapanıyor acaba fazla yüklemeden kaynaklanan sebeplerden mi kaynaklanıyor yada servise mi götüreyim mi?
Arkadaşlar telefona ihtiyacım vardı ve dün e250 aldım.Öncelikle şunu belirteyim, bilgisayar ve yazılımla içli dışlı olmama rağmen cep telefonlarıyla pek ilgim yoktur.Ama fiyatı cazip oldugu için ve mp3 playerım bozuldugu için bu telefonu tercih ettim.Çok güzel bir konu hazırlamışsınız,ilk konuya da göz attım.
Sormak istediğim 1-2 şey var,
-Desktop kullanıyorum ve card okuyucu ya da bluetooth yok.İkisini de almam mantıklı mı?Taşınabilir card okuyucu bulunuyor mu? -Şarj konusunda olumsuz şeyler okuyunca umutsuzluga kapıldım.günde en az yarım saat görüşme yapıyorum.Telefonu aldıgımdan beri şarjda tutuyorum ama açtım.Ortalama ne kadar dayanır? -Benim için önemli olan mp3 player ve bellek olarak kullanmak.Kullanımı sizce kolay mı bu işler için?DEfault olarak 1 parça bile gelmemiş mp3 özelliğini deneyemedim. -Kapak kolay deforme oluyor mu? -MMS özelligini de daha önce hiç kullanmamıştım.vodaphone için mms nasıl ayarlanır bilen varsa link falan verebilir mi?
* card okuyucu ve bluetooth ikisini birden almana gerek yok, eğer daha mp3 harici sonra oyun, program da kurmak istersen bluetooth alman daha iyi olur
* şarj konusuna gelince bunun anasayfada olması gerek, şarjo ortalama olarak 3 gündür.
* müzik dinlemek için yeterli bir telefon, sesi yeterli gelmezse forumda verilen kodu kullanarak sesini artırabilirsin.
* kapakla ilgili fazla bir şikayet gelmedi, sadece ince yapılı bir telefon olduğu için bunun da bir esneme payı vardır büyük ihtimalle ama bir sorun oluşturacağını sanmıyorum
* www.vodafone.com.tr adresinden samsung sgh-e250 modeli için mms ayarlarını görebilirsin veya 4440542'i arayıp senin için ayarları göndermelerini de isteyebilirsin.
@ cenq7
her oyun\program yükledikten sonra telefonunu açıp kapatırsan daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flywalker -- 16 Temmuz 2007; 13:24:33 >
şimdi telefon sürekli kapanıp açılıyor cebimdeyken elimdeyken durduğu yerde kapanıyor heralde bunu artık servis paklar. :(:(:(
quote:
Orjinalden alıntı: flywalker
quote:
Orjinalden alıntı: shadowsong_tr
Arkadaşlar telefona ihtiyacım vardı ve dün e250 aldım.Öncelikle şunu belirteyim, bilgisayar ve yazılımla içli dışlı olmama rağmen cep telefonlarıyla pek ilgim yoktur.Ama fiyatı cazip oldugu için ve mp3 playerım bozuldugu için bu telefonu tercih ettim.Çok güzel bir konu hazırlamışsınız,ilk konuya da göz attım.
Sormak istediğim 1-2 şey var,
-Desktop kullanıyorum ve card okuyucu ya da bluetooth yok.İkisini de almam mantıklı mı?Taşınabilir card okuyucu bulunuyor mu? -Şarj konusunda olumsuz şeyler okuyunca umutsuzluga kapıldım.günde en az yarım saat görüşme yapıyorum.Telefonu aldıgımdan beri şarjda tutuyorum ama açtım.Ortalama ne kadar dayanır? -Benim için önemli olan mp3 player ve bellek olarak kullanmak.Kullanımı sizce kolay mı bu işler için?DEfault olarak 1 parça bile gelmemiş mp3 özelliğini deneyemedim. -Kapak kolay deforme oluyor mu? -MMS özelligini de daha önce hiç kullanmamıştım.vodaphone için mms nasıl ayarlanır bilen varsa link falan verebilir mi?
* card okuyucu ve bluetooth ikisini birden almana gerek yok, eğer daha mp3 harici sonra oyun, program da kurmak istersen bluetooth alman daha iyi olur
* şarj konusuna gelince bunun anasayfada olması gerek, şarjo ortalama olarak 3 gündür.
* müzik dinlemek için yeterli bir telefon, sesi yeterli gelmezse forumda verilen kodu kullanarak sesini artırabilirsin.
* kapakla ilgili fazla bir şikayet gelmedi, sadece ince yapılı bir telefon olduğu için bunun da bir esneme payı vardır büyük ihtimalle ama bir sorun oluşturacağını sanmıyorum
* www.vodafone.com.tr adresinden samsung sgh-e250 modeli için mms ayarlarını görebilirsin veya 4440542'i arayıp senin için ayarları göndermelerini de isteyebilirsin.
@ cenq7
her oyun\program yükledikten sonra telefonunu açıp kapatırsan daha iyi olur.
Tabikide servisine göndermen daha iyi ama bu problemin format atarak düzeltebileceğini sanıyorum. Söylediğine göre yüklemelerden sonra böyle bir sorun oluşmuş. Format atmayı deniyebilirsin telefonuna tabi buda rehberinin ve mesajlarının kaybı olur.
waptan dosya cekerken sorun cıkartıyor cok büyyük veri diye hata werio videolarda
Telefonun hafızası dolduğu için böyle bir hata veriyor. Yüklediğin videolar v.b bişeyler varsa ilk olarak bunları Hafıza Kartına taşı tekrar dene yine olmazsa telefon hafızanı boşaltacak bişeyler yapabilirsin :)
FDN olayı bildiğim kadarıyla bi güvenlik sistemi. Yani bir nevi çocuk kilidi gibi bişey olarak tahmin ediyorum ama yinede tam olarak çözemedim
Benimde bir sorum olacak arkadaşlar Kart Okuyucu ile telefona müzik atıyorum bazı müzikleri görmüyor? Neden yapıyor anlamadım? yardımcı olurmusnuz? Kartın içinde müzik var ve mp3 formatında ama telefon görmüyor :( Yardım lütfen
arkadaşlar bn e250 me werdiğim tam ekran vidyo programını yükledim. açılıyorda.. ama programı çözemedim ingilizcesi iyi olan arklar çewirebilirlermi acaba??
''file name without extention,wich saved in videos'' diyor ve altada sadece rakam yazdırıyor ne demektir bu????
ingilizcede extention diye bi kelime bulamadım ben sözlüklerde dosdum onun yazılışına iyi bak daha iyi yardımcı olayım fakat çözebildiğim kadarıyla "kaydettiğin videolarda extention'suz dosya yok" gibi bişey diyor. Aslında olumsuzluk anlamıda yok fakat tam olarak anlayamadım resim koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim...
Extension olabilir uzatma anlamında. Bir de birşey sormak istiom benim telefonun sesi çok cızırtılı geliyor. Hatta müziğği son ses açıca resmen çamasşır makinesi gibi titriyor. Daha sonra kendi kendine düzelio 'defa başıma geldi 1 2 hafta cızırtılı boğuk bir sesle sonra yine düzelior. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Selam arkadaşlar.Topic gerçekten çok faydalı olmuş açan ve bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.Sizlere bir kaç sorum var. 1.soru: Telefonda 512 mb hafıza kartı var.Çektiğim fotoğrafları direkt kendi hafızasına atıyor.Daha sonra kendim hafıza kartına taşıyorum.Bunun kendi kendine hafıza kartına çekme durumu yokmu. 2.soru:Telefonla foto çekiyorum kendi hafızasına atıyor.Burada resmi açtığımda bir sorun yok.Ancaakk çekilen resmi hafıza kartına taşıdıktan sonra image bölümünden resimlere bakarken çekilen resimlerde çizikler oluşuyor.Hatta bazen renkler birbirine giriyor.Başka bir telefona bu kartı taktığımda ise o telefonda resimler bozuk uyarısı veriyor.Acaba hafıza kartımı bozuk.Hafıza kartını biçimlendirdim fakat sorun çözülmedi. Yardım edecek olan arkadaşlarıma şimdiden tşk ettim.