Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: veritasc
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alperturgay

9 Temmuz 2007; 14:27:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilgi veren herkese teşekkürler. Bu gün arkadaş için 1 GB Micro SD kart siparişini verdim. Artık sadece MP3 doldurup vereceğim

.
simavli3443

9 Temmuz 2007; 15:01:32 

quote:

Orjinalden alıntı: hasanemrah

arakadaşım galiba yanlış anlaşılma oldu ben messenger yada oyun istemiyorum ben telefondaki mesaj kutum doldu ve o mesajlar benm için önemli o mesajları bilgisayarıma aktarıcama ama uygun program hangisi bilmiyorum ordada bakındım göremeidm bana link veya prog adı verebilirsen sewinirim :( şimdiden çok teşekkür ederim

ilk mesaj da samsung pc studio linki var onu yükle ve kur pc studio ile istediğin şeyi yapabilirsin

E250_OYUN_VE_PROGRAM_YÜKLEME_ANLATIMI_VE_UYUMLU_OYUN_VE_PROGRAMLAR[tıkla]
E250_SES_AYARLARI_İÇİN[tıkla]
E250_İÇİN_MESENGER_(MSN,ICQ,YAHOO)_KURULUMU[tıkla]]
E250_DE_KİTAP_OKUMAK_İSTİYORSANIZ[tıkla]
irish

9 Temmuz 2007; 15:03:13 

quote:

Orjinalden alıntı: 19amy07

bahsettiğin 2 sorun bende de vardı ve öyle kullanmaya başlamıştım taa ki telefona yanlışlıkla format atana kadar,şimdi hiç bir sorun yok ama dikkat et format atacaksan telefondaki bilgilerini kontrol et bende 227 tane tel no gitti :)
quote:

Orjinalden alıntı: irish

Selamlar...

Benim telefonda şöyle bir sorun var...wap a girmek istediğimde telefon kilitleniyor ve bir süre sonra da kapanıp tekrar açılıyor..önceleri böyle bir sorun yoktu..neden olabilir?

Bir de kulaklıkla konuşmak istediğimde karşı tarafın söylediklerini anlamakta zorlanıyorum ses çok kötü geliyor...bunun bir çözümü yok mu?Sanırım genel bir sorun bu...

ee ne olacak şimdi?format mı atayım?

pro
^_^
hasanemrah

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2007; 16:01:08 

dostum çok teşşekür ederim cod ayarınıda yaptım ama usb port.dll die bir hata veriyor nasıl giderebilirim senide uğraştırdım kusura bakma.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
boraeylul

9 Temmuz 2007; 16:32:26 

quote:

bahsettiğin 2 sorun bende de vardı ve öyle kullanmaya başlamıştım taa ki telefona yanlışlıkla format atana kadar,şimdi hiç bir sorun yok ama dikkat et format atacaksan telefondaki bilgilerini kontrol et bende 227 tane tel no gitti :)
quote:

Selamlar...

Benim telefonda şöyle bir sorun var...wap a girmek istediğimde telefon kilitleniyor ve bir süre sonra da kapanıp tekrar açılıyor..önceleri böyle bir sorun yoktu..neden olabilir?

Bir de kulaklıkla konuşmak istediğimde karşı tarafın söylediklerini anlamakta zorlanıyorum ses çok kötü geliyor...bunun bir çözümü yok mu?Sanırım genel bir sorun bu...

bu sorunla karsılaşan arkadaşlar....
*#52828378#
2 - OTA type setting >GPRS barer OTA
seçin olay tamam

ses netliği içinde konusurken sağ tus seceneklerden Ses Netliği Aç deyin tamam

boraeylul

9 Temmuz 2007; 16:34:39 

quote:

Orjinalden alıntı: ducky

selam arkadasla rben de yeni aldim bu telefonu 1 hafta fln oluyo msi in bluetooth adaptorunu de aldim simdi bi sorum var
bilgisayardan cep telefonuna dosya atarken bir sorun yok ama cep telefonunda cektigim resimleri bilgisayara atamiyorum yani cep telefonundan yolla deyince baglanti basarisiz diyor bilgisayardan cep telefonu icine baglanip dosyalara bakinca tum dosyalar bos gozukuyor bunun yolu nedir?

Telefondan Daha once bir bilgisayara resim gönderdiysen blutoht menusunden PC lere ait tum bağlantıları silmen gerek yani aygıtlarım menusundeki tum alıcıları temizle arkadaşım ....

simavli3443

9 Temmuz 2007; 17:45:33 

quote:

üye listesini alıntı yapan arkadaş mesajı değiştirip alıntı yaptığı yeri silerse çok sevineceğim çok gereksiz

erdisarıkayaarkadaşım verdiğin yeni videoları ve ismini 1. mesaja ekledim sende mesajını silebilirsin

duyarlılıın için seni tebrik ediyorum erdiarkaya ve mesajını sildiğin için ayrıca teşekkür ediyorum

üye listesini alıntı yapan arkadaşımızı da mesajını düzeltmeye davet ediyorum

E250_OYUN_VE_PROGRAM_YÜKLEME_ANLATIMI_VE_UYUMLU_OYUN_VE_PROGRAMLAR[tıkla]
E250_SES_AYARLARI_İÇİN[tıkla]
E250_İÇİN_MESENGER_(MSN,ICQ,YAHOO)_KURULUMU[tıkla]]
E250_DE_KİTAP_OKUMAK_İSTİYORSANIZ[tıkla]
hasanemrah

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2007; 18:14:04 

quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

quote:

Orjinalden alıntı: hasanemrah

dostum çok teşşekür ederim cod ayarınıda yaptım ama usb port.dll die bir hata veriyor nasıl giderebilirim senide uğraştırdım kusura bakma.

onu kapattığında istediğin işlemi yapabiliyorsan sorun yok demektir
ama hala sorun yaşıyorsan driver da sorun vardır önce pc studio yu yüklediğin klasörün içinde port.dll dosyasını göstermen gerekir göstermen gerekir sonra pc studio yu kapatıp tekrar dene

abi ben driver yüklemedimki blututla yapmaya çalıştım bu işlemi blututu xp otamatik tanıdı telefonun blututunuda açtım ama yanlış yaptığım bişeyler var galiba ama sonuca gdiyoruz sanırım sence yapmam gereken başka ne var blututum var ama otamatik tanıyo telim programım var :( uraştırıorum senide belki basit bişeydir ama beceremeidm

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
hasanemrah

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2007; 18:43:48 

durum bundan ibaret abi anlamadım bi türlü :( d520 kablosu buldum değişen bişi olmadı ama cihazı kendi d520 programında suitte görüyo yanluız senin sölediğin SOFTİCK PPP progrmında görmüyor yanluış yaptığım bişiler var bi yardım et atayım şunları kafayı yicem bu cihazla yerde kalmadı mesaj için

irish

9 Temmuz 2007; 23:28:38 

quote:

Orjinalden alıntı: boraeylul

quote:

quote:

Selamlar...

bu sorunla karsılaşan arkadaşlar....
*#52828378#
2 - OTA type setting >GPRS barer OTA
seçin olay tamam

ses netliği içinde konusurken sağ tus seceneklerden Ses Netliği Aç deyin tamam

teşekkürler....

ses netliği olayı yetersiz kalıyor...

pro
^_^
hasanemrah

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2007; 12:50:32 

MOBILedit! programıyla cihazın bütün içeriğinin yedeğini alıp dosyada yükleyebildim arkadaşlar mesajların kopyasını falan alıcaksanız bu program 1e 1 süper çalışıyor ii çalışmalar

simavli3443

10 Temmuz 2007; 15:23:08