arakadaşım galiba yanlış anlaşılma oldu ben messenger yada oyun istemiyorum ben telefondaki mesaj kutum doldu ve o mesajlar benm için önemli o mesajları bilgisayarıma aktarıcama ama uygun program hangisi bilmiyorum ordada bakındım göremeidm bana link veya prog adı verebilirsen sewinirim :( şimdiden çok teşekkür ederim
ilk mesaj da samsung pc studio linki var onu yükle ve kur pc studio ile istediğin şeyi yapabilirsin
bahsettiğin 2 sorun bende de vardı ve öyle kullanmaya başlamıştım taa ki telefona yanlışlıkla format atana kadar,şimdi hiç bir sorun yok ama dikkat et format atacaksan telefondaki bilgilerini kontrol et bende 227 tane tel no gitti :)
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Selamlar...
Benim telefonda şöyle bir sorun var...wap a girmek istediğimde telefon kilitleniyor ve bir süre sonra da kapanıp tekrar açılıyor..önceleri böyle bir sorun yoktu..neden olabilir?
Bir de kulaklıkla konuşmak istediğimde karşı tarafın söylediklerini anlamakta zorlanıyorum ses çok kötü geliyor...bunun bir çözümü yok mu?Sanırım genel bir sorun bu...
bahsettiğin 2 sorun bende de vardı ve öyle kullanmaya başlamıştım taa ki telefona yanlışlıkla format atana kadar,şimdi hiç bir sorun yok ama dikkat et format atacaksan telefondaki bilgilerini kontrol et bende 227 tane tel no gitti :)
quote:
Selamlar...
Benim telefonda şöyle bir sorun var...wap a girmek istediğimde telefon kilitleniyor ve bir süre sonra da kapanıp tekrar açılıyor..önceleri böyle bir sorun yoktu..neden olabilir?
Bir de kulaklıkla konuşmak istediğimde karşı tarafın söylediklerini anlamakta zorlanıyorum ses çok kötü geliyor...bunun bir çözümü yok mu?Sanırım genel bir sorun bu...
bu sorunla karsılaşan arkadaşlar.... *#52828378# 2 - OTA type setting >GPRS barer OTA seçin olay tamam
ses netliği içinde konusurken sağ tus seceneklerden Ses Netliği Aç deyin tamam
selam arkadasla rben de yeni aldim bu telefonu 1 hafta fln oluyo msi in bluetooth adaptorunu de aldim simdi bi sorum var bilgisayardan cep telefonuna dosya atarken bir sorun yok ama cep telefonunda cektigim resimleri bilgisayara atamiyorum yani cep telefonundan yolla deyince baglanti basarisiz diyor bilgisayardan cep telefonu icine baglanip dosyalara bakinca tum dosyalar bos gozukuyor bunun yolu nedir?
Telefondan Daha once bir bilgisayara resim gönderdiysen blutoht menusunden PC lere ait tum bağlantıları silmen gerek yani aygıtlarım menusundeki tum alıcıları temizle arkadaşım ....
dostum çok teşşekür ederim cod ayarınıda yaptım ama usb port.dll die bir hata veriyor nasıl giderebilirim senide uğraştırdım kusura bakma.
onu kapattığında istediğin işlemi yapabiliyorsan sorun yok demektir ama hala sorun yaşıyorsan driver da sorun vardır önce pc studio yu yüklediğin klasörün içinde port.dll dosyasını göstermen gerekir göstermen gerekir sonra pc studio yu kapatıp tekrar dene
abi ben driver yüklemedimki blututla yapmaya çalıştım bu işlemi blututu xp otamatik tanıdı telefonun blututunuda açtım ama yanlış yaptığım bişeyler var galiba ama sonuca gdiyoruz sanırım sence yapmam gereken başka ne var blututum var ama otamatik tanıyo telim programım var :( uraştırıorum senide belki basit bişeydir ama beceremeidm
durum bundan ibaret abi anlamadım bi türlü :( d520 kablosu buldum değişen bişi olmadı ama cihazı kendi d520 programında suitte görüyo yanluız senin sölediğin SOFTİCK PPP progrmında görmüyor yanluış yaptığım bişiler var bi yardım et atayım şunları kafayı yicem bu cihazla yerde kalmadı mesaj için
quote:
Selamlar...
bu sorunla karsılaşan arkadaşlar.... *#52828378# 2 - OTA type setting >GPRS barer OTA seçin olay tamam
ses netliği içinde konusurken sağ tus seceneklerden Ses Netliği Aç deyin tamam
MOBILedit! programıyla cihazın bütün içeriğinin yedeğini alıp dosyada yükleyebildim arkadaşlar mesajların kopyasını falan alıcaksanız bu program 1e 1 süper çalışıyor ii çalışmalar