Arkadaşlar avea hattım var. 011 koduyla hücre mesajı alıyorum. Yeni aktif ettim. Fakat gelen mesajlar , ekranda ufak bi yazıyla Yeni HY(11) tarzı cıkıyor. Sanki hani yazar ya , İzmir/narlıdere vs gibi bölge ismi. Tam onun olduğu yerde çıkıyor. Tıklama şeyside yok. Hiç bi tepkide vermiyor geldiğinde. Anca ben dikkat edicemde , sonra giricem hücre mesajları kısmına , öyle bakıcam ne var ne yok diye. Bu hücre mesajlarını , SMS geliyormuşçasına , geldiğinde bi uyarı falan verse telefon olmuyor mu ?
Ayrıca hücre mesaj kodlarından , yararlı olanlar varsa, yazarsanız sevinirim.
herkese merhaba sıze bı sorum olacak arkadaslar elımde e250 var ama bırturlu msn acamıyorum programı www.ceptemsn.com dan ındırmrme rağmen acılmıyor mail adresını sıfreyı gırıyom versıyon guncellenıyo doyo oturum acılıyo dıyo ve sonunda bağlantı hatası verıyı.. not:gprs ayarlarım var turkcel-im e gırebılıyorum yardımcı olursanız sevınırım saygılar...
Arkadaşlar merhaba, Telefonumda Telsim yerine Vodafone yazsın diye yazılım attırdım. Ama T9 sözlüğüm gitti, Uygulamalar yerine Aplication gibi yazılar yazıyor. Ve Vodafone yazısı da gelmedi. Yeni firmware de bulamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuken -- 25 Mart 2008; 13:59:44 >
Meraba arkadaşlar benimde bi sorunum var hafıza kartına virüs girmişş biçimlendir yapıyormm.. ama biçimlendir olmuyor.. ßu virüsü yok edecek bi kod war mı acaba
yeni aldım e250... linkler kırık indiremiyorum acil yardım edin birde uyg resim iyiolur :D:D:D:DxD
slm arkadarlar bende 1 hafta önce e250 aldım BENİM SORUNUM kart readerden hafıza kartına müzüik yada resim gibi dosyaları atmaya calısırken "disk yazmaya karşı korumalı korumayı kaldırın veya baska bir disk kullanın" gibisinden bir uyarı veriyor ve dosyayı yüklemiyor yüklemek için ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler
Problemini çözdün mü bilmiyorum ama hafıza kartını taktığın adaptörün kenarında küçük bir switch var. Onu aksi yönde ittirmen gerekir; yazma-korumayı kaldırman için.
Arkadaşlar, Vodafone yazsın isterken yüklediğim yanlış yazılım sonucu T9 sözlüğüm ve daha birçok şey gitmişti. Çok aradım ama Vodafone yazacak bir firmware bulamadım. En azından TR Telsim yazan ama T9 Türkçe sözlüğü olan bu yazılımı buldum ve paylaşmak istedim. http://****.com/files/106304313/E250JVFL2.zip.html
Not: Rapid share linkini site kabul etmiyor galiba. Yeniden düzenlersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuken -- 10 Nisan 2008; 10:54:24 >
Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi ortalıkta dolaşan e250 ses yükseltme şifreleri yeni versiyonlar için geçerli değil(di) ki ben olaya el attım ve yeni versiyonların şifresini siz sevgili forum sahiplerine sunuyorum.. saygılarımla teşekkür
Aşağıdaki Adımları Takip Ederek Telefonumuzun Sesini Yükseltebiliriz
Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi ortalıkta dolaşan e250 ses yükseltme şifreleri yeni versiyonlar için geçerli değil(di) ki ben olaya el attım ve yeni versiyonların şifresini siz sevgili forum sahiplerine sunuyorum.. saygılarımla teşekkür
Aşağıdaki Adımları Takip Ederek Telefonumuzun Sesini Yükseltebiliriz