Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E250 FUN CLUB TOPİĞİ(2)__<ARKarkadaşlar artık buradan devam edelim>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E250 FUN CLUB TOPİĞİ(2)__<ARKarkadaşlar artık buradan devam edelim> Sayfa: <<   < önceki  14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onguryıl

23 Aralık 2007; 21:50:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

arkadaşlar 5 gün önce anneme hediye olarak e250 aldım cihazı almadan önce topiği araştırmıştım şarj sorunun 1-2 hafta içinde düzeleceğini belirtmişsiniz fakat bir çok kişi hala şarj sorununun devam ettiğini belirtiyor.
Arkadaşlar telefonun şarjı hiç kullanmadığımız halde 24 saat bile sürmeden bitiyor ne yapmam lazım ? düzelir mi bu yoksa tüketici haklarına gidip geri mi vereyim ?

Sanırım belli zaman sonra 24 saatten yüksek süreler görülmeye başlıyor. Eğer ki kullandığını 1 ay sonra da hala durum aynıysa iade için başvuru yapmanızı öneririm.

Kullanım sıklığı nedir peki.

hocam günde en fazla 15 dk konuşma oluyor başka hiç birşey yok bu şekilde oldumu 1.5 gün felan gidiyor ama biraz beklemeyi düşünüyorum 1 ay içinde bir gelişme olmazsa geri vereceğim ilgin için teşekkür ederim.

MaNgOsEr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Aralık 2007; 20:20:25 

e250 de turkcell annemin vardı hattı açtım şimdide gprs ayarlarını yapmak için bişey bişey yazıp yolluyoduk bi yere o nasıl oluyodu nereye ne yazınca oluyodu ?

I am killer >>> ̿̿̿̿̿̿̿̿̿̿ ̿̿̿̿̿̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

I Love Firefox !
tanju_

24 Aralık 2007; 22:59:48 

yok abi ya şarjıyla ılgılı basımız belada bu telefonla

napcaz bilmiorum ya...

SwEeT DrEaMS
t1470258

25 Aralık 2007; 9:39:03 

radyomekan'a:
Menu'den once Telefon Rehberini secip, 8inci maddeyi (hafiza idaresi ile ilgili) secip, Telefon veya Sim secince sadece secili alandaki girdileri gosteriyormus. Bu sekilde sadece istediginiz yerdeki kayitlar ile ilgili islemleri yapmaniz mumkun sanirim...

sotsun'a:
Daha once sesli ve isikli bircok defa uyari vermeden kendi kendine kapanma soz konusu degildir. Hatta pil azalinca pil gostergesi devamli yanip soner. Ama uyarilari gormezseniz elbette pili bitince kendi kendine kapanacaktir. Simdiye kadar "HIC" uyari vermeden kapanma yoluna gidiyorsa 'derhal' aldiginiz yere goturunuz...

muratcang'a:
Yeni piyasaya surulen modellerde eskiden alanlarin cok aradigi 'sarj olurken ekran isigi kararmasi' olayi saniyorum sorun olarak goruldugu icin duzeltilmis. Sarj suresi yaklasik 2saattir, ve tam sarj oldugunu gormek icin herhangi bir tusa basarsaniz ekran aydinlanip gosterir... (bkz. mmengi'nin versiyon ile ilgili mesaji)

MaNgOsEr'e:
E250'de tema olayi siyah ve beyaz olmak uzere 2 tanedir ve sonradan yuklenemez. Data kablosu'da, Bluetooth dongle'i da 30YTL civarinda. Eger bu tur islemleri "sik" yapiyorsaniz tavsiye edilebilir. Ama en kolay yolu ne atacaksaniz dosyayi once internet'e koymaniz sonra telefon'un internet'inden indirmenizdir. Mesela arkaplan resimler icin 128x160 hazirladiginiz resmi imageshack(.)us'e yukleyebilir, tinyurl(.)com ile adresi kisaltip E250'den acarak kaydedebilirsiniz...

Turkcell Internet ayarlari icin TURKCELL sitesine bakiniz ama kisaca "Wap yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz." Sonra TurkCell size ayarlari mesaj halinde atinca acip olur verip kaydediyorsunuz...

onguryıl'a:
quote:

hocam günde en fazla 15 dk konuşma oluyor başka hiç birşey yok bu şekilde oldumu 1.5 gün felan gidiyor
Digerleri ile karsilastirildiginda durumunuz biraz beklenmedik. Sitelerde belirtilen sadece Samsung icin degil tum cep telefonlari icin Li-ion piller 3.-4. tam bosalim, tam sarjtan sonra kapasitelerini gostermeye basliyorlar. Kisaca illa 1ay beklemenize gerek yok ama emin olmak icin 7.-8. bosalimi bekleyip sorunun devami halinde aldiginiz yere goturebilirsiniz. Bunun icin desarj programlari bile mevcut...

Gunluk kullanim sureniz cok az olmasina ragmen suna da dikkat edin; HERSEY pil tuketimi ile alakali. Tema icin beyaz'i seciyorsaniz, arkaplan resminiz beyaz agirlikli ise, hafiza karti kullaniyorsaniz, bluetooth her daim aciksa, java uygulamalarini sik kullaniyorsaniz, cok sik konusmaniz olmadigi halde baska islemler yapiyorsaniz, video ve ses oynaticilarini kullaniyorsaniz, kizak acarkenki telefon acip kaparkenki vb. gereksiz sesleri kapatmadiysaniz, ekran kararma tus aydinlatma surelerini dusuge cekmediyseniz ve ekran "parlakligini" 1'e dusurmediyseniz pil kullaniminizin fazla olmasina hic sasirmamak lazim. Burada yazilanlarin "illa" da yapilmasi gerekli degildir, zaten Samsung'un pil tuketimi icin bircogunu gozonune de almis olmasi lazim ama su da bir gercek listedeki her bir madde daha fazla pil tuketimine yol aciyor...

Son olarak validem icin daha yeni 'Philips Xenium 9@9f' aldik. Kendisinin kullanimi ile "ilk" sarjtan sonra daha 1.5 hafta gecmesine ragmen pil ancak yariladi. Kisaca fazla ozellik yerine pil dayanimi olan basit bir telefon istiyorsaniz siddetle oneririm...

MaNgOsEr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Aralık 2007; 18:56:11 

quote:

Orjinalden alıntı: t1470258

MaNgOsEr'e:
E250'de tema olayi siyah ve beyaz olmak uzere 2 tanedir ve sonradan yuklenemez. Data kablosu'da, Bluetooth dongle'i da 30YTL civarinda. Eger bu tur islemleri "sik" yapiyorsaniz tavsiye edilebilir. Ama en kolay yolu ne atacaksaniz dosyayi once internet'e koymaniz sonra telefon'un internet'inden indirmenizdir. Mesela arkaplan resimler icin 128x160 hazirladiginiz resmi imageshack(.)us'e yukleyebilir, tinyurl(.)com ile adresi kisaltip E250'den acarak kaydedebilirsiniz...

Turkcell Internet ayarlari icin TURKCELL sitesine bakiniz ama kisaca "Wap yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz." Sonra TurkCell size ayarlari mesaj halinde atinca acip olur verip kaydediyorsunuz...

Wap yazı yolluyom 2222 ye ama hata diyor ! nasıl olacakki ?
Gıcık türkcell e105 i destekliyo bunu desteklemiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 25 Aralık 2007; 18:59:18 >

I Love Firefox !
t1470258

25 Aralık 2007; 20:40:26 

quote:

Wap yazı yolluyom 2222 ye ama hata diyor ! nasıl olacakki ?

Sayin hocam, arkadasin E250'sinden aynen bunu yaptik ve oldu, sizinkinde niye olmadigini bilemiyecegim ama bu linke tiklayarak -> TURKCELL CEPTEN INTERNET lutfen sikilmadan bir bakin. Ayrica ilk aldiginiz zaman varolan Turkcell WAP profilinin de calismasi gerekirdi???. Kalan diger secenekler ise Turkcell Online Islem merkezinden yollatmak, Samsung'un orjinal sitesinden yollatmak, veya elle daha once de yazilan WAP icin su profil ayarlarini bos bir profile girmek ve sonra o profili aktif hale getirmek;
Bağlantı Adı: Cepten Internet
Anasayfa: http://wap.turkcell-im.com.tr
Veri Taşıyıcı: Yanlızca GPRS
Proxy: Etkinleştir
Proxy Adresi: 212.252.234.168
Proxy Port Numarası: 8080
Erisim Noktası Adı (APN): wap
Kullanıcı Adı: gprs
Kullanıcı Sifresi: gprs
Tum bunlari denemenize ragmen olmuyorsa aldiginiz yere goturmeniz tavsiye olunur. Bir de normalde kisa mesaj atabiliyor musunuz? Eger kisa mesaj servis no'su vb.de hata varsa wap yazip attiginiz kisa mesaj gitmiyor/gelmiyor da olabilir...

Not: onceki not'tan Philips ile ilgili duzeltme: ilk sarji yari yariya gostermesine ragmen 12. gunde bitti. Ama gene de pilin acilacagi ve diger telefonlar dusunuldugunde bayagi iyi gittigi soylenebilir...

gateway_15

25 Aralık 2007; 20:42:40 

gruba beni de ekleyebilirsiniz :) birde şu kodları nereye yazdığımızı hala bulamadım arkadaşlar yardım edin :(

Capoeira19

25 Aralık 2007; 21:11:28 

slm arkadaşlar , kardeşime e250 aldık ama bende pek samsung bilmediğim için , resimleri çektikçe hafıza dolu diye hata vermeye başladı.kart var 512mb ama nasıl geçiş yapabilirim, tşk şimdiden.

ozkanarik

25 Aralık 2007; 22:34:36 

Arkadaşlar bu akşam e 250 aldım topic başlığındaki ses yükseltme ayarlarını yaptım ondan sonra ahize sesi neredeyse duyulmuyor yani telefonu kulağımın içine sokmam gerekiyo duymam için karşı tarafı ne yapmam lazım?

teknoloji deyince birden durup düşünyorum
MaNgOsEr

25 Aralık 2007; 22:37:48 

Millet turkcell benim servis dışı mış eski ya kontör yüklememişşiz şimdi avea dan aldık yeni servise açıldı direk hattı takınca mesajları geldi fakat onları bağlantı ayarlarından manuel olarak kaydedin diyor nerden girip dolduracaz onları ben bişiler yaptımda denedim ama tarayıcıya cesaret edemedim girmeyi kontör gider diye :D

I Love Firefox !
Bocék

26 Aralık 2007; 11:00:22 

Arkadaşımın yeni aldığı E 250'nin sesini yükseltmek için kodu girdiğimde hiç bir değişiklik olmuyor donanım testi ayarlarına girmiyor yaniş..Şimdiye kadar bir çok telefona yaptım ama bu kez olmuyor..Nasıl bir sorun olabilir..?Yardımcı oLursanız sevinirim...

~^~[ßô©ëK]~^~
t1470258

26 Aralık 2007; 13:58:14 

gateway_15'e:
Kodlari bekleme ekranindayken birini arar gibi yaziyorsunuz cihaz anliyor...

Capoeira19'e:
E250 hemen her islemi (kaydedilmisleri gostermek/oynatmak haric) kendi hafizasi uzerinden hallediyor. Bu yuzden resim cekme, ses kaydetme, video kaydetme kapasiteniz 9-11mb ile sinirli. Ama telefon hafizasi doldukca ilgili dosyalarin bulundugu klasore gidip dosya uzerindeyken sol tus ile seceneklerden "tasi" secerek ilgili dosyalari hafiza kartina kopyalayabilirsiniz...

ozkanarik'e:
Bildigim kadariyla ses yukseltme ayar/kodlarinin amaci MP3 dinleyince veya zil sesi olarak kullaninca az ses ciktigi icindi. Normal konusmalar icin ahize sesinden sikayet eden 'hic' duymadim. Ayrica konusmalar ve oynaticilar icin ses ayarini sol taraftaki ayri halde bulunan ses yukari-asagi tuslari ile hallediyorsunuz...

MaNgOsEr'e:
;-))))))))))), Her hattin wap ayarlari tamamen ayri, Turkcell'in gonderdigi ayarlar baska hattiniz icin gecerli degildir. Vodafone veya Avea icin ne yapmaniz gerektigini bir zahmet ilgili sitelere giderek arastiriniz. Ayrica daha once soyledigim gibi Samsung'un sitesinden de hattinizi secip bu ayarlari yollatabiliyorsunuz diye biliyorum...

Bocék'e:
E250 yeni satilan modellerinde bir firmware degisikligine gitmis. Eskilerin sikayet ettigi sarj isigi olayi da bu sekilde cozulmustu. Ayni firmware sanirim *#8999*8378# kod girisini de kisitliyor. Geriye dogru okuma zahmetine girerseniz arkadaslarin benzer sorunlarini bulacaksiniz. Yeni bir kod olabilir ama ben bilmiyorum...

Moderator'umuze:
Hocam donanimhaber arada sirada kisa devre yapip toplam mesaj sayisini 2'ye katliyor. Mesela ben 16. sayfada birakmistim simdi olmus 31. Arada sirada duzeltip eski haline getiriyorsunuz biliyorum ama yok mu bu isi kokten cozmenin bir yolu? Takip ettigim baska bir baslikta 300kusur sayfalara ucmustu bir seferinde...