anneme e250 aldım bugun..ekran grafikleri bana çok kötü geldi..eksi tip pc oyunları gibi..yazılar köşeli falan..ekran ayarlarına baktım ama çözünürlükle alakalı birşey goremedım..e250 nın ekranları böylemi? birde bunun kapagı sankı fazla sallanıyormus gibime geldi...sallanma neysede ekran çözünürlüğü cok kötü...
Ben birsürü oyun ve program attım ve sorunsuzca kullanıyorum. Telefonumda kullandıklarım hatırladığım kadarıyla şunlar;
CepSozluk - MotoGP2 - Opera Mini - MovaMail - HotViewer - Chess(satranç) - Wattpad(e-book okuma programı) - 4x4 Extreme Rally - SupermotoExtreme - ChordGenie(gitar akord etme programı) - Compass_TR(pusula, kıble programı) - CepMeal(kuran meali) - PocketQuran_TR(Arapça Kuran) - MobileBG(tavla)
Opera Mini - MovaMail - HotViewer programlarını tele attım ama henüz hiç çalıştırmadım, herhalde çalışıyorlardır. Bu üçü dışında diğerlerinin hepsini sorunsuzca kullanıyorum
ben de bugün e250 aldım ama telefonda araçtayken kulaklık kullanırken 3 calmadan sonra otomatik acılmasını istiyorum bunu yapabilir miyiz ben diger telefonumda yapabiliyordum
Ben birsürü oyun ve program attım ve sorunsuzca kullanıyorum. Telefonumda kullandıklarım hatırladığım kadarıyla şunlar;
CepSozluk - MotoGP2 - Opera Mini - MovaMail - HotViewer - Chess(satranç) - Wattpad(e-book okuma programı) - 4x4 Extreme Rally - SupermotoExtreme - ChordGenie(gitar akord etme programı) - Compass_TR(pusula, kıble programı) - CepMeal(kuran meali) - PocketQuran_TR(Arapça Kuran) - MobileBG(tavla)
Opera Mini - MovaMail - HotViewer programlarını tele attım ama henüz hiç çalıştırmadım, herhalde çalışıyorlardır. Bu üçü dışında diğerlerinin hepsini sorunsuzca kullanıyorum
arkadaşlar e 250 nin şarjı aslında kısa gitmiyor hani 1 gn gidiyor diyorlar ya evet kısa çok kısa tamam sadede geleyim! aslında şarj kısa gitmiyor alan elinden şarjını bitirmeden bırakmıyor