Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uthec

12 Eylül 2007; 17:26:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

anneme e250 aldım bugun..ekran grafikleri bana çok kötü geldi..eksi tip pc oyunları gibi..yazılar köşeli falan..ekran ayarlarına baktım ama çözünürlükle alakalı birşey goremedım..e250 nın ekranları böylemi? birde bunun kapagı sankı fazla sallanıyormus gibime geldi...sallanma neysede ekran çözünürlüğü cok kötü...

Melankolia2006

12 Eylül 2007; 21:48:50 

bugün bende cevahire gittim :)

telefon 10 saat şarz olduktan sonra 9 saat oldu hala 3. seviyede :)

iyi gidiyo gibi.

teknosa da card reader baktım , maşallah 59ytl den bahsediyorlar.evin orda bi cd satıcısı vardı soriyim dedim.

orada 15 ytl ye fıstık gibi buldum aynısından :) farklı marka ama 19 in 1.

Razorback

Sisteme Gözat

13 Eylül 2007; 0:39:58 

kulaklık çevirici aparatı kadıköyden veya taksimden alabilirmiyim?

birazdan cevahirede gidicem..

KAça alırım en ucuz? ve nereden?

teşekkürler...

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
hakanalcin

13 Eylül 2007; 14:50:29 

seviyorum e250'mi yaa

ASUS P5B / ASUS 512 MB EN8600GT SILENT DDR3 / INTEL CORE2 DUO E6750 2.66 GHZ / KINGSTON 2GB DUAL DDR3 800MHZ / SEAGATE 400GB 16MB CACHE HDD / SAMSUNG 18X DVD-RW / ASUS TA1 / SAMSUNG 19" SYNCMASTER 960BG
suzi dilara

13 Eylül 2007; 17:48:02 

quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

quote:

Ben birsürü oyun ve program attım ve sorunsuzca kullanıyorum. Telefonumda kullandıklarım hatırladığım kadarıyla şunlar;

CepSozluk - MotoGP2 - Opera Mini - MovaMail - HotViewer - Chess(satranç) - Wattpad(e-book okuma programı) - 4x4 Extreme Rally - SupermotoExtreme - ChordGenie(gitar akord etme programı) - Compass_TR(pusula, kıble programı) - CepMeal(kuran meali) - PocketQuran_TR(Arapça Kuran) - MobileBG(tavla)

Opera Mini - MovaMail - HotViewer programlarını tele attım ama henüz hiç çalıştırmadım, herhalde çalışıyorlardır. Bu üçü dışında diğerlerinin hepsini sorunsuzca kullanıyorum

pusula yüklediğiniz linki verirmisiniz ?

http://www.cepvakit.com/load2.php

Bu sayfada Compass TR olarak geçen program. Ayrıca sitede detaylı açıklaması da mevcut
teşekkürler ,javaya nasıl atarım peki bunu ,karta kopyalar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 14 Eylül 2007; 0:35:17 >

Opel Team
Ebrularım
Sanal alem işte dalgasız denizde herkes KAPTAN!
k1z1n_1i

13 Eylül 2007; 18:01:19 

ya benide ekleiinn liseteyeee telefonumuuu sefioorummm ona asıgıımmmmm

iste ole biseeeyyy.... (yascak bisi bulamadım bosta kalmasın dedm hanee ) :D:D
kirallarvadisi

13 Eylül 2007; 18:01:58 

Merhaba arkadaşlar bu telefonda şarj biterken çıkan sesi nasıl engellerim bilen varsa yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Ne kurşun adres sordu. Nede sen, KÖYLÜ GÜZELİ.
k1z1n_1i

13 Eylül 2007; 18:08:45 

ya telefonun sol tarafında tuş sesini sıfırla ozaman cıkmıooo =))) sarj dolrdurunca geri yukseltirsinnn cok ilkel bi yaklasım oldu ama ben ole yapıomm

iste ole biseeeyyy.... (yascak bisi bulamadım bosta kalmasın dedm hanee ) :D:D
gubidikkk

13 Eylül 2007; 21:16:15 

ben de bugün e250 aldım ama telefonda araçtayken kulaklık kullanırken 3 calmadan sonra otomatik acılmasını istiyorum bunu yapabilir miyiz ben diger telefonumda yapabiliyordum

Razorback

Sisteme Gözat

13 Eylül 2007; 22:49:23 

kulaklık çevirici aparatı kadıköyden veya taksimden alabilirmiyim?

KAça alırım en ucuz? ve nereden?

teşekkürler...

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
suzi dilara

14 Eylül 2007; 0:31:38 

quote:

quote:

quote:

Ben birsürü oyun ve program attım ve sorunsuzca kullanıyorum. Telefonumda kullandıklarım hatırladığım kadarıyla şunlar;

CepSozluk - MotoGP2 - Opera Mini - MovaMail - HotViewer - Chess(satranç) - Wattpad(e-book okuma programı) - 4x4 Extreme Rally - SupermotoExtreme - ChordGenie(gitar akord etme programı) - Compass_TR(pusula, kıble programı) - CepMeal(kuran meali) - PocketQuran_TR(Arapça Kuran) - MobileBG(tavla)

Opera Mini - MovaMail - HotViewer programlarını tele attım ama henüz hiç çalıştırmadım, herhalde çalışıyorlardır. Bu üçü dışında diğerlerinin hepsini sorunsuzca kullanıyorum

Bu sayfada Compass TR olarak geçen program. Ayrıca sitede detaylı açıklaması da mevcut

Bu linkten Bluetooth ile cepvakiti de indirdim E200 de belleğe aldı ,açamadım başka yöntemle Java ya nasıl alırım

Opel Team
Ebrularım
Sanal alem işte dalgasız denizde herkes KAPTAN!
mrtgkce

14 Eylül 2007; 16:22:03 

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu linkten Bluetooth ile cepvakiti de indirdim E200 de belleğe aldı ,açamadım başka yöntemle Java ya nasıl alırım

İlk sayfada anlatıldığı şekilde, eksiksiz olarak yüklediğine emin misin?

Ben o siteden sözlük, kuran meal, kuran arapça, cep info ve compass programlşarını e250 ye yükledim sorunsuz çalışmakta hepsi

- COMPAQ F500 F505EA + XP Pro
- ASUS Eee PC 701 4G + 8gb SDHC
- SEAGATE FreeAgent Desktop 500GB
- MINTON MMP3059 + Creative EP-630
- SAMSUNG Digimax A403
- SAMSUNG E250 - SAMSUNG B130S
ucav

14 Eylül 2007; 18:36:52 

şok şok şok! e 250 nin şarjı

arkadaşlar e 250 nin şarjı aslında kısa gitmiyor hani 1 gn gidiyor diyorlar ya evet kısa çok kısa tamam sadede geleyim! aslında şarj kısa gitmiyor alan elinden şarjını bitirmeden bırakmıyor

EN GEÇERLİ İMZA GÜVENDİR. HER YERDE GEÇER.GÜVEN OLMADIKÇA İMZANIN NE ÖNEMİ VAR Kİ!!
suzi dilara

14 Eylül 2007; 21:07:53