ya siz msn programnını yükleme gösteriyosunuz oyun atmayı göstermiyosunuz bide ppp diye bi programdaha varmış ono nerden indirecez lütfen.. bide usb kakablo ile samsung pc studyo 3 ilede atılabiliyomu......
arkadaslar samsung e25 tel.da ben çift sim kart kullanıyorum.sim kartlar aparatla birleştirilmiş durumda bir hattan diger hatta gecmek için telefonu kapatıp acmak gerekiyor. bu gecişlerde kullanılmak üzer bir kod falan yokmu acaba
ya siz msn programnını yükleme gösteriyosunuz oyun atmayı göstermiyosunuz bide ppp diye bi programdaha varmış ono nerden indirecez lütfen.. bide usb kakablo ile samsung pc studyo 3 ilede atılabiliyomu......
Arkadaşım biraz araştırma yapıp, daha dikkatli okusaydın sorularının cevaplarını bulabilirdin.
1- oyunlar da msn programı gibi yükleniyor, sadece msn programı yerine oyun seçiyorsunuz o kadar. Aralarında yüklenirken bir fark yok yani.
2- Senin bahsettiğin Softick PPP programı. Oyun ve programları telefonuna gönderebilmen için Java Uploader ve Softick PPP programlarını kullanman gerek bunlar da farukkk tarafından verilmişti, aşağıda tekrar yazıyorum farukkk tan alıntı yaparak;
3- USB kablo ile de atılabiliyor program ve oyunlar, bluetooth ile de. İkisi de detaylı şekilde anlatıldı daha önce. Sadece yukarıda yazdığım programlar ile atabiliyorsun program ve oyunları. PC Studio nun tamamen kapatılması gerekiyor aksi takdirde Softick telefonunu görmüyor. Yani PC Studio ile atamazsın.
Ben birsürü oyun ve program attım ve sorunsuzca kullanıyorum. Telefonumda kullandıklarım hatırladığım kadarıyla şunlar;
CepSozluk - MotoGP2 - Opera Mini - MovaMail - HotViewer - Chess(satranç) - Wattpad(e-book okuma programı) - 4x4 Extreme Rally - SupermotoExtreme - ChordGenie(gitar akord etme programı) - Compass_TR(pusula, kıble programı) - CepMeal(kuran meali) - PocketQuran_TR(Arapça Kuran) - MobileBG(tavla)
Opera Mini - MovaMail - HotViewer programlarını tele attım ama henüz hiç çalıştırmadım, herhalde çalışıyorlardır. Bu üçü dışında diğerlerinin hepsini sorunsuzca kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 4 Eylül 2007; 3:04:59 >
Ortalama 3gün gidiyor şarjı. Evet ilk sayfadaki fotoğraflar e250 ile çekilmiş. Fotoğraflar konusunda şüphesi olan varsa fotoğraflara sağ tıklayıp masaüstünüze kaydettikten sonra masaüstünüzde fotoğraflara sağ tıklayıp sırasıyla özellikler > ayrıntılar > gelişmiş sekmelerine tıklarsanız exif bilgilerinden de çekilen kameranın E250 olduğunu görürsünüz.
arkadaslar samsung e25 tel.da ben çift sim kart kullanıyorum.sim kartlar aparatla birleştirilmiş durumda bir hattan diger hatta gecmek için telefonu kapatıp acmak gerekiyor. bu gecişlerde kullanılmak üzer bir kod falan yokmu acaba
Telefonun gizli kodları fabrika üretim özelliklerini aktive eden kodlardır ancak sizin sim birleştirme işinizin telefonun orijinal özellikleriyle bir ilgisi yoktur. Bu nedenle de kodu olması beklenemez.