AÇIKLAMA Electronic Arts, yaptığı açıklama ile futbol menajerliği oyunu FIFA Manager 08'i duyurdu. Toplam 52 lige sahip olacak oyunda birçok yeni özellik bulunacak. 2007'nin sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 3 Kasım 2007; 20:32:21 >
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles,Nip/Tuck,Merlin,True Blood,Fringe,One Tree Hill,Leverage
Güzel haber.Ama acaip zaman öldürüyorsun bu oyunla.başladın mı kalkamıyorsun da
HRNclk777 Bu konuyu hepten unuttun.. EA Sports'un FIFA serisini temel alarak hazırladığı ve yakında çıkacak olan FIFA Manager serisinin son oyunu FIFA Manager 08'in ekran görüntüleri ToTheGame tarafından yayınlandı.
EA Sports'un, bu sene oyunu görsel olarak bir adım daha ilerlettiğiToTheGamein yayınladığı ekran görüntülerinden belli oluyor. 3D maç motoru ile menajerlik oyunları hayranlarını ikiye bölen oyun, bakalım bu sene Football Manager'ın karşısına ne kadar güçlü çıkacak?
Oyun İskandinavya'da 1 Kasım 2007'de, Birleşik Krallık'ta 2 Kasım 2007'de piyasaya çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCREAM_BG -- 24 Eylül 2007; 17:39:16 >
Ben Football manager ın daımı oyuncularından bırıyım ama her sene Fifa Manager ı alır (eskı adıyla total club) denerım ve bellı sure oynarım sunu soylemek ıstıyorum EA menejerlık oyununu baya gelıstırdı ve bu sene tas gıbı bı oyun olucak bence , FM den ıyı olurmu onu bılemem ama FM saplantısı yapmamak lazım Fifa manager ında FM nın yıllardır yapmadıgı yenılıklerı yaptıgını soylemek lazım
fifa manager demo hakkında bilgisi olan warmı bi yerde görmüştüm 29 eylül çıkma ihitmali warmış fifa 08 fullden 1 hafta sonra flan çıkması lazım aslında
Arkadaslar bu surumde pilot takım olayı da olacakmıs hatta bı oncekı surumlerde de varmıs ben 3 surumdur oynuyorum hıc oyle bısey e denk gelmedım bızım cocuklar mı kafa buluyor benımle yok sa harbıden varmıydı
ssler harika :) stadyumladan videolar resimler var oyuncuların gerçek resimlerinide eklemişler full sürüm çıksında alalım hemen :) tabi bizim türklerede baya iş düşüyor hemen tr yama çıkarmaları gerek :)
hic bir menajerlik oyunu fm kadar guzel olamaz fm forever
quote:
Football Manager varken bu oyun oynanmaz...
kafam basmiyor ,cocuk isi oyunlardan anliyorum deyin olsun bitsin bahane bulmaniza gerek yok
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. Evet çocuk işi bir oyun var ortada oda TCM yeni adıyla Fifa Manager serileri. Ben çocukken cm zor geliyordu bir türlü başarılı olamıyordum ince detaylar vardı çünkü oyunda o yüzden bu basit oyunu oynuyordum.
Çocukça dediğin Football Manager bir FUTBOL SİMÜLASYONUDUR. Tuncay'ı kimse tanımıyorken Sakarya'dan Cm sayesinde tanıyorduk. Ronaldinho'da öyle. Football Manager'i oynayan teknik direktörler bile var. Muhtemelen sende benim çocukluğumda beceremediğim gibi bu oyunu oynamayı beceremiyorsundur ondan çocukça diyorsudur. Malum KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ...
Herneyse herkes istediği oyunu oynar sonuçta zevk için oynanır. Ama ben zevklerinde ötesine geçip oyunun yansımalarını GERÇEK FUTBOLDA görmek istiyorum diyorsanız tek yapacağınız şey Footbal Manager oynamaktır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Gizemly -- 3 Ekim 2007; 23:55:35 >
hic bir menajerlik oyunu fm kadar guzel olamaz fm forever
quote:
Football Manager varken bu oyun oynanmaz...
kafam basmiyor ,cocuk isi oyunlardan anliyorum deyin olsun bitsin bahane bulmaniza gerek yok
Sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. Evet çocuk işi bir oyun var ortada oda TCM yeni adıyla Fifa Manager serileri. Ben çocukken cm zor geliyordu bir türlü başarılı olamıyordum ince detaylar vardı çünkü oyunda o yüzden bu basit oyunu oynuyordum.
Çocukça dediğin Football Manager bir FUTBOL SİMÜLASYONUDUR. Tuncay'ı kimse tanımıyorken Sakarya'dan Cm sayesinde tanıyorduk. Ronaldinho'da öyle. Football Manager'i oynayan teknik direktörler bile var. Muhtemelen sende benim çocukluğumda beceremediğim gibi bu oyunu oynamayı beceremiyorsundur ondan çocukça diyorsudur. Malum KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ...
Herneyse herkes istediği oyunu oynar sonuçta zevk için oynanır. Ama ben zevklerinde ötesine geçip oyunun yansımalarını GERÇEK FUTBOLDA görmek istiyorum diyorsanız tek yapacağınız şey Footbal Manager oynamaktır...
Merak etme kardes fifa 2008 çıkana kadar oyunu bende oynuyorum resimde gördüğün üzere , bu kadro ile ilk yılda şampiyon olmak üzereyim ve uefa da yarı final ilk maçını deplasmanda 1-0 kazandım muhtemelen finaldeyim diyebilirim. Ayrıntılı dediğin oyunda ben bazı şeyleri bulamadım mesela bu fifa da var bu soracaklarımın nerelerden yapıldığını anlatırsan hatta bir iki resimle gösterirsen sevinirim... 1- Takımımın 2.yarı final maçında kontra atağı daha iyi yapması için hafta içi antrenmanlarımı bu yönde şekillendirmem gerekiy mesela bu ayrını fifa serisinde vardı hafta başında kısa ve uzun koşulara ağırlık verirken hafta ortasında uzun paslar ve ayağa paslarla koşu yoluna atılan paslar şeklinde çalışırken maçtan önceki iki gün tamamen taktiksel ve çift kale maça yönelik bir antrenman programı uygulamak istiyorum(gerçi sezon başında ayarladığım taktiklerle buraya kadar geldiğime göre pek uğraşmasam da olur ) 2- Yine fifada sıkça kullandığım ama fm de göremediğim bir olay futbolcuya özel antrenman sistemi, Kezman şu aralar bitiricilikte rezil bir durumda bir kaç hafta bitiricilik ve şut antrenmanı olarak onunla özel olarak ilgilenmem lazım. önder ise ileri çıkınca geri dönmekte zorlanıyor ona da uzun bir süre kondisyona yönelik bir uygulama yapmalıyım. Son olarak Yasin ise zıplamakta ve fizik gücü olarak yetersiz onunda zıplamasını geliştirmem lazım hafta da 2 kez ağırlık çalışması fizik üstünlüğünü arttırmam lazım bunları nasıl yapacam. 3- Son bir şey daha ayrıntılı dediğin fmcm adına gözlemcimi gönderirken istediğim yetenekleri ve fiyat aralığını belirleyip ona göre topçu bulmasını istiyordum fifa da yani şöyle seçenek ekranından forvet arıyorsan ceza yayı üzerinde hakim olmalı , bitiriciliği minimum 18 olmalı kafa vuruşları min 15 olmalı 25 yaşından büyük olmamalı ve 3ml ile 7ml $ arası portekizli oyuncularını bana rapor et. fm de bunu da bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKING -- 4 Ekim 2007; 12:03:45 >
bence her oyun indirilip ( demo) görülmeli.bilmedigin sey hakkında baskalarının söyledikleriyle fikir yürütmek mantıklı gelmiyor bana.tabi kotalı net kullanıcıları için zor olsa gerek bu demo olayı.
kusura bakmayın ama fm bu serinin yanında hal etmiş,o ne abi öyle yahu,sırf yazılarla oyun oynuyorduk,bir maçta 5 tane adamının sakatlanması,verdiğin taktiklerin tutmaması,futbolcularının sürekli form düşüşleri biz de yazılara bakıp hele hele diyorduk.
ama artık uyandım,99'dan beridir cm oynarım daha sonra fm ve fifa manager(tcm) ile tanıştım,hem uzun soluklu bir oyun hem de aşırı detay olduğundan bilgisayar başında fazla kalamıyorsunuz ki tam bana göre fm oynayacağım diye k.çıma kramplar girdiğin bilirim,gözlerime gelen zarar da cabası..
dediğim bigi fm sadece ego tatmini yazılarla yapılan ve kendini giderek kötüleştiren bir seri .ama fifa manager aldı başını gidiyor ve fm'den daha da zevkli olduğu-olacağı kesin
hehe bi arada konami yapmıştı ps2'ye ya hay Allah'ım tutmuş herifler pes'in oyun motorunu koymuşlar,taktik desen yapamıyosun,yapay zeka desen kötü,bana göre yüzyılın en kötü oyunuydu pes manager,fm kötü demiyorum ama fm'de insan oyunu bitirince eline bir şey geçtiği hissiyatına kapılmıyor..
son sözüm bu oyunu mutlaka oynayın,vazgeçin artık şu fm'den,benim gibi at gözlüklerinizi çıkarın atın..