Şimdi Ara

Suyun altında geçen yeni bir souls-like oyunu geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    PLAYISM ekibi, Japon geliştirici Studio Snowblind'ın ilk kez Temmuz 2022'de duyurduğu su altı temalı bilim kurgu aksiyon macera oyunu Glaciered'ı yayınlayacağını duyurdu. Souls-like türünün özelliklerini barındıran yapım 2025 yılında Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
     
    Geliştirici ekip diğer taraftan bir konsol sürümünün de yayınlanacağının sinyallerini verdi. Bu kapsamda şunları söyledi: "Steam dışında bir konsol sürümü yayınlama olasılığımız da var. Henüz resmi bir duyuru yapabileceğimiz aşamada değiliz. Somut detayları paylaşacak duruma geldiğimizde sizlere bunu resmi olarak aktaracağız. Bu yüzden bizleri bekleyebilirsiniz.”
     
    Suyun altında souls-like deneyimi
     
     
     
    Glaciered, gezegenin yüzeyinin devasa bir buz tabakasına dönüştüğü bir dünyayı bizlere sunmayı hedefliyor. Buzullarla kaplı bir dünyada yer aldığımız oyunda denizlerin altında yaşam devam ediyor. Oyun içerisinde su altında yaşayan canlılarla mücadeleye girişebiliyor ve onları alt etmeye çalışıyoruz.
     
    Tehlikeli canlıların yer aldığı oyunda Tuai olarak oynuyor ve çeşitli saldırı stillerimizi düşmanlara karşı kullanabiliyoruz. Oyun yakın dövüş saldırılarından uzak dövüş saldırılarına kadar birçok farklı dövüş stili yer alıyor. Burada hem suyun derinliklerini keşfediyor hem de köpek balıklarıyla, su yılanlarıyla ve daha fazlasıyla mücadele ediyoruz.
     
    Oynanış fragmanı
     
     








  • 2025 ne? AAA oyuna da benzemiyor en fazla olsa olsa AA oyun olur ama 2025 çok fazla o zamana kadar kim öle kim kala.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Souls-like? lol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.