bekle bekle bekle bekleee nereye kadar maaş kuyruğundaki emekliler gibi olduk valla daha yurt dışında çıkıcakta amerika avrupa gezcek en son bize uğruycak asya ağzımızın içi be önce bizim piyasada çıksa ne olur ölürler mi??
@hkspecial: açıklama için teşekkürler bende hem fiyat konusunda hemde nasıl bir cihaz olduğunu merak ettiğim için 8gb ın çıkmasını beklicem büyük olasılıkla o çıkınca fiyatlar inicektir .n95 8gb lık çıkınca K850i,W960i de çıkmış olur o zaman fiyatlarda rekabet ortamı olur çünkü özellik/fiyat bakımından çok benzicektir 3 telefon özellikle W960i ile n95 8gb..K850i ilede orjinal n95 in fiyatları hemen heemn aynı olur gibime geliyor fakat Nokia telefonların fiyatları Se markalı telefonlara göre daha yavaş düşüyor 1200 den çıkan Se cihazı 2-3 ay sonra 800 e inebiliyor ama Nokiada ancak 1 sene geçmesi lazım el yakmıcak fiyat olması için..Aslında Türkiyeye çok geç geldi n95 yurt dışında Ocak 2007 gibi satışa başlanmıştı bize 3-4 ay sonra geldi umarım 8gb lıkta böyle sorunlar olmaz sanırım gümrükle ilgili bir problem olmuştu..
Son olarak benim bi sorum olucak N95 alırken nelere dikkat etmeliyim herhangi bir öneriniz var mı bu konu hakkında??
selam alırken nelere dikkat etmek lazım???? güzel soru zira ben yurtdışından aldım öncelikle nerede üretildiğine baktım kesin olarak bilmiyorum ama belki çin malı falan vardır diye hani.... zaten kutu içeriği standart 1 ad batarya 1 adet kulaklık o da çin malı ama ses kalitesi iyi bence 1 ad pc bağlantı kablosu usb 1 ad tv çıkış kablosu 1 ad nokia cd (içeriğinde pc suit falan var) bir de kullanım kitapcığı ha en önemlisi 1 GB hafıza kartı ve adaptörü
bunun haricinde dikkat edilecek pek birşey yok bense sonuçya 0 ürün paketinden yeni çıkmış olacak.... bu arada 8GB nin çıkıp N95 in fiyatının düşmesini beklemen yerinde bir karar bence mantıklı ben sazan gibi atladım ama sonuçta fiyatlar sürekli düşüyo yapacak birşey yok...
1. yeni telefon modeli beklemek (bunce bu sonsuza kadar bekleyip hiç telefon sahibi olamamak demek )
2. yeni modelin çıkıp eski modelin fiyatının düşmesinibeklemek (aceleniz yoksa gayet yerinde bir karar. zira ben aldım 3 hafta içinde 40$ zarar ettim onuda artık kullandığıma sayıyorum neyapiim....)
evet arkadaşlar Made in Filland olayına dikkat etmek lazım
GPS olayına gelince :
nokia sitesinden MAP LOADER adlı prıgramı indirip, istediğiğniz ülkenin haritasını bu program aracılığı ile indirebiliyorsunuz. daha sonra haritaları telefona atmak kalıyo. İstanbul için harita gayet güzel. olduğum yerde şu an itibarı ile uydu yakalayamadığımdan (şu an iş icabı ırak dayım) tam olarak GPS i kullanamadım. bildiğim kadarıyla randımanlı bir kullanım için 3 adet uydu yakalamak gerekiyor.
oGuxXx*
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
23 Eylül 2007, 22:28:48
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
bencede gpse gerenk yoktu aslında ben olsam bunu alırdım aynı 2 model piyasada olsa
quote:
Sonuç:
Bizim N95'lere 8GB'lık microSD takabildiğimize göre bu telefonun pek bir anlamı yok bana kalırsa. Tuşların sıkışık görünümü de hoş olmamış. Muhtemelen de fiyatının abartı olacağını düşünecek olursak mantıksız bir yenilik yapmışlar. Mutlaka talep görecektir ama ben mevcut N95 ile arasında sadece 8GB'lık kart fiyatı farkı olsa bile almayı düşünmezdim çünkü o kadar hafıza günümüz teknolojisinde mevcut divx, mp3 ve mp4 formatları için bana fazla.
Ben ocak ayına doğru yeni bir telefon alacağım o zamana kadar da zaten n95 8gb çıkar herhalde doğal olarakta normal n95'in fiyatı düşecektir bazı arkadaşlar bu rakamın 800ytl kadar olabileceğini söyledi. Eğer denildiği gibi 8gb çıkınca n95 bu kadar düşerse ben normal n95 alır yerine de n95 8gb'ın bataryasını takarım resimde gördüğüm kadarıyla uyum sorunu yok, birde 2gb micro sd kart alırım zaten fiyatları taban yaptı yaklaşık 60ytl kadar...Ki bu bana bir hayli yetecektir bence sizde bu kadar aç olmayın arkadaşlar ...Bende çok fazla teknoloji düşkünü bir insanım ama ardı arkası gelmiyor artık bir yerde dur deyip almamız gerekiyor yoksa ömür boyu beklenmez, ben zaten ocakta alacaktım o zaman da n95 800ytl olursa benim işime yarar valla, 8gb alacak olan arkadaşlara da hayırlı olsun derim ancak...
üzülme hemen reis dur bi çıksın ama ben farklı olacagını sanmıyorum ebat olarak aynı görünüyo zaten n95 8gb ın pilin oldugu yer farklı değilki aynı doğal olarak pilde aynıdır inşallah böyledir
üzülme hemen reis dur bi çıksın ama ben farklı olacagını sanmıyorum ebat olarak aynı görünüyo zaten n95 8gb ın pilin oldugu yer farklı değilki aynı doğal olarak pilde aynıdır inşallah böyledir
keşke uysa yaw voltajlar falan aynı herşey aynı ama boyut aynı deil galiba
1. yeni telefon modeli beklemek (bunce bu sonsuza kadar bekleyip hiç telefon sahibi olamamak demek )
2. yeni modelin çıkıp eski modelin fiyatının düşmesinibeklemek (aceleniz yoksa gayet yerinde bir karar. zira ben aldım 3 hafta içinde 40$ zarar ettim onuda artık kullandığıma sayıyorum neyapiim....)
teknik bir eleman olarak bataryanın uyacağını sanıyorum.. BL-6F ibaresinin de 1200 ma olmasına bağlıyorum.. tabi bu benim düşüncem zaten N95 bataryası telefonun içine ancak sığmış biraz daha büyürse dışarı taşar bence bu kadar takmayın kafayı arkadaşlar ben de bekliyorum batarya oalyını dediğim gibi 6-7 gün şarjı giden birisi için 2 gün şarj zoruma gidiyo yaaaaw!!!!!!!
bencede gpse gerenk yoktu aslında ben olsam bunu alırdım aynı 2 model piyasada olsa
quote:
Sonuç:
Bizim N95'lere 8GB'lık microSD takabildiğimize göre bu telefonun pek bir anlamı yok bana kalırsa. Tuşların sıkışık görünümü de hoş olmamış. Muhtemelen de fiyatının abartı olacağını düşünecek olursak mantıksız bir yenilik yapmışlar. Mutlaka talep görecektir ama ben mevcut N95 ile arasında sadece 8GB'lık kart fiyatı farkı olsa bile almayı düşünmezdim çünkü o kadar hafıza günümüz teknolojisinde mevcut divx, mp3 ve mp4 formatları için bana fazla.
reis bu nası bir çelişki
yahu 2.sini ben demedim ki... başkasının bu söz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 26 Eylül 2007; 23:44:22 >
Hic sanmiyorum dostum; hatirlarsan N95 ilk cikacagi zamanda onun icin oyle demistik. N95 8GB dan hemen sonra cok daha super bir cihaz cikacak. Su anda hala sadece N93, N93i den olan "optical zoom" ve "laptop mode" gibi seyler de mutlaka yeni N97, N99 veya hatta N100'e eklenir. Belkide full klavye bile bir sekilde eklerler. Bizde yine tav oluruz, N95 8GB 'inda yakinda pabucu dama atilir...
Never underestimate the power of the darkside, You must Control Your Feelings, Fear leads to anger, anger leads to hate, and hate leads you to dark side; therefore to suffering... May the Force be with you...
@eurokid haklısın ama onlar çıkana kadar baya bi süre olur o zamana kadar idare ederiz bizde bu telefon meragı oldukça arkası kesilmez her telefonu alırız
@eurokid haklısın ama onlar çıkana kadar baya bi süre olur o zamana kadar idare ederiz bizde bu telefon meragı oldukça arkası kesilmez her telefonu alırız
ayynen ama ben 8gblii alsaydım uzun 1 süre kullanırdım rami iyi ve ekranda ii pilde ii
ayynen ama ben 8gblii alsaydım uzun 1 süre kullanırdım rami iyi ve ekranda ii pilde ii
slm arkadaşlar...ben fanatik bir sony ericssoncu olarak bu telefonu görünce vazgeçtim gerçekten şeker bayramında çıkmaz demi bu telefon???(yurt dışında) çıksa çok ii olur hemen alıcam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w850ii -- 28 Eylül 2007; 16:53:57 >