şimdi de n98 mi yaw yapmayın arkadaşlar n95 8gb daha çıkmadan alacak insannların hevesini kırmayın bu 8gb n95 benim w960i deki butün şefkimi kırdı
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
selam herkese, bir haftadır kullanıyoz N95'i hala update yapamadık. Software Updater kullanıyom "baplı cihaz yok" mesajı veriyor. Oysaki öncesinde PC Suit ile bağlanıyorum. Bir önerisi olan olusa çok sevinirim. Bir de mesajlara eklemek için cihazda defoult gelen hiçbir imge yok. Bunları edineceğimiz bir yer varmıdır. İlgilenecek üyelere peşinen teşekkür ederim.
selam herkese, bir haftadır kullanıyoz N95'i hala update yapamadık. Software Updater kullanıyom "baplı cihaz yok" mesajı veriyor. Oysaki öncesinde PC Suit ile bağlanıyorum. Bir önerisi olan olusa çok sevinirim. Bir de mesajlara eklemek için cihazda defoult gelen hiçbir imge yok. Bunları edineceğimiz bir yer varmıdır. İlgilenecek üyelere peşinen teşekkür ederim.
burası n95 8 gb yerı burda arama kendı n95 topıgınız var orda sor ıstedıgını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo2 -- 14 Eylül 2007; 14:18:40 >