reis mrba.benım sormak ıstedıgım su herkes v31 ıle v20 arasında kalmıs gıbı gorunyor v31 sorunlu dıyen arkadaslar var.v20 en ıyı surum dıye gecıyor heryerde.hız acısından ıkısı arasında ne fark var yada kullanım acısından.bıze bı acıklama yaparmısın okadar sayfa okudum pek bsy bulamadım bununla ılgılı sorma ıhtıyacı duydum bnm versyon hala v10 :D senın acıklamana gore degıstırcem v31 yada v20 ıle.
bu arada ıkıncı bı sorum umarım cok olmuyorumdur.v20 nın yada v31 ın(hangısını onerıyorsan)rar lı halını nasıl bulurum.phonix ıle guncelleme yapacagım..
buarada yenı ogrendım v31 de de hack sorunu varmıs :D v30 mu daha ıyıkı :S ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetesat -- 28 Ekim 2009; 13:45:13 >
DEVIL arkadasim ben servise gonderdim telefonu, onceden dedigim gibi uzun sure kullanmadigim icin saati tutan pil bitmis, onu degistirmis servis. daha alamadim telefonu, umarim duzelmistir tarih sorunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf89 -- 28 Ekim 2009; 15:24:22 >
Arkadaşlar selam herkese, uzun zamandır giremiyodum foruma bir bakıım dedim ama bakıyorum ki eski rağbet kalmamış buraya... :( neyse olabilir dediğim gibi bende giremiyorum uzun zamandır.. ben sizden garminin en son sürümü hangisi onu soracaktım bide en güncel haritayı? bende hala 132 mb lık harita yüklü daha sonra yeni bir harita çıktımı acep...
Arkadaşlar selam herkese, uzun zamandır giremiyodum foruma bir bakıım dedim ama bakıyorum ki eski rağbet kalmamış buraya... :( neyse olabilir dediğim gibi bende giremiyorum uzun zamandır.. ben sizden garminin en son sürümü hangisi onu soracaktım bide en güncel haritayı? bende hala 132 mb lık harita yüklü daha sonra yeni bir harita çıktımı acep...
Garmin 5.0.50 versiyonu var. 2009.6 haritası çıktı. Bir önceki sayfada link var. Telefonla ilgili değişen ve gelişen yeni birşey olmadığından eskisi gibi hareketli değil.
daha önce hiç karşılaşmadığım bir sorunla karşı karşıyayım 2 gün önce window7 32 bit sistem kurdum bilgisayarıma fakat kurmakla beraber nokia software programını kuramıyorum.ne yaptıysam olmadı bu sorunu çözmek için neler yapmam gerekir arkadaşlar ?
Garmin 5.0.50 versiyonu var. 2009.6 haritası çıktı. Bir önceki sayfada link var. Telefonla ilgili değişen ve gelişen yeni birşey olmadığından eskisi gibi hareketli değil.
reis mrba.benım sormak ıstedıgım su herkes v31 ıle v20 arasında kalmıs gıbı gorunyor v31 sorunlu dıyen arkadaslar var.v20 en ıyı surum dıye gecıyor heryerde.hız acısından ıkısı arasında ne fark var yada kullanım acısından.bıze bı acıklama yaparmısın okadar sayfa okudum pek bsy bulamadım bununla ılgılı sorma ıhtıyacı duydum bnm versyon hala v10 :D senın acıklamana gore degıstırcem v31 yada v20 ıle.
bu arada ıkıncı bı sorum umarım cok olmuyorumdur.v20 nın yada v31 ın(hangısını onerıyorsan)rar lı halını nasıl bulurum.phonix ıle guncelleme yapacagım..
buarada yenı ogrendım v31 de de hack sorunu varmıs :D v30 mu daha ıyıkı :S ??
her açılışta tarih saat sormaya başladı nedendir acaba yardımcı olabilirmisiniz?
Opel astra HB 2006 - Toshiba 26AV500P - Nokıa N95 8GB - Play Station 3 80 GB - Logitech Z-5500 - Gururluyuz Güçlüyüz Ankaragüçlüyüz - İyi günde Kötü günde hep beraberiz çünkü biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ
Ankara çankaya civarında bildiğiniz servis varmı? cihazın arkasında nokia kom as garantisi yazıyor...
versiyon olarak V31.0.015 yazıyor, yükseltmem gerekiyo mu? ya da son sürüm bu mu? bir de fotoğraf çekimi neredeyse 6300 ımın kalitesinde. acaba versiyonla ya da lensle alakalı bir sorun mu var. hele zoom yapınca felaket bir bulanıklık mevcut. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
10 gün oldu alalı N 95 8GB ımı. ilk 1 hafta yaklaşık 2 gün gidiyordu şarj (birhayli kurcalıyordum). Ama 3 gündür şarjım 8 - 9 saat bile dayanmıyor. özellikle bugün yaklaşık 20 dk konuşma yaptım ve onun dışında hiçbir tuşuna basmadığım halde ancak 10 saat dayanabildi ve şarj tükendi.
Acaba telefonun açık kalan bir özelliği varda ben mi farkında değilim. bluetooth kapattım, wlan taramasını kapattım başka kapatabileceğim özelliği varmı.
Servise göndermekse en son tercihim olacak. gözüm gibi bakıyorum telefona, servise gönderiyorum orası burası çizik geliyor. Üstelik de tamir bile etmiyorlar (Daha önceki telefonlarımda başıma geldi).
10 gün oldu alalı N 95 8GB ımı. ilk 1 hafta yaklaşık 2 gün gidiyordu şarj (birhayli kurcalıyordum). Ama 3 gündür şarjım 8 - 9 saat bile dayanmıyor. özellikle bugün yaklaşık 20 dk konuşma yaptım ve onun dışında hiçbir tuşuna basmadığım halde ancak 10 saat dayanabildi ve şarj tükendi.
Acaba telefonun açık kalan bir özelliği varda ben mi farkında değilim. bluetooth kapattım, wlan taramasını kapattım başka kapatabileceğim özelliği varmı.
Servise göndermekse en son tercihim olacak. gözüm gibi bakıyorum telefona, servise gönderiyorum orası burası çizik geliyor. Üstelik de tamir bile etmiyorlar (Daha önceki telefonlarımda başıma geldi).
Telefonunu güle güle kullan. İlk aldığımda benim de 2 gün rahat gidiyordu ama son zamanlarında 14 saatten fazla gitmiyordu. Menü tuşuna uzun süre basarsan arka planda çalışan programları görebilirsin, bu programlara gir ve hepsini tek tek kapat. Bunlar hem şarjın daha çabuk bitmesine sebep olurlar hem de ram kullanarak telefonu yavaşlatırlar.
İnanamıyorum!!! şarj aleti arızalıymış... farklı bir şarj aletiyle şarj ettim ve sorun bitti...
Nokia Ovi Maps v3.01.2602 | En Sorunsuz ve Tam Sürüm http://rapidshare.com/files/304630941/Nokia.Ovi.Maps.v3.01.2602.FP1.S60v3.OS9.2.Unsigned-CNSTeam.rar
Yenilik olarak doğru düzgün çalışan 3D binalar, trafik bilgisi vs var. Normalde 3D binalar TR'de de var diye biliyorum ama trafik bilgisi olmaması lazım. Yurt dışına çıkan ya da yurt dışından takip eden varsa diye veriyorum.
slm reis yeni temalar harika ama bu aviator yukleyince gelen aramaların numaralar gorunmuyor. renk cakısması var. onun rengi nasıl degişir yada sen bir el atarmısın saygılar
way be herseyi beklememek gerek birazda bizim arastırma yapmamız lazım bunu anladım. reis; aviator temayı buldum nokia için saol bu temayı ortaya cıkardıgın ıcın
@By Devvil; Ne oldu o telefona öyle. Buraya pek uğrayan olmuyor, kasa arıyorsan cep telefonu ve aksesuarları ikinci ele bak ama orada da kasa çok zor denk gelir. KVK'dan sıfır kasa taktırabilirsin ama sadece siyah rengi vardır. Türkiye'de başka bir renk yok zaten paralel ithalatlar hariç.
N95 için oluyor da N95 8Gb için nasıl olmuyor diye sorsaydın. Ellerinde kalmamış sanırım, üretilmese bile stoklarda mutlaka vardır. Sıfırı heryerde bulunabilen bir telefonun yedek parçasının olmaması mümkün değil.
Arkadaşlar Online Oynadığım Bi Oyun Bu az bi şey flash tabanlı az da yazı tabanlı bunu n95 8gb ta oynamaya çalıştığımda tam anlamı ile açılmıyo oyun sanırım flash kısmında sorun oluyor aşağıda kayıt linkini verdim verirkende kendi referansımı verdim bakarsınz sever oynarsınız oynamasanız bile denemek için siteye girmeniz lazım burdan kayıt olun en azından yada olmayın ama n 95 imde bu oyunu oynamam için ne yapmam gerek en azından onu söleyin :)) özellikle çözse çözse Reis-i Eagles Çözer http://www.dwar.gen.tr/register.php?referrer=alakazooom