Phoenix'te realceday'in dediği gibi 3-5 dosya & program daha gerenkmekte. Bendosyaları falan edinirsem ve yaparsam anlatım hazırlarım.
PMD 2006 mı buldun 2007 mi 2008 mi?
nerde yazar o
adı şöyle: Phoenix_2008_20_9_34260_Patched.exe 115 mb
doğru ise mail olarak göndereyim
ek : gönderdim gitti
Bu arada aramada bulmama yardımcı oldu teşekkürler. Ben de yenilikleri denemekten korkmayan biriyim. Ama ustalar anlatsalar daha makbule geçer. Telden olmayalım sonunda bu sevda yuzunden.
http://rapidshare.com/files/133375563/NewHack180608.rar bu dosyayı indir içinde yazıyor cok kısa hatta buraya bidaha yaziym en kolay bu geldi bnada
1) Copy the three files from the zip to your phone's memory card. 2) Open a file browser like X-Plore and KEEP IT RUNNING. 3) Install and run HelloCarbide, go to options, then choose menu1. Keep pressing yes until it closes. 4) Switch to X-Plore and copy installserver.exe into the "c:\sys\bin\" folder of your phone. 5) Restart your phone. 6) Install ROMPatcher.sisx and enjoy all the freedom that ROMPatcher gives you.
arkadaşlar yukardaki uygulamayı yapıyorum ama rompatcher.sisx kura basıyorum güncelleştirme hatası diyor yardımmm
imzamdakini yapabilirsin en kolayı o
114lük haritayı silin bunu koyun. unlleri değiştirmenize gerenk yok. ayrıca bu harita 84mblik değil rar olduğu için öyle gözükmekte.124 mü 125 mi ne
arkadaslar herkese gunaydin sizden bi oneri istiorum bana bi program lasim mesaj programi ama bu program gelen mesjlari her gece silecek vede belirledigim numaradan gelen msjlari gizleyecek bilen kullanan warsa yardim ederseniz sewinirim
NOKIA MAPS v202602 Licence manager pro gerektirmeyen ve navigasyona geçilirken çıkan 3 adet ekranın kaldırıldıgı en son sürüm... Artık sür veya yürü dediğinizde rota direk hesaplanıyor... Ülke seçimi,uyarı gibi ekranların çıkması engellenmiş...