slm. ben coreplayerdan video izliyorum ama bir sorunum var. şimdi optionstan ful lsreen yapınca görüntü dikeyken sorun yok ama görüntüyü kızağı diğer tarafa açarak yatay çevirdiğimde izlerken üstte ve allta 2 tane ses/ o an videonun neresinde vs göstergelerini görmek zorunda kalıyorum. yatay izlerken full screen dediğimde ise yine dikeye atıyor beni. var mıdır çözümü? sağolun
versiyon yüklemesi yapmıştım ama hangi versiyon olduğunu unuttum ona nerden bakabilirm
yeni versiyon yüklersem gizli dosyaları görme overclock patchleri gider mi?
ve en yüksek hangi hızlara çıkılıyor n95 8gb ile:)
Yapayalnız yürüdüğümüz sonsuzluk yolculuğunda kendimize ömrümüzün hangi saniyelerinin kaldığını sayıyoruz hayatımız işgal edilmiş,onurumuz ele geçirilmiş,organlarımız paylaşılmıştır,ruhumuz kıyma makinesinden geçirilmiş,herbir parçası değersiz oyunun lokması olmuştur...
reis bari sen cevap ver!!!! cevap verebilecek bir arkadaş yokmu ??arkadaşlar garmin 2008/4 haritasını sorunsuz çalıştıran var mı nereye ikonu çalışmıyor ayrıntılı harita yükleyin diyor bu sorun nasıl giderilir şimdidem tşk.......
20.0.06 .ıktı 8gb benimki bu son versiyonu sasnırsam...bide diğer sorularıma da cvp verirseniz çok sevinirim arkadaşlar:)
Yapayalnız yürüdüğümüz sonsuzluk yolculuğunda kendimize ömrümüzün hangi saniyelerinin kaldığını sayıyoruz hayatımız işgal edilmiş,onurumuz ele geçirilmiş,organlarımız paylaşılmıştır,ruhumuz kıyma makinesinden geçirilmiş,herbir parçası değersiz oyunun lokması olmuştur...
reis bari sen cevap ver!!!! cevap verebilecek bir arkadaş yokmu ??arkadaşlar garmin 2008/4 haritasını sorunsuz çalıştıran var mı nereye ikonu çalışmıyor ayrıntılı harita yükleyin diyor bu sorun nasıl giderilir şimdidem tşk.......
yükleyen arkadaşlar oldu ama daha tam olarak doğru çalışmadığı söylendi
versiyon yüklemesi yapmıştım ama hangi versiyon olduğunu unuttum ona nerden bakabilirm
yeni versiyon yüklersem gizli dosyaları görme overclock patchleri gider mi?
ve en yüksek hangi hızlara çıkılıyor n95 8gb ile:)
bunlara ek birde garmini yükledim menüden programa giriyorum garmin mobile diye bir ekran çıkıyor sonra menüye atıyor beni anlayamadım:S
İşte Çinliler bile 8MP cep telefonu yapmış Nokia yapamadı yaw?...
8MP cameraphone from as-yet-unknown Chinese manufacturer Author: Klimov Oleg Source: GSMArena
The megapixel battle isn't just heating up in Europe, but Asia too, it would seem. The manufacturer isn't known, but the model number is – X908. Though the phone sports an 8MP sensor, it's possible that the megapixels are interpolated, ala the Xcute DV2, and the iMobile 902. As is mainly the case with these handsets, don't expect to see them readily available in Europe.
The technical specifications are as follows:
* Display: 3” QVGA touchscreen, showing up to 262,144 colours
* Camera: Eight megapixels, with 3x optical zoom lens, two megapixel front-facing camera
* Memory: Two MicroSD card slots
* Extras: Bluetooth, with A2DP, analogue TV Tuner, Dual SIM Card slots, built-in NES Emulator