sorun SW.Unl dosyalarındaymıs beni gibi bu işlerde acemi olanlar bir sekilde acamazlarsa mutlaka o dosyalara göz atsınlar 1sey farkettim haritalar siyah oldu gece diye mi öyle acaba
Dostum 503. sayfada realceday ın anlatımı var system hack ile ilgili aşagıdaki dosyayı indir telefonuna kur daha sonra x-plore programını aç ve hello cebirde programnı açıp seçenekler menu1 seçenegini tıklattıktan sora x-plore yi açıp realcedayın anlatımını birebir uygula. püf nokta hello cebirde programıyla hack yapıldıktan sora telefonda hiçbi program çalışmaz realcedayın anlatımının ilk kısmında anlatıldıgı gibi dosyayı salt okunur yapıp telefonu yeniden başlat ve yüklemeyi yap:)
SefaBJK kardeşim, çok sağolasın. Navigasyon servisi eklendi!! Realceday'a da ayrıca teşekkürler. Benim iki yerde hatam olmuş, kurulumu yapamayan arkadaş varsa dikkat etsinler:
1)Hellocarbide'ın kurulması ve Menu1'in çalıştırılıp telefonun açılıp kapatılması gerekiyor.
2)realceday'ın 503. sayfadaki işlemlerini yaparken, bazı klasörleri görmek için X-Plorer'ın seçeneklerinden sistem dosyalarını, gizli dosyaları vb. vb. kısacası herşeyi göstermesini seçmek gerekiyor. Aksi halde telefonunuzda örneğin c:/sys/ dosyasını göremiyor, dolayısıyla işlemleri yapamıyorsunuz.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Maalesef benim şimdi aynı işlemleri telefonu hiç bilmeyen bir arkadaşıma anlatıp yaptırmam da gerekiyor:(
en azından bir kere uyarirsin arkadas bunlar kendini bulunmaz hint kumasımı saniyorlar anlamadımki bu foruma bu kadar emeği geçen bi adamı banlıyorlar işte ben onun avukatı değilim tabi ama o haketmiyor bence.neyse yazdiklarimizin bi onemi oldugunu sanmiyorum..
forumda başka banlıyacak adam mı kalmadı arkads ben onu yerinde olsam bir daha bu foruma gelmezdim.
bunu şu ana kadar kimse söyleyemedi. ben sana katılıyorum ve tebrik ediyorum ilk yazan olduğun için. nokia forum bile daha özgür.
Uzaklaştırılmam hakkında tüm olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler. 3-5 kişi var -ki onlar kendilerini biliyor- onlara ayrı 1 teşekkürlerimi sunuyorum.
Verilen cezaya da saygım var. 446.000 kişilik forumu 1 kişi için tehlikeye atmak mantıksız olur.
Tekrar herkese teşekkürler. "Hoşgeldin Reis" vs tarzı mesaj yazmanıza gerenk yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 13 Temmuz 2008; 13:14:13 >
Uzaklaştırılmam hakkında tüm olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler. 3-5 kişi var -ki onlar kendilerini biliyor- onlara ayrı 1 teşekkürlerimi sunuyorum.
Verilen cezaya da saygım var. 446.000 kişilik forumu 1 kişi için tehlikeye atmak mantıksız olur.
Tekrar herkese teşekkürler. "Hoşgeldin Reis" vs tarzı mesaj yazmanıza gerenk yok.
aboo kopyala yapıştır yapıyordun haa gereksizlere bunu nasıl yaparsın
4günlük ceza boyunca baya program bulmussundur paylaşırsın işşallah bu arada hos geldin