Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: sumple, ilengiz
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== Sayfa: <<   < önceki  504 505 [506] 507 508 509 510 511 512 513   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MKG42

11 Temmuz 2008; 11:26:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende wi-fi hiç sıkıntı olmuyo tek çekendede bağlanıyom hatta evimdede bağlanıyom sıkıntı yok ama bazen kopamlar yapıyo oda çekmediğinden herhal

Owner Certificate Validation of N95 8GB License
===> MKG42 N95 8GB Kullanıcısıdır ve N95 8GB Ailesinin Bir Üyesidir <===
=> NOKIA N95-2 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] - Herşey Burada [PROGRAM, TEMA, OYUN]<=
N95-2 8GB - 5 MP Kamera - VGA Stereo Video - 2.8" Ekran - Dahili GPS - Dahili WİFİ - Hareket Sensörü - 8GB Dahili Bellek - TV-Out
3.5 mm Jack - Çift Yönlü Sürgü - 1200 mah Batarya - N-Gage Platformu - Stereo Hoparlörler - Dahası İçin - Tıklayın - gokhan1903bjk ye Teşekkürler...
NEWMAN2007

11 Temmuz 2008; 11:30:04 

quote:

Orjinalden alıntı: haso08

quote:

Orjinalden alıntı: NEWMAN2007

Bugün bir arkadaşımdaydım. Kendisi lüks oto alım satımı yapar. Gelen bir BMW M6' dan iki kişi indi ve benim arkadaşın bahçedeki bağlı azman köpeği aniden havlayınca bu iki kişiden biri N95 8GB' ını yere düşürdü! Eeee ne var diyeceksiniz? Diyeceğim şu ki acaba N95 8GB' ını yere düşüren arkadaş forumda var mı? Şayet evet ise sadece mekan yerini söylerse doğrulamış olur!....

Ben Düşürmüştüm

Öncelikle geçmiş olsun bir sorun olmamıştır umarım ama mekanın adını yada yerini söylersen doğrulamış olursun!...Böylece başkası da hak iddia etmez???

İbrahim Agâh

11 Temmuz 2008; 11:49:08 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

bende de aynıydı
yan çevirdiğimizde süper bağlantı var hatta 2. kızakta daha da artıyor bağlantı gücü

eagles'in karsilastirmasinda okumustum bunu

Samsung INNOV8
DERWİS

11 Temmuz 2008; 12:39:58 

Selam arkadaşlar. Aşağıda ki alıntı küçük bir püf noktası içeriryor valla benim hoşuma gitti. Belki sizler de benim gibi bu dertten müzdaripsinizdir diye buraya koyuyorum.

Ben bir aile gezisindeydim o yüzden mesaj atamadım 1 haftadır. gezide çoğu kişi video kamera, digital kamera, mp3 playerı ayrı ayrı taşıyordu. ben ise sadece telefonumla her işimi fazlasıyla gördüm resimler, videolar mükemmel.bazende gitmemiz gereken otelleri garmin yardımıyla kolayca buldum .resim çekerken netlik özelliğini yükserk konumuna getirmenizi tavsiye ederim.
bunların dışında ben her zaman telefonumum tarihini ters attırırım.yani yıl-ay-gün şeklinde. bunun nedenide şu;
resimlerin ben tarih olarak kaydedilmesini istiyorum.tarih düz atıldığı zaman 3 ay önce ayın 5 inde çektiğim resimle, bu ay ayın 5inde çektiğim resim arka arkaya gelir.ancak tarih ters olursa onları aynı klasöre atsam dahi düzene girerler

Alıntıdır Emeğe saygı ve hürmet

==>DERWİS<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
__koleksiyoncu__

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 13:02:18 

herkeste wi-fi sorunu var heralde bi bendemi yok yada benim telefonun wi-fi si baskamı takıldı

bende leptobların çekmediği yerde çekiyor hemde leptob yüzde 10çekerken benımki yüzde30lara çıkıyo

==>__K O L E K S İ Y O N C U __<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
ilengiz

11 Temmuz 2008; 13:13:45 

DERWİS

abi güzel bir bilgi teşekkürler.

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
ilengiz

11 Temmuz 2008; 13:16:51 

quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

herkeste wi-fi sorunu var heralde bi bendemi yok yada benim telefonun wi-fi si baskamı takıldı

bende leptobların çekmediği yerde çekiyor hemde leptob yüzde 10çekerken benımki yüzde30lara çıkıyo

bendede aynı.hiç sorun yaşamıyorum.

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
master88

11 Temmuz 2008; 13:41:55 

quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

notebook demek güzel çekecek anlamına gelmez. yan yana dururken casper nirvana düşük çekerken hp hdx full çekebiliyor. telefonda bu ikisinin arasında bir değerde çekim gücüne sahip. küçük şeyler büyük işler başarabiliyor. kopmadan felan bahsedilmiş bunlar tamamen modem ve telefon hattınızdan kaynaklanan sorunlar.

HP HDX 9200 (DRAGON) T9300 Penryn CORE 2 DUO 2.50GHZ 6MB 800MHz,4GB DDR2,500GB HDD,20.1"/ 1680 x 1050 / WSXGA,512MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği PUREVİDEO HD Nvidia® GeForce 8800M GTS 256bit DirectX 10, TV Alıcısı DVB-T, VISTA HOME PREMIUM. LOGITECH VX NANO KABLOSUZ LAZER NOTEBOOK MOUSE. SANDISK CRUZER MICRO 8GB 2.0 USB MEMORY.
CREATİVE ZEN AURVANA KULAKLIK. DELL INSPIRON 6000. MİCROLAB 5+1. Sony CyberShot W120 DİJİTAL KAMERA.
HP CANAVAR GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!!!
reos

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Temmuz 2008; 14:47:55 

şu garmini yi bende kurcam.. heves ettim okadar konuşmalara akşam sorularla karşınızda olucam sıkı durun
pek kullancağımı sanmasamda heves ettim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reos -- 11 Temmuz 2008; 15:11:56 >

Owner Certificate Validation of N95 8GB License
===> ReoS N95 8GB Kullanıcısıdır ve N95 8GB Ailesinin Bir Üyesidir <===
=> NOKIA N95-2 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] - Herşey Burada [PROGRAM, TEMA, OYUN]<=
N95-2 8GB - 5 MP Kamera - VGA Stereo Video - 2.8" Ekran - Dahili GPS - Dahili WİFİ - Hareket Sensörü - 8GB Dahili Bellek
3.5 mm Jack - TV-Out - Çift Yönlü Sürgü - 1200 mah Batarya - N-Gage Platformu - Stereo Hoparlörler - Dahası İçin - Tıklayın Kendiniz Görün gokhan1903bjk ye Teşekkürler...

==>ALANYA<==
realceday

11 Temmuz 2008; 14:55:42 

Ya ben artık yeni firmware istiyorum.
Özellikle de yatay ekran koruyucuya gıcık oldum.
Cihaz kendine gelmek için önce ekranı çeviriyor sonra tuş kilidini açıyor oooooooooooooooo....
Eski cihazımda böyle birşey yoktu ne güzel... (Eski Cihazım Düz N95)

==>burak7777<==

11 Temmuz 2008; 15:26:40 

n95 8 gb , n95 ve n82 ye yeni fw wermiyorlar bi nedenimi war acaba ?

seFaßjk

11 Temmuz 2008; 15:54:58 

realceday ben yeni firmware de ekran koruyucunun degişecegini sanmıorum açıkcası ama yinede umut fakirinn ekmegi:)

ilengiz

11 Temmuz 2008; 18:07:01 

düz n95 64mb

n95-2 8gb 128 mb

nasıl oluyorda düz olan daha hızlı oluyor

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
</
ilengiz

11 Temmuz 2008; 18:11:10 

ben 3 gün yokum.kendinize iyi bakın

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-