Selam arkadaşlar, bi n95 8gb kullanıcı olarak bu başlığa ilk mesajım. Maşallah 506 sayfa konuşmuş, paylaşmış bi o kadarda birbirnizi yemişsiniz Benim nacizane 3-5 basit sorum olucak: Wlan olayında tel. mi pasif kalıyo yoksa benimkinde sorun mu var çözemedim yanımda laptop la girilen yerden ben ya sinyal alamıyorum ya da 1 tırnak kadar zayıf sinyal alabiliyorum dolayısıyla tarama başlat dediğimde bağlantı kurulamıyo diyo hatta 2 tırnak çekiyoken bile tam bağlantı kurulucakken kopuyo wlan bulanamadı diyip yeniden arıyo bende de sıkıntı başlıyo 2. sorum kamera 5mp. ama çoğu zaman pek performanslı diil güzel bi kare için ya çok uzun süre beklemem gerekiyo ya da hareket moduna alıp kaliteden ödün vermem bunun bi çözümü yok mu ?
Versiyonun ne yeni versiyonlarda kamera kalitesi çok iyileştirilmemiş olsa da çekim hızı gayet güzel wlan da sürüm den kaynaklanabilir eski sürümdeysen güncellemeyi mutlaka yapmalısın
Su olayı biraz daha acik yazabilirmisin yada link wereblirimisin ilgilendigin icin saolasın
Nemesis service suite uygulamasıyla ilgili ayrıntılı anlatım vardı ama bulamadım şu anda evde deilim zaten ilengiz sen bulursun hacı verirmisin şu linki:)
selam millet.. arkadaşlar şimdi n95 8gb ile komsunun wirelessi ile internete bağlanabiliyorum.. ben telefonumu bilgisayara bağlayıp, telefonun wirelessi üzerinden internete girebiliriyim? yani bilgisayarda internet bağlantısı yok ve elimde n95 8gb var ve birde komşunu wirelessi var :) ben telefonla bilgisayar üzerinden internete bağlanabilirmiyim.. kablo modem driverini bulamadım telefonun ve elimde sadece kablo var. kızılötesi veya bluetooth yok malesef. vereceğiniz cvp lar için şimdiden teşekkür ediyorum..