Newman abi, o konusunu açtığın Radar yakalama programı tehlikeli bence, yakalıyorlar, yüklü bir cezası da var.
Evet zaten normalde cezası bayağı yüksek bir meblağ? Artı cihaza da el koyuyorlar!...Benim başıma geldi. Bandırma çıkışı arkadaşın radar yakalayıcısını buldular. Aslında o biraz tedbirsiz davrandı yani cihaz alrm vermeye başlamıştı ama müzik sesinden duymadı ve geç kaldı cihazı kapatmaya polis de bunu ekranda görünce çevirdiler bizi. Bandırma' ya götürdüler mahkeme zaptı tutuldu ve hem cihaza el koydular hem de sıkı bir para cezası yazmışlardı!
arkidişler teli ilk açtığımda yükleniyor die bişi çıkıyor ve telin kullanıma girmesi çok uzun sürüyor...bu yeni versiyonu yükledikten sonra oldu..nedendir bu çözümü nasıldır???
ben temaları kaldırınca (default olmayanları) düzeldi
ilk sayfada göremedim sorunumla ilgili bir bilgi... zaten sorun yeni versiyonu yükledikten sonra çıktı....
Yapayalnız yürüdüğümüz sonsuzluk yolculuğunda kendimize ömrümüzün hangi saniyelerinin kaldığını sayıyoruz hayatımız işgal edilmiş,onurumuz ele geçirilmiş,organlarımız paylaşılmıştır,ruhumuz kıyma makinesinden geçirilmiş,herbir parçası değersiz oyunun lokması olmuştur...
haklısın dostum ilaçlamayı yanlış yapmışım düzelttim çalıştırdım
quote:
Orjinalden alıntı: fettuccine
quote:
Orjinalden alıntı: talhasim
slm arkadaşlar garmin kurulumunda 2. adım da Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girdiğimde Ekli GPS seçeneği gelmiyor. Gelen ekranda yazanlar; "Yanlızaca garmin Gps cihazına bağlantı izni verilir" bir alt satırda da"Yeni GPS'yi eşleştir"yazıları geliyooo sol seçim tuşuyla=etkinleştir sağ seçim tuşuyla=tamam yazıyoo ne yapmalıyım....
garmın ıcındekı dosyaları dogru ılaclamamışsın ondan kaynaklanıyor..... duzeltırsen ılaclamayı o s0run yok olur
bende cok uğraştım artık ustası oldum sayılır...ılengiz- reis saolsun kolay gelsın....