Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: turkerse, ilengiz, Orkun.T, teomans
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! Sayfa: <<   < önceki  433 434 [435] 436 437 438 439 440 441 442   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
huseyinbayram

26 Mayıs 2008; 22:32:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADASLAR ZANNEDERSEM SİZİN ŞARJ ALETLERİDE KUÇUK BOYUTLARDA OLAN BİR ŞARJ ALETİDİR....BENİM ŞARJ ALETİ ŞARZ EDERKEN ELLEDİGİMDE ANORMAL DERECEDE ISINIYO... SİZİNKİLERDEDE BOYLE Mİ YOKSA BENİM ŞARZ ALETİNDE BİR SORUN MU VAR...

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 22:35:57 

Alın işte size faydalı bir program. Bastınız gaza otobanda ve kazara hız sınırını aştınız ileride polis, radar, kamera falan mı var? Trapster sizi anında uyarıyor GPS veya wireless ile ve zokayı yutmuyorsunuz!... Tabi bizde uygulaması henüz yok ama paranın ucunu gösterirseniz ve talep ederseniz bize de gelir!...

-------------------------------------------------------------

"Your mobile phone alerts you as you approach speed traps."

That's the idea behind Trapster, an innovative service that uses technology, not the age-old flashing headlamps approach, to notify other drivers of a police speed trap. Motorists who come across an enforced speed zone are encouraged to report the location via an application running on their cell phone, PDA, and other types of devices. The notification is then broadcast to other Trapster members who receive audio or text message warnings as they approach the area.

There are four default alerts: police, speed camera, red light camera, and usual hiding place. Each is displayed in a color that alters from green to yellow to red, based on the "confidence" of the trap (more reports on a single trap increase the confidence). In a helpful move, known traps can be viewed on a Google-powered map on the Trapster web site before you leave the house or office and jump behind the wheel.

According to the inventors, Trapster works with any kind of phone. However, it is optimized with devices that support GPS or WiFi. While you'd think law enforcement would oppose the exposure of their speed traps, it hasn't been met with much resistance, as it actually encourages motorists to slow down. Unfortunately, as others point out, it also requires drivers to take their eyes off the road as they fumble to send alerts with their electronic devices.

Kaynak: www.trapster.com

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 26 Mayıs 2008; 22:35:12 >

==>burak7777<==

26 Mayıs 2008; 22:39:14 

sefacım şu yüklediklerini bi araya getirsen hepsini birlikte yüklesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak7777 -- 26 Mayıs 2008; 22:38:48 >

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 22:42:49 

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinbayram

ARKADASLAR ZANNEDERSEM SİZİN ŞARJ ALETLERİDE KUÇUK BOYUTLARDA OLAN BİR ŞARJ ALETİDİR....BENİM ŞARJ ALETİ ŞARZ EDERKEN ELLEDİGİMDE ANORMAL DERECEDE ISINIYO... SİZİNKİLERDEDE BOYLE Mİ YOKSA BENİM ŞARZ ALETİNDE BİR SORUN MU VAR...

Normaldir arkadaşım çalışan alet ısınır ve soğumak için ısısını dışarı verir!...Sen şarj ederken telefonu elinde mi tutuyorsun ki ısındığını soruyorsun? Zaten 0' dan ful şarja geçen süre yaklaşık 2.5 saat. Bundan sonrası için telefonu şarjda tutmaya gerek yok. Ayrıca o kadar pinpiriklenme sonuçta ciddi bir sorun değildir o ama baktın ki sana çok anormal geliyor ve içine kurt düştü götür servise baktır?...

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 22:45:28 

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

sefacım şu yüklediklerini bi araya getirsen hepsini birlikte yüklesek

Sefa film isteyene paket halinde ve ücreti mukabilinde yolluyor. DH üyelerine ve özellikle N95 8GB kullanıcılarına özel iskontosu var!...

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 22:57:22 

quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

hoşgeldin newman abi bana sıra gelecek mi? . bana da laf var mı yani

Hoşbulduk Hippocrates!

Sırası mı var bu işin yaw? Sana lafım var tabi ama yazıp yazmama veyahut PM' den mi yollasam yoksa topikte mi yazsam onu düşünüyorum?...

Ne olmuş böyle niye yavaşladınız? Millet kaytardı mı yoksa vukuat mı var bilmediğimiz, günlük raporunu ver bakalım?

huseyinbayram

26 Mayıs 2008; 22:58:29 

newman şarj aletlerindeki sorunların tel e ne kadar zarar verdigini bilirsin.telefona takalı daha 10 dk bile olmadan anormal bir sekilde ısınıyo... tabiki sorun varsa gidip servise götürücem telefonu daha ikinci kez şarz ediyorum... bu soruyu size sormamın sebebi sizinkilerde aynı sekılde ısınıyosa boşuna servise götürmemek.....

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 23:01:41 

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinbayram

newman şarj aletlerindeki sorunların tel e ne kadar zarar verdigini bilirsin.telefona takalı daha 10 dk bile olmadan anormal bir sekilde ısınıyo... tabiki sorun varsa gidip servise götürücem telefonu daha ikinci kez şarz ediyorum... bu soruyu size sormamın sebebi sizinkilerde aynı sekılde ısınıyosa boşuna servise götürmemek.....

Peki anormal demekle kastın ne yani ne görüyorsun yada ne hissediyorsun? Mesela el mi değmiyor yoksa kıvılcım falan mı çakıyor vs. Yani şu ana kadar hiç şarj cihazımı incelemedim şarjdayken ve dolayısıyla garip bir şey görmedim. Takarım telefonu şarja ve iş bitince çekerim şarjdan hepsi bu!

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 23:04:10 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NEWMAN2007

quote:

hoşgeldin newman abi bana sıra gelecek mi? . bana da laf var mı yani

Hoşbulduk Hippocrates!

Sırası mı var bu işin yaw? Sana lafım var tabi ama yazıp yazmama veyahut PM' den mi yollasam yoksa topikte mi yazsam onu düşünüyorum?...

Ne olmuş böyle niye yavaşladınız? Millet kaytardı mı yoksa vukuat mı var bilmediğimiz, günlük raporunu ver bakalım?

kimsecikler yok 2-3 gündür malum erik kiraz sezonu ya. biz acemiler birbirimize soru sorup duruyoruz.

pm e gönder

Zaten Reis' i izleyeceğim diye sende takılmışsın absürd topiklere o yetmemiş gibi burada da aynı mevzulara göndermeler yapmışsın ve topiğin ayarı biraz kaçmış? Sen bakma Reis' e adam hızlı tüm DH' ı tarıyor!!!

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 23:06:57 

quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Unsigned dosyaları yüklemek için alternatif 1 yöntem. Bu yöntemi uygulayabilmek için imzamdaki ROMPatcher 'ı kullanarak Sistem Klasörlerine Erişimi açmalısınız.

Neler yapmalıyım?
- Sistem klasörlerine erişimi açın,
- İndirdiğiniz dosyada bulunan "installserver.exe" dosyasını
- X-plore dosya yöneticisi ile "C:\sys\bin" klasörüne kopyalayın.
- Artık istediğiniz uygulamayı imzalamadan yükleyebilirsiniz.

DOSYAYI İNDİRİN

Not: Bu yöntemi uyguladıktan sonra bütün unsigned uygulamaları imzalamadan yükleyebileceksiniz.

Realceday,

Çok teşekkürler. Yalnız her firmware güncellemesi sonrası aynı işlemi yapmak gerekiyor değil mi?

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 23:11:50 

quote:

Orjinalden alıntı: mert-469

newman abi bomba gibi geliyorum

Gel bakalım gel de emeklerimizi boşa çıkarma?...

NEWMAN2007

26 Mayıs 2008; 23:16:42 

quote:

Yaw bu akşam işler kesat galiba bende başka işlere bakayım o zaman?

HüseyinBayram,

Sen şarj cihazından bahsediyorsun. Şu an laptop kucağımda oturuyor (???) Bir bilsen nasıl sıcaklık veriyor altına ve ayıptır söylemesi yumurta kaynattık???

huseyinbayram