Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU Sayfa: <<   < önceki  432 433 [434] 435 436 437 438 439 440 441   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
seFaßjk

25 Mayıs 2008; 20:11:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Cehenneme 1 adım Ve Dehşet odası filmleri eklendi

Link: http://rapid-share.com/users/6E8H7T

Cehenneme 1 adım

Dehşet Odası

mert-469

25 Mayıs 2008; 20:12:04 

eee bizde kota var napalım o tespit doğru siz dedikten sonra denedim efault iconlu olmayan temaları silin o yazı geçiyor

==>M E R T<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 20:13:24 

quote:

Orjinalden alıntı: burcink

beyler bi yardim edin dedimki muzik arsivimi guncelleyim album kapaklarida olsun diye album resimlerinide attim icine ama calarken cikmiyor resimler onun nasi yapcas bi hal bilen warsa yardim ederse cok sewinirim ii aksamlar herkese

albüm resmi ekle den yapabilrsin

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
burcink

25 Mayıs 2008; 20:15:22 

quote:

buldum reis saol ginede :D Mp3tag die bi program butun albume yapiyo daha kolay oluyo album ismi felanda duzeltebiliosun guzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 25 Mayıs 2008; 20:14:47 >

--->>>yeniRAKI<<<---
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...O bir EFSANE...
==> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

F O R E V E R - N O K I A
seFaßjk

25 Mayıs 2008; 20:16:21 

quote:

Orjinalden alıntı: k.a.a.n.

msn live mobile ile msn e girmeye calistigimda wireless ile girerken sorunsuz bir sekilde baglaniyorum fakat wi fi olmayan bir ortamda baska bir erisim noktasi sectigimde (turkcell internet-turkcell wap - turkcell mms vs) ve baglanmaya calistigimda hata aliyorum ve baglanamiyorum bu sorunu nasil halledebiliriz? Simdiden cok tesekkurler

Dostum wireless harici bağlantılar için ben pek telefondan msn e girmem ama arkadaşlarıma verdiğim ve kullandıkları turbo msn programı var onu öneririm alttaki linkten indirebilrisni

Link: http://rapid-share.com/files/117548638/Turbo.MSN.v1.03.rar.html

Aradaki "-" işaretini kaldırmayı unutmayınız.

indirdiğin rar dosyasından 2 adet yükleme dosyası çıkacak öncelikle trial olanı yükleyeceksin daha sonra ise diğerini eğer yükleme esnasında sertifika sütesi geçmiş şeklinde bi uyarı alırsan telefonun tarihini 1 yıl geri al ve tekrar yüklemeyi dene

seFaßjk

25 Mayıs 2008; 20:19:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: burcink

beyler bi yardim edin dedimki muzik arsivimi guncelleyim album kapaklarida olsun diye album resimlerinide attim icine ama calarken cikmiyor resimler onun nasi yapcas bi hal bilen warsa yardim ederse cok sewinirim ii aksamlar herkese

Abi be bizim bahçedeki ağaçları daha yeni ektik kiraz vermiyo henüz bi ara sizin bahçedekilere dalabilirmiyim :D

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 20:20:04 

quote:

msn live mobile ile msn e girmeye calistigimda wireless ile girerken sorunsuz bir sekilde baglaniyorum fakat wi fi olmayan bir ortamda baska bir erisim noktasi sectigimde (turkcell internet-turkcell wap - turkcell mms vs) ve baglanmaya calistigimda hata aliyorum ve baglanamiyorum bu sorunu nasil halledebiliriz? Simdiden cok tesekkurler

sana agile ve im+ 7'nin son sürümlerini verim bekle

Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 20:23:21 

quote:

Agile 3.88 en son sürüm

http://rapidshare.com/files/117550464/Agile.Mobile.Agile.Messenger.v3.88.S60v3.SymbianOS9.1..Read.NFO-BiNPDA.rar

Im+ 7.0.6 en son sürüm (unsigned)

http://rapidshare.com/files/116306179/SHAPE.Services.IMPlus.v7.06.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-CPXPDA.sisx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 25 Mayıs 2008; 20:23:07 >

k.a.a.n.

25 Mayıs 2008; 20:27:14 

quote:

quote:

Agile 3.88 en son sürüm

http://rapidshare.com/files/117550464/Agile.Mobile.Agile.Messenger.v3.88.S60v3.SymbianOS9.1..Read.NFO-BiNPDA.rar

Im+ 7.0.6 en son sürüm (unsigned)

http://rapidshare.com/files/116306179/SHAPE.Services.IMPlus.v7.06.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-CPXPDA.sisx

hangisi daha iyiidir hangisini önerirsin

Hp pavilion dv9000 series | Apple İpod Touch 8Gb | Nokia N95 8Gb

tavas

25 Mayıs 2008; 20:36:44 

quote:

Orjinalden alıntı: tavas

arkadaşlar n95 8GB bir telefonum var video çekerken cekim esnasında duraklıyarak çekim yapıyor; sebebini bulamadım acaba bunların hepsi mi böyle. çıldıracağım ne yapmam gerekiyor.

telefon çakmamı orjinal mi.

Telefon Orjinal KVK garantili

NEWMAN2007

25 Mayıs 2008; 20:41:50 

quote:

N82 & N95 8GB muhabbeti bitsin derim.