bu garmını kurcalama ımkanım oldu internetın oldugu bi alanda gercdkten cok hosuma gıttı hıc bukadar ayrıntılı bakmamaıstım mesela wi-fi alanlarında hawa durumunu sectıgınız sehre gore hemde o ankı we 1 kac gunluk hawa durumu degerlendırmesı yapabılıyor . bir digerı guvenlık kamerarı sectıgınız ulkenın bazı yerlerınde kı kameraları gorebılıyorsunz ben fransaya baktım gayet guzeldı
we son dıkkatımı ceken husus ben 80 surumunu kullanıyorum 1 defa uyduya balandıgınızda dıgerlerınde 4-5 sn yı bulmuyor baglanmanız
MADE IN KOREA NOKIA N95 8GB telefonun ( GPS Wİ-Fİ İnternet falan var çin malı değil ama kore malı) ne farkı var MADE IN FINLAND versioundan??=
bilen varsa yazabilirmiiiiiiiiiiiiii???????
Dostum eğer çin malı çakma telefonlardan değilse nokianın finlandiya dışında ülkelerdeki fabrikalarında yapılmış demektir bi farkı yok Nokia tarafından üretilen bütün tlefonlar farklı ülkelerde de üretilmiş olsa aynı kalitede olur
Günaydın arkadaşlar. Alakasız ama bir şey soracağım. Dün eurovision için 20 yazıp 1514 e yolladım. (azerb. için) Onay mesajı gelmedi. Yarışmadan baya bir sonra şöyle bir msj geldi: Turkiye Erovizyon şarkısı için TURKIYE azerbaycan için AZERBAYCAN yazıp 1551e gönderin. (Aynen böyle) Benden başka oy atan oldumu ve sizede aynı mesajmı geldi? Geçen sene teşekkür ederiz diye msj gelmişti , böyle olunca şüphelendim.
walla ben dogubankı gezdım bızım telın aynısı dıstan hıc bı fark yok gordugum tek fark yukarkı kosesınde N95 8gb diil sadece 8gb yazıo 300 ytl ye satıyolar 1.3 mp kamerası falan wardı yanı gıdıp 6600-6630 alacagıma onu alırdım en azından hawası warr
kazasız belasız servislere düşmeden kullan dostum hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: huseyinbayram
arkadaslar bugun n95 8gb alarak aranıza katılmıs bulunuyorum...bırk kac program yuklemek istiyorum ama bildıgınız gıbı sertıfıka hatası verıyo...bir imza olayı varmıs bunu nasıl yapıcagımı bılmiyorum yardımcı olacak bırı varmıdır..olursa cok sevınirim.....
Bigün senin içinde bu güzel dileklerde bulunabilmek istiyoruz :D
söyledim ya samsung u600 kullanıyorum.ayrıca takip ediyorum göremedim
quote:
Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
ama bizde öğrenmek istiyoruz dostum buraya yazarmısın
quote:
Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk
@_HiPPoCrAtEs_ Kızakmı diyerek Kafanı duvarlara neden vurduğunu öğrenebilirmiyim?
pm e bak
@aliass : başka forumlarda gez gez . sonra sandwic bilgi iste yok öyle hazır bilgi takip etseydin görürdün . sefa gelsin sefaya sor. o konuya daha hakim.
bir de hangi telefonu kullanıyorsun şu an hala söylemedin
sagolun arkadaslar....peki bu bahsettigim programları yüklemek için bir anlatım varmıdır..beceremıyorumm...forumu okuyum dıyorum cok uzun...bi yol gösterırsenız cok sevinirim...örnegin rotatme5 . live massenger ve garmin i ilk etapta yuklemek ıstıyorum...bu yukleme işini nasıl yapıcam...
hayırlısı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin. aşağıdaki linke bir bak derim.
@aliass bir öneri daha: cep telefon tamircilerine bir sor . hangi telefon en çok tamire gelen ve en az gelen diye. ben hep yaparım. 3-4 ayda telefon kendini belli eder zaten
yaa arkadaslar nokmote ve rotate me nin sertifikaları gecmıs sarap misali yaa lütfen yardım edın 1 haftadır arıyorum bu programları sybiansign üye olmam gerekıyomus ama 1 haftadır 100 msn adresı denedım olmadı su an 100 e yakın msn adresım var :D acil yardım nerden ve nasıl yapcam:S N95 8gb