Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Max_Kolesne
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU Sayfa: <<   < önceki  431 432 [433] 434 435 436 437 438 439 440   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
davedevil

25 Mayıs 2008; 3:02:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu garmını kurcalama ımkanım oldu internetın oldugu bi alanda gercdkten cok hosuma gıttı hıc bukadar ayrıntılı bakmamaıstım mesela wi-fi alanlarında hawa durumunu sectıgınız sehre gore hemde o ankı we 1 kac gunluk hawa durumu degerlendırmesı yapabılıyor .
bir digerı guvenlık kamerarı sectıgınız ulkenın bazı yerlerınde kı kameraları gorebılıyorsunz ben fransaya baktım gayet guzeldı

we son dıkkatımı ceken husus ben 80 surumunu kullanıyorum 1 defa uyduya balandıgınızda dıgerlerınde 4-5 sn yı bulmuyor baglanmanız

Owner Certificate Validation of N95 8GB License
===> D a v e D e v ! L N95 8GB Kullanıcısıdır ve N95 8GB Ailesinin Bir Üyesidir <===
=> NOKIA N95-2 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] - Herşey Burada [PROGRAM, TEMA, OYUN]<=
N95-2 8GB - 5 MP Kamera - VGA Stereo Video - 2.8" Ekran - Dahili GPS - Dahili WİFİ - Hareket Sensörü - 8GB Dahili Bellek - TV-Out
3.5 mm Jack - Çift Yönlü Sürgü - 1200 mah Batarya - N-Gage Platformu - Stereo Hoparlörler - Dahası İçin - Tıklayın - gokhan1903bjk ye Teşekkürler...

==>Acer Aspire 5920 Derneği
<==

==> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <==
serrdarzehap

25 Mayıs 2008; 4:50:18 

inş dediğin gibidir dostum

BAŞKA Bİ FİKRİ OLAN VARMI YADA BİLDİĞİ FALAN?
quote:

Orjinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Orjinalden alıntı: serrdarzehap

selamlar ben bişi sormak istiyorum ya...

MADE IN KOREA NOKIA N95 8GB telefonun ( GPS Wİ-Fİ İnternet falan var çin malı değil ama kore malı)
ne farkı var MADE IN FINLAND versioundan??=

bilen varsa yazabilirmiiiiiiiiiiiiii???????

Dostum eğer çin malı çakma telefonlardan değilse nokianın finlandiya dışında ülkelerdeki fabrikalarında yapılmış demektir bi farkı yok Nokia tarafından üretilen bütün tlefonlar farklı ülkelerde de üretilmiş olsa aynı kalitede olur

davedevil

25 Mayıs 2008; 6:21:00 

sefanında dedıgı gıbı çin dısında hıc bırının farkı yok finland, by nokia,korea,germany hepsi aynı

===> D a v e D e v ! L N95 8GB Kullanıcısıdır ve N95 8GB Ailesinin Bir Üyesidir <===
=> NOKIA N95-2 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] - Herşey Burada [PROGRAM, TEMA, OYUN]<=
N95-2 8GB - 5 MP Kamera - VGA Stereo Video - 2.8" Ekran - Dahili GPS - Dahili WİFİ - Hareket Sensörü - 8GB Dahili Bellek - TV-Out
3.5 mm Jack - Çift Yönlü Sürgü - 1200 mah Batarya - N-Gage Platformu - Stereo Hoparlörler - Dahası İçin - Tıklayın - gokhan1903bjk ye Teşekkürler...

<==

Flybook

25 Mayıs 2008; 8:09:42 

Günaydın arkadaşlar. Alakasız ama bir şey soracağım. Dün eurovision için 20 yazıp 1514 e yolladım. (azerb. için) Onay mesajı gelmedi. Yarışmadan baya bir sonra şöyle bir msj geldi: Turkiye Erovizyon şarkısı için TURKIYE azerbaycan için AZERBAYCAN yazıp 1551e gönderin. (Aynen böyle) Benden başka oy atan oldumu ve sizede aynı mesajmı geldi? Geçen sene teşekkür ederiz diye msj gelmişti , böyle olunca şüphelendim.

davedevil

25 Mayıs 2008; 9:04:50 

walla ben dogubankı gezdım bızım telın aynısı dıstan hıc bı fark yok gordugum tek fark yukarkı kosesınde N95 8gb diil sadece 8gb yazıo 300 ytl ye satıyolar 1.3 mp kamerası falan wardı yanı gıdıp 6600-6630 alacagıma onu alırdım en azından hawası warr

<==

davedevil

25 Mayıs 2008; 9:36:47 

bunları deneyen cok olmus ama bi sonuca ulasamamıslar bilgine

<==

aliass

25 Mayıs 2008; 10:18:40 

amin dostum amin
quote:

Orjinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

kazasız belasız servislere düşmeden kullan dostum hayırlı olsun
quote:

Orjinalden alıntı: huseyinbayram

arkadaslar bugun n95 8gb alarak aranıza katılmıs bulunuyorum...bırk kac program yuklemek istiyorum ama bildıgınız gıbı sertıfıka hatası verıyo...bir imza olayı varmıs bunu nasıl yapıcagımı bılmiyorum yardımcı olacak bırı varmıdır..olursa cok sevınirim.....

Bigün senin içinde bu güzel dileklerde bulunabilmek istiyoruz :D

wiLdErK

25 Mayıs 2008; 10:20:02 

seFaßjk

ilkinde telefonun parlak siyah yüzeyinde beyaz beyaz açılmalar, renk atmaları vardı, pek bi' meşhur oldu ama "kızak"ta da boşluk vardı.

değişimden gelenin de ana kamerasında piksel hatası gibi bir şey vardı.

bakalım, gönderdim, bu kez ne yapacaklar...

Replicants are like any other machine.

They're either a benefit or a hazard.

If they're a benefit, it's not my problem.

Cebimde bi' şey var, nedir bu acaba...?
aliass

25 Mayıs 2008; 10:25:34 

söyledim ya samsung u600 kullanıyorum.ayrıca takip ediyorum göremedim
quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ama bizde öğrenmek istiyoruz dostum buraya yazarmısın
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

@_HiPPoCrAtEs_
Kızakmı diyerek Kafanı duvarlara neden vurduğunu öğrenebilirmiyim?

pm e bak

@aliass : başka forumlarda gez gez . sonra sandwic bilgi iste yok öyle hazır bilgi
takip etseydin görürdün . sefa gelsin sefaya sor. o konuya daha hakim.

bir de hangi telefonu kullanıyorsun şu an hala söylemedin

aliass

25 Mayıs 2008; 10:30:15 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinbayram

sagolun arkadaslar....peki bu bahsettigim programları yüklemek için bir anlatım varmıdır..beceremıyorumm...forumu okuyum dıyorum cok uzun...bi yol gösterırsenız cok sevinirim...örnegin rotatme5 . live massenger ve garmin i ilk etapta yuklemek ıstıyorum...bu yukleme işini nasıl yapıcam...

hayırlısı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin.
aşağıdaki linke bir bak derim.

http://www.4shared.com/dir/3265351/d095ee0d/sharing.html

@aliass bir öneri daha: cep telefon tamircilerine bir sor . hangi telefon en çok tamire gelen ve en az gelen diye. ben hep yaparım. 3-4 ayda telefon kendini belli eder zaten

hangi telefon daha az servise gidiyormuş dostum?

OnuR10uR

25 Mayıs 2008; 10:31:58 

yaa arkadaslar nokmote ve rotate me nin sertifikaları gecmıs sarap misali yaa lütfen yardım edın 1 haftadır arıyorum bu programları sybiansign üye olmam gerekıyomus ama 1 haftadır 100 msn adresı denedım olmadı su an 100 e yakın msn adresım var :D acil yardım nerden ve nasıl yapcam:S N95 8gb

||_MusTy®_||

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 10:45:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

N82 & N95 8GB muhabbeti bitsin derim.

ภ๏кเค ภ82 мυℓтιмє∂уα ¢σмρυтєя[รуรtє๓ ђคςкє๔ є∂เtเ๏ภ]
8gв รคภ๔เรк мι¢яσ ѕ∂ тяαηѕŦℓαѕђ ¢αя∂
ѕєηηнєιѕєя ¢χ-300
ßy_๓ยรtคŦค
OnuR10uR

25 Mayıs 2008; 10:59:16 

muhabbetiniz hoş güzel yaa arkadaslar banada bı yardımcı olurmusunuz bilmiyorum desenız bıle yeterlı etkısız elaman gıbı olduk

OnuR10uR

25 Mayıs 2008; 11:10:03 

yenı versıon deıl sayfa 1 dekı programın sertıfıkası gecmıs tlf yukluyom sertıfıka suresı dolmusdur dıyo yanı sertıfıka nerden satın alabılırım yada daha baskabısey bılmıyorum yanı sertıfıka hatası verıyo

BOOOOOOOOOOO

25 Mayıs 2008; 11:41:07 

beyler c.alkan neden forumdan uzaklaştırıldı bilen var mı

==> B O O O O O O O O O O O <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
||_MusTy®_||

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 11:44:43