@_HiPPoCrAtEs_ Kızakmı diyerek Kafanı duvarlara neden vurduğunu öğrenebilirmiyim?
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
selam arkadaşlar ben geldim ama gene gideceğim. Çarşamba günü sınavlar bitiyor. Ondan sonra ver elini dh Arkadaşlar sorularınız varsa göremedim, araları okuyamıyorum malum 30 sayfa vaktim yok kusura bakmayın. Sorular varsa pm atın onlara bakıyorum ara sıra. Birkaç pm var cevabını şimdi atıyorum Ya allah kahretsin şu v20'yi hack yok hiç bir şey yapamıyorum yaa
v20 yükledim baktım + hiç birşey yok hız gps bağlanma vs. herşey aynı. hatta - yönleri var beni sinir eden cClock tarzı programlar artık çalışmıyor. programı kuruyorum temalar güç tasarruf bölümünde çıkmıyor. ben bu programı çok seviyordum bekleme ekranında saat bit kadar kalmıyordu kocaman saat tarih şebeke pil göstergesi oluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 24 Mayıs 2008; 16:23:21 >
v20 yükledim baktım + hiç birşey yok hız gps bağlanma vs. herşey aynı. hatta - yönleri var beni sinir eden cClock tarzı programlar artık çalışmıyor. programı kuruyorum temalar güç tasarruf bölümünde çıkmıyor. ben bu programı çok seviyordum bekleme ekranında saat bit kadar kalmıyordu kocaman saat tarih şebeke pil göstergesi oluyordu.
V21 çıktığında senle mert ne yapacaksınız bilmiyorum artık.
V21 çıktığında senle mert ne yapacaksınız bilmiyorum artık.
Buradan duyuruyorum telefonunuz v20 ise sakın v15e geçmeyin telefonda yavaşlama oluyor + hack olayı kaldırılmış + çoğu program yüklenmiyor(imzalayınca bile). Nokia'ya v21 gelsin ilk ben atliycam bundan beter fw olamaz herhalde
Ben bu konuda aynı fikirde değilim v20 den çok memnunum hiçbi program içinde sorun yaşamadım ayrıca saat istiosan eğer larg time die bi program var ben kullanıyorum eve gidince link veririm bi dene bence çok gzl.