arkadaşlar sonunda versiyonu yükselttim.daha önce pc ye yedekleme yapmıştım şimdi onu geri mi yüklemem gerekiyoo birde rotateME v 20 de var diye okumuştum.. nereden ve nasıl çalışıtırıcam bulamadım...teşekkürler
tel yanımda değil. ayarlar> tel> dan alt menülerde bir yerdeydi. aktif hale getiriyorsun program yok ayrıca
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. N95 8GB da V20'ye geçtiğimde menüdeki ikonlar V15'e göre küçüldü ve üstteki menü yazısı da büyüdü. Menü görünümünü eskiye döndürmenin bir yolu var mıdır?
dostum bulamadım yaw menu/araçlar/ayarlar/genel/kişiselleştirme/ekranburaya baktım ama daha önceki seçenekler var aynen... yeni bişi yok...
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_
quote:
Orjinalden alıntı: talhasim
arkadaşlar sonunda versiyonu yükselttim.daha önce pc ye yedekleme yapmıştım şimdi onu geri mi yüklemem gerekiyoo birde rotateME v 20 de var diye okumuştum.. nereden ve nasıl çalışıtırıcam bulamadım...teşekkürler
tel yanımda değil. ayarlar> tel> dan alt menülerde bir yerdeydi. aktif hale getiriyorsun program yok ayrıca
günaydın @reis: bir hafta önce binpda tools kiti kullanarak telefonu hack ladım yada öyle sanıyorum. o taihten sonra binpdanın yaptığı 2 programı da problemsiz yükledim. sertifika istemedi.
şimdi.: benim tel hack limi hackli ise private dosyaları niye göremiyorum (x-plore ayarlarında sorun yok)
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. N95 8GB da V20'ye geçtiğimde menüdeki ikonlar V15'e göre küçüldü ve üstteki menü yazısı da büyüdü. Menü görünümünü eskiye döndürmenin bir yolu var mıdır?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Benimkide tam tersi olmuştu eskiden senin şu anda kullandığın gibiydi şimdi ise menü yazısı ufak simgeler büyük bende tam tersi olsun istiyorum aslında :)
Arkadaşlar bide demin videoyu tekrar izledm benim telefonda sürgüyü kapatınca tuşlar hemen kilitlenmio 1-2 sn sonra kitilenio dikkat ettim de arkadaşın telefonda sürgüyü azcık aşşagı çekince tuşlar hemen kilitlenio görüşme anında hiç kilitlenmio zaten o ayrı bi durum bi kontrol edip karşılaştırma yaparmısınız öle sürgüyü azcık aşağı çekince hemen tuşları kilitlenen varmı?
evet ekranı döndür de bir otomatik var birde kapalı var ikisinde de denedim olmadı v 20.0.16 28-02-08 Rm-320 nokia N95 (02.01) versiyonda bu....atladığım bişey mi var acaba......
quote:
talhasim : doğru girmişsin ikinci sırada ekranı döndür yazıyor.
evet ekranı döndür de bir otomatik var birde kapalı var ikisinde de denedim olmadı v 20.0.16 28-02-08 Rm-320 nokia N95 (02.01) versiyonda bu....atladığım bişey mi var acaba......
quote:
versiyonunu bir daha kontrol et V20 mi?
Dostum otomatik olarak ayarladıktan sora ordan çıkıcaksın bekleme ekranına geçip deniceksin sanırım bunu atladın:)
quote:
telefonu tutuş açısı önemli bendede olmuyo sanıyordum ilk başlarda telefonu tam dik tut kardeşim olucaktır otomatiği seçiçeksin ayrıca
şimdi bu işlem menuyü kople ya yatay ya dikey olarak mı çeviriyooo menüde galeriden rehbere rehberden mesajlara geçişlerde olmuyomuydu... birde versiyon yüklemeden önce yedek almıştım şimdi onları geri mi yükleyeceğim
quote:
Orjinalden alıntı: seFaßjk
quote:
quote:
Dostum otomatik olarak ayarladıktan sora ordan çıkıcaksın bekleme ekranına geçip deniceksin sanırım bunu atladın:)
nerde olursan ol işe yarıyo ekran yatay ve dikey konumlara geçiyor...yedeklerinde sana lazm olan şeyler varsa al geri yükle tabi
quote:
şimdi bu işlem menuyü kople ya yatay ya dikey olarak mı çeviriyooo menüde galeriden rehbere rehberden mesajlara geçişlerde olmuyomuydu... birde versiyon yüklemeden önce yedek almıştım şimdi onları geri mi yükleyeceğim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İstediğin anda telefon ekranını yatay olarak yada dikey olarak döndürür yani herhangi bi geçiş fln gibi bişey yok galerideyken istersen telefonu dikey kullan yan çevir ekran yan dönsün veya msj yazarken veya menüde dolaşırken olay bu yani.
Genelde tavsiyemiz şu şekilde aldığınız yedekte çok önmli bilgileriniz yoksa eğer yedekten geri almayın bazen telefonda sorunlara neden olabiliyo yıgın hafızada önemli video resim müzik gibi dosyaların varsa onları veri aktarım modunda pc ye yedekle ve yığın hafızayı da biçimlendir telefon kız gibi olur sorunsuz kullanırsın:)