@newman. 'motsikletten düşenler vardır bir de düşecek olanlar'' diye bir laf vardır. . çok kaza yaptım ama gs (bmw 1200) ile hiç düşmedim . kolay kolayda arıza yapmaz merak etme . bakımı pahalıdır ama 20.000 km de bir yapılır. yani dünya turu yaparsan bir kere makıma girmen gerekir.
Bahsettiğim motoru sorunlu olan arkadaşın 650' si vardı. Ama şimdi sattı ve Hornet aldı. Tabi BMW iyi makina olmalı. Senin makinada sağlam bir alet.
quote:
Orjinalden alıntı: MajestiC
sanırım resimleri photoshop ta taratınca photoshop ile oynanan yerler taralı hale geliyor.hiçbişey çıkmıyorsa resim sağlam demektir.bi kere denedim işe yaramıştı.hani böyle kupon olur ya kesilecek bölge şerit şerit yaparlar aynen öyle oluyor(başka turlu anlatamadım walla)
Bunun için orijinalin elinde olması gerekir diye düşünüyorum!...
link uzun olduğu için msj eksik çıkmış. kısaca türkiyede şehir içinde motorsiklet kullanmayın.
Evet malesef şehir içinde çok tehlikeli!...
Sen ne kadar dikkatli olsan da neticede iki tekerlek üstündesin ve dikkatsiz biri az biraz dokunsa hayati bir tehlike oluşturabilir diyelim ve noktayı koyalım!...
Kendim araştırma yapmadan başkalarının bilgileriyle kesinlikle birşey almam. Çünkü bu konuda kimse objektif olamaz...Araştırmanı yaparsın, öğreneceğini öğrenirsin son olarak da kullanıcı yorumlarını almak gerekir...
Kendim araştırma yapmadan başkalarının bilgileriyle kesinlikle birşey almam. Çünkü bu konuda kimse objektif olamaz...Araştırmanı yaparsın, öğreneceğini öğrenirsin son olarak da kullanıcı yorumlarını almak gerekir...
Tarz meselesi ama kimi kolaycılığa kaçar soru cevap şeklinde?...Zira detay ilgilendirmez!