Kendim araştırma yapmadan başkalarının bilgileriyle kesinlikle birşey almam. Çünkü bu konuda kimse objektif olamaz...Araştırmanı yaparsın, öğreneceğini öğrenirsin son olarak da kullanıcı yorumlarını almak gerekir...
Kendim araştırma yapmadan başkalarının bilgileriyle kesinlikle birşey almam. Çünkü bu konuda kimse objektif olamaz...Araştırmanı yaparsın, öğreneceğini öğrenirsin son olarak da kullanıcı yorumlarını almak gerekir...
Tarz meselesi ama kimi kolaycılığa kaçar soru cevap şeklinde?...Zira detay ilgilendirmez!
5 haneli bir rakam gir register kısmına.Misal "012345".Ayrıca türkçe dil de mevcut
enigmaenergy , çok teşekkürler... Yanlız register kısmına ne yazdıysam kabul etmiyor... başka birşey yazıcak olmim? 5 haneli demişsin ama 012345 yazmışın ...
kopyala yapıştır yapmadım kendi elimle yazdım dostum ayrıca birincisi iyi ise n95 8gb tın yazılımı daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: 09nanometer
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
arkadaşlar şunlar arasında ne fark var?hangisi daha iyi yazılım? 1-) Nokia 60 serisi, 3.sürüm özellik paketi 3.1 2-) symbian işletim sistemi üzerinde S60 yazılımı
arkadaşım net bilgi edinmeden copy paste yapman beni deli ediyor....
Symbian S60 9.2 ve 9.3 Feature Pack2 ( özellik paketi2) var. 9.2 N95 8Gb da olan 9.3 Fp ise N96 da olacak olan...