kamerada donmalar oluyor onun icin tlf yenıden kuracagım ama sızce sıralama aşagıdakı gıbı mı olmalı yapacaklarımı sıra ıle yazdım.... 1-hard format atmak 2-hafızayı bıcımlendırme 3 yenıden fw v20 versıyon atmak bu sekılde kız gıbı olur mu yada sıralama nasıl olmalı.u şekilde kiz gibi olur mu
merhaba arkadaslar yazılımı guncelledim.yazılım dosyalarını ındırırken 42mb da kaldı bi ara yükleme başarısız dedi bagl. gitti heralde sonra yeniden deneyın e tıkladım gayet güzel indirdi yazılımda güzelce guncellendi.telefonu actım bi sorun yok.sizce bi sorun cıkarmı bu baglantı gıttıgı ıcın telefondan baktım yazılım V 20.0.016 olmuş.
birde yazılımı guncelledikten sonra Menu de "İndirme" menüsü kalkmış hepinizde böylemi ?...
merhaba arkadaslar yazılımı guncelledim.yazılım dosyalarını ındırırken 42mb da kaldı bi ara yükleme başarısız dedi bagl. gitti heralde sonra yeniden deneyın e tıkladım gayet güzel indirdi yazılımda güzelce guncellendi.telefonu actım bi sorun yok.sizce bi sorun cıkarmı bu baglantı gıttıgı ıcın telefondan baktım yazılım V 20.0.016 olmuş.
birde yazılımı guncelledikten sonra Menu de "İndirme" menüsü kalkmış hepinizde böylemi ?...
1şey olmaz
indirirken değil yüklerken sorun olmasın
1de;
NSU 1 süreliğine hizmet vermeyecek biildiğim kadarıyla. Belli 1 tarih yok. Önümüzdeki hafta içinde 1 gün başlayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Mayıs 2008; 23:14:37 >
kamerada donmalar oluyor onun icin tlf yenıden kuracagım ama sızce sıralama aşagıdakı gıbı mı olmalı yapacaklarımı sıra ıle yazdım.... 1-hard format atmak 2-hafızayı bıcımlendırme 3 yenıden fw v20 versıyon atmak bu sekılde kız gıbı olur mu yada sıralama nasıl olmalı.u şekilde kiz gibi olur mu
1 yığın hafızayı biçimlendir 2 versiyon yükle
ilengiz
benim amacım yıgın ve tlf hafızasını sıfırlamak... tekrar sorun yaşamak ıstemıyorum.... bırde format atarken tlf kapalı olması mı gerekıyordu....
ilk önce telefondan menü-yardımcı programlar-hafıza-yığın hafızayı biçimlendir
sonra versiyon yükle
hard format atmana gerek yok versiyon yükleyeceğinden dolayı
dedıklerını yapacagım o zaman kamera sorunu cozulsun ve hızlansın yeter...... ırde sarj olurken fw yapsam bır sorun olmaz degıl mı... birde daha omce nss ile tr kodu gırmıştım tekrar gırmeye gerek varmı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettuccine -- 16 Mayıs 2008; 23:30:03 >
v20 versiyonun üst versiyonu ne zaman çıkar kameradaki objelerin uzamasını ne yaptıysam düzeltemedim servisede sadece bu sorun için verme istemiyorum.Bu yuzden tek çare yeni versiyon v20 bana uğursuz geldi ben hiç sevmedim zaten sadece ekran çevirme ve gps hızı artmış o kadar yukleyecek arkadaşlar var ise benim başıma gelenlerin onların başına gelmemesi için v20 yuklerken 2 kere düşünsünler .Şimdi bana diyecekler yanlış yapmışsın diye ama versiyon ilk defa atmıyorum ve düzeltmek için hard+soft hafıza kartı biçimlendirme versiyonu tekrar yukleme ne gelirse yaptım ama aynı kısacası yeni cıkacak versiyonda böle olursa ben bu tlf satarım yada atarım
Arkadaşlar benim telefondamı bi anormallik var bende mi çözemedim?
Aktif kapak harbiden aktif oldu???
Kapağı aşağıya indirince telefon görüşmesi sonlanıyor? Hani böyle bir özelliği yoktu?
Bununla ilgili bir program felanda yüklemedim? Bugun telefon elimde oynarken birisi aradı kapağı açtım kapadım yanlışlıkla arama kapandı. Tekrar denedim harbiden kapağı aşagı kaydırınca görüşme kapanıyor?
Nasıl oluyor bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chryin -- 17 Mayıs 2008; 2:16:39 >
Kapağı aşağıya indirince telefon görüşmesi sonlanıyor? Hani böyle bir özelliği yoktu?
Bununla ilgili bir program felanda yüklemedim? Bugun telefon elimde oynarken birisi aradı kapağı açtım kapadım yanlışlıkla arama kapandı. Tekrar denedim harbiden kapağı aşagı kaydırınca görüşme kapanıyor?
Nasıl oluyor bu?
Dostum o arada karşıdaki de kapatınca denk gelmiştir hangi hattı kullanıyosan kntr öğrenme servisini ara istediğin kadar kapağı aç kapa bişey değişmediğini görüceksin:)
iyi geceler arkadaşlar n95 8gb telefona uygun bi kılıf bulamadım piyasa da satılan deri kılıflara girmiyo meret:) bi internet sitesi veya alabileceğim bi yer tarif edermisiniz acaba??
Garminin başlangıçta oluşturduğu konumları silmemişsen onları kullanarak eğer silmişsen uyduya bağlı iken herhangi bir yerin konum kaydını yap ve garminin o konum kaydına verdiği ismi not alıp sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapınız.
-Menü/Araçlar/Verilerimi yönet/Konumlarım'ı seç.Konum listesi çıkar.Çıkan konum listesinde oluşturduğun konumun üzerine gel ve onu seçim tuşuyla seç (Yönet tuşuyla değil)
- Adını değiştir seçeneğiyle ad ver.Tamam'a bas.Sonra
- Konum değiştir'e bas sonra Koordinatları Düzenle'yi seç.O konumun koordinatları listelenir. Çıkan konum koordinat değerlerinin her bir karesini sırasıyla önce sil sonra google' dan aldığın değerleri gir.Salisesi dört rakamlı ise sen ilk üçünü gir.Bu rakamların doğru yazılmasını çok dikkat etmek gerek. Düzenleme bitince Tamam de yine Tamam de ve
-Geri-Geri-Geri ile menüye çık. Artık bulunduğun yerden bu konumu seçerek rota oluşturabilirsin.
Bunun tersini yaparak Garmindeki Konum koordinatlarını Google'da maker la işaretleyip etiketine o noktanın koordinat bilgilerini yazıp yedekleme oluşturabiliriz. Ben böyle yedekliyorum..Kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: k.a.a.n.
yakşamlar , ufak bir sorum olacaktı; garmin mobile xt de google earth den kordınat bılgılerını aldıgımız bır noktayı gps e gırıp oraya navıgasyon yapmayı nasıl yapabılırız ? şimdiden çok teşekkürler
iyi geceler arkadaşlar n95 8gb telefona uygun bi kılıf bulamadım piyasa da satılan deri kılıflara girmiyo meret:) bi internet sitesi veya alabileceğim bi yer tarif edermisiniz acaba??
Bu cep telefondan bendede var hediye geldi ama tüm özellikleri telefonun yok mesela camera 1280e 1024 resim cekiyor vede teelefon da dil i türkce sectim mi ajerbaycan ca oluyor sanirsam nedir anlamadım hic bir program yok hic bir uygulama yok sorun nedir arkadaslar format atsam düzelirmi nasil format atabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim
bebeto Kadıköy Yazıcıoğlu işhanının yanında ki dar pasajdan içeriye gir 5-6m sağda bir kılıfçı var. Hatta vitirininde telefonlar için teleskoplar var. Orada uygun kılıf var. Eğer Avrupa yakasında oturuyorsan Doğubankta ve onun arka tarafında Hasırcılar iş hanı var orada hangi dükkanan girsen var ve ucuz
quote:
Orjinalden alıntı: bebeto10
arkadaşlar belki cevabım topikta vardır ama kusuruma bakmayın yığın hafızayı biçimlendiri seçtim içindeki spıder 3 filmi dahil bütün veriler gitti. naapmalıyım?sumu içmem gerekiyor.(tlfna hiç bir şey yüklememiştim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 17 Mayıs 2008; 9:51:21 >
Orjinalden alıntı: smurf1971
arkadaşlar belki cevabım topikta vardır ama kusuruma bakmayın yığın hafızayı biçimlendiri seçtim içindeki spıder 3 filmi dahil bütün veriler gitti. naapmalıyım?sumu içmem gerekiyor.(tlfna hiç bir şey yüklememiştim)
@09nanometer : usb şarj cihazı nerden aldın. İnternetten sipariş etmeden almak istiyorum. İstanbuldayım.
@mert : imzalama için yaptığın powerpoint dosyası nerde???
Arkadaşlar başka bir siteden nedimaca nickli arkadaştan alıntı yaptım umarım işinize yarar. Ne işe yarar sorularını duyar gibiyim tamam çaktırmayın az daha unutacaktım açıklamayı. Bu bir ses dosyası insanların duyamayacağı bir frekans ama svrisinakler duyuyor ve uyuz oluyorlar dolayısı ile sizden uzak kalıyorlar Buyrun burdan yakın pardon indirin
Garminle sende benim kadar ilgili olduğun anlaşılıyor. Sana 2 soru soracağım.
1) Garmini telefondan çalıştırmak istediğimde Bekleme Modu : Güvenlik nedeniyle çalıştırılamıyor uyarısıyla karşılaştın mı? (4.10.60 kurup üzerine 4.10.80 kurdum. Ve normal çalıştırdım. Sorun yoktu. Sadece uydu bağlantısı sıkıntısı vardı. 1 gün sonra bu uyarı çıktı.
2) Konumlarım yedekleme şansın var mı? Hangi dosyanın içine atıyor kaydettiğimiz dosyalar.
Orjinalden alıntı: sonakrep
GARMİN 80'Nİ BİR SEFERDE KURMAK
ve
Garminim geç bağlanıyor, Pencere yanında hiç çekmiyor, Garmin kendini kapıyor, Gereksiz rota hesapları yapıyor ve buna benzer şikayetleri olan arkadaşlar
Hata Garmin60 üstüne Garmin80 kurmadan kaynaklanıyor.Gereksiz dosyalar ve isimleri ayni ancak boyutları farklı 80 dosyaları yerine 60'ın dosyaları Garmini kastırıyor.
Çözüm yolu: a- Önce Garmin kurulumunu cihazdan kaldırın. b- GPX-HELP-JPEG-POI-VECHILE-VOICE KLASÖRLERİNİ tabi haritaları ve ilaçlarını bir yere yedekleyip Garmin adına ne varsa silin.Kartı formatlamak mümkünse onu formatlayın (Kesinlikle önerilir).Sonra
2- Zipten kurulumu başlatmak için aşağıdaki üç ortamdan birini seçin: a- Cihazı USB ile veri aktarma modunda bilgisayara bağlayın (Önerilir) b- Varsa flash Diskinizi Takın. c- Varsa Kart Sürücüsüne Ek Kartınızı Takın. 3- Zipli dosyayı çalıştırın ve seçilen ortam driver'ı belirdiğinde onu seçin. 4- Az önceki seçimle aktif olan install komutunu tıklayın.İnstall bitince 5-Flaş diske install etmişseniz tüm klasörleri ek karta atın.Atmak için cihazı USB den veri aktarma modunda bağlayınız. 9-Garmin klasörü içine yedeklediğiniz GPX-HELP-JPEG-POI-VECHILE-VOICE KLASÖRLERİNİ ATIN tabii haritaları ve ilaçları da atın. 10-GARMİN>Apps>Symbian>bin klasöründeki S60 ve UIQ adlı klasörleri silin. 11-GARMİN>Apps>Symbian>res>GarminMobileXT.sis adlı dosyayı çalıştırın. Sonrası Kurulum ve ayarlar topikteki diğer anlatımlarda zaten mevcut kolay gelsin....
Kendimden tiksindim yaaa ne iğrenç ve bozuk bir Türkçe ile yazmışım sivrisinek olacak kusura bakmayın gerçi sizler anladınız ama ben düzeltme ihtiyacı duydum
pardon bu işlemi yapmadan önce gps de kayseri haritası vardı ama şimdi oda kayboldu.tekrar geri yüklenebilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: _Mairo_
Bildiğim kadarıyla evet. Ancak spiderman3 ü biri upload ederse ordan geri yükleyebilirsin.
quote:
@09nanometer : usb şarj cihazı nerden aldın. İnternetten sipariş etmeden almak istiyorum. İstanbuldayım.
Şu ana kadar telefonunuzla kaç saatlik görüşme yaptınız? *#92702689# tuşlayın. Ömür sayacınızdan öğrenin. İkinci el telefon alırken telefon kaç bin km'de öğrenmek isterseniz bunu yine kullanabilirsiniz. Özellikle spotçulardan "sıfır" telefon alırken bu kodu kullanabilirsiniz.
Peki bu değerin sıfırlanabileceğini biliyor muydunuz? Bunun için sıfır bir telefona ait kalıcı hafıza (permanent memory) dosyasını (uzantısı .pm'dir), o telefonun üzerine yazdırmak yeterli. Bu iş için NSS kullanılıyor. Phone Info> Permanent Memory > Write seçilip sıfır telefonun .pm dosyasını attınız mı, yeniden sıfır kilometre bir telefonunuz oluveriyor.
NSS'inizi son PC Suite upgrade'i ile kullanılmaz hale getirmiş iseniz, aşağıda vereceğim driver işe yarıyor. http:/****.com/files/11537793...5_10_0_eng.rar
Bilginin iyisi kötüsü olmaz sadece dolusu boşu olur Bu bilgiyi rescuetreat nicli bir arkadaştan alıntı yaptım. Emeğe hakkını vermek lazım
Nasıl kayboldu bildiğimiz garmin mi yoksa nokia maps teki harita mı? Aslında anladığım şey nokia maps onuda harita upload var ordan yükleyebilirsin. eğer yanlış anlamadıysam.
quote:
pardon bu işlemi yapmadan önce gps de kayseri haritası vardı ama şimdi oda kayboldu.tekrar geri yüklenebilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: _Mairo_
Bildiğim kadarıyla evet. Ancak spiderman3 ü biri upload ederse ordan geri yükleyebilirsin.
quote:
arkadaşlar ben daha çok yeniyim ve bir türlü ilgilenecek vakit bulamıyorum işten güçten.. cihazımda ana sayfada verilen paket programlardan herhangibirini kurmadım, bulunduğum iş yerimde altkatta başka birine ait şifresiz WLAN buluyor (%75 güçte) bir deneyeyim dedim internete nasıl giriyormuş diye; web taraması başlat deyip google dediğimde bir türlü olmadı.. hep aynı sonucu veriyor : "ağ bağlantısı bulunamadı ??" bu nasıl bi iştir?
kardeş ebay da aynı ayrıca tripod da yanında geliyor ve aynısı. Ben Kadıköyden aldım (ebau dan almayı beceremedim ) tripod vermiyorlar ve inan çok gerekli ben ayrıca bulursam alacağım
arkadaslar bu teleskopun resimlerini paylasabilirmisiniz merak ettimde. bide onunla cekilen resimleri eklemeniz mumkun mu? bu arada gunaydin herkese arkadaslar
kardeş ebay da aynı ayrıca tripod da yanında geliyor ve aynısı. Ben Kadıköyden aldım (ebau dan almayı beceremedim ) tripod vermiyorlar ve inan çok gerekli ben ayrıca bulursam alacağım
Abi sana bi güzellik yapaim bi ara doğubank fln diodun istanbulda oturuyosun heralde ipod,mp3 player gibi cihazlar için tripod şeklinde kolonlar var 3.5 mm jack varya bizim ordan telefonu oturtuyosun ister müzik dinle ister resim çek :D benim gördüğüm de tam olarak bu linktekiydi :)
Doğru diyosun paşam pardon biz bu forumdaki n95 8gb kullanıcıları olarak gerizekalıyız ozaman. Tabi senin açından bakarsak eğer? Bi konuda yanılgıya düşmüş olmak gerizekalılık değildir.Şmidi ben 30 kere kapağı açtım kapattım bikeresinde bile telefon kapanmadı? Seninki özel yapım olsa gerek.keyfini sür...
Yarın ilk işim video eklemek olacak kardeş.
Ben diyorum ki böyle böyle oluyor. Sen diyorsun ki yanlışlık vardır karşı taraf kapatmıştır öyle denk gelmiştir.
Sen beni salak yerine mi koyuyorsun ki böyle birşey diyorsun? 1 kere deneyip böyle bi kanıya varmadım ben kaç kere denedim hepsindede oldu buraya yazdım.
Sen desen ki kardeş nasıl oluyor acaba karşı tarafın kapattığı ana mı denk geldinde böyle birşey oldu, tamam birader eyvallah derim.
Kalkmış burda beni gerizekalı yerine koyuyorsun.. Ayıp.
Öyle paşam maşam diyede hitap etme ya harbi muhattap ol yada hiç muhattap olma.
Ben sana paşam diyormuyum kardeş diyorum..
Ben burdaki kullanıcılara ve sana gerizekalı tabirindede bulunmadım..
Ben yanılgıya felanda düşmedim. Ah makinem yanımda olsada video eklesem hemen şurayada bi gözlerinle görsende dediklerinin tümünü bi yutsan..
Yarın videoyu eklediğimde bakalım neler diyeceksin kardeş çok merak ediyorum..
Pisikolojik sorunlar var heralde? Neden bukadar gurur meselesi yaptın anlamadım takıl paşam sen kafana göre sana kimse burda yalancı yada salak demedi bugune kadar kimse burda kimseye öyle bişeyi ima bile etmedi.ßen sana öyle bişey olamaz imkansızdır da demedim yutulacak herhangi bir kelime de söylemedim neyin peşindesin anlamadım?
arkadaşlar ben daha çok yeniyim ve bir türlü ilgilenecek vakit bulamıyorum işten güçten.. cihazımda ana sayfada verilen paket programlardan herhangibirini kurmadım, bulunduğum iş yerimde altkatta başka birine ait şifresiz WLAN buluyor (%75 güçte) bir deneyeyim dedim internete nasıl giriyormuş diye; web taraması başlat deyip google dediğimde bir türlü olmadı.. hep aynı sonucu veriyor : "ağ bağlantısı bulunamadı ??" bu nasıl bi iştir?
mac koruması vardır
senin mac adresin sistemde kayıtlı değilse giremezsin
Arkadaşlar sorunsuz olarak kullandığınız. Mpeg4 convert yazılımı hangisidir acaba? çok sayıda converter kullandım ama hiç birinden memnun kalmadım, hepsi mpeg dosyalarımı bozuyor. kullanmış olduğunuz yazılımlardan tavsiye edermisiniz?
teşekkürler
Gigabyte EX38-DQ6, Core 2 Quad Q9650 @4.0Ghz OC, 2X Sapphire HD4850 X2 Quad Crossfire, 4 GB Kingston DDR2 1066 Hyperx, 160 X 4 - 400 X 1 (1 TB ) Seagate Sata II NCQ, 300 X 2 Western Digital 10K RPM, Scythe Infinity (Mugen) CPU Cooler SCINF-1000 , 1200W High Power, HP W2207 LCD , Creative Megaworks 5+1 550W-RMS, Logitech G15 + MX Revolation Mouse, 2 X Asus DVD-RW, 1 X LG Blue Ray, GIGABYTE 3D Mars Siyah Kasa , USRobotics Wireless Modem
Arkadaşlar sorunsuz olarak kullandığınız. Mpeg4 convert yazılımı hangisidir acaba? çok sayıda converter kullandım ama hiç birinden memnun kalmadım, hepsi mpeg dosyalarımı bozuyor. kullanmış olduğunuz yazılımlardan tavsiye edermisiniz?
teşekkürler
Benim upload ettiqim filmlerden herhangi brisini izledinmi hiç? Ben total video converter ile çeviriyorum ama bikaç ayar değişikliği yaptıktan sonra
Sefacığım bu ürünü gördüm daha önce, hatta TEKNOSA da MP3 player aldığında bunu hediye ediyorlardı bilmiyorum şuan devam ediyorlar mı. Benim hoşuma giden bir alet var JBL marka portatif kolon, görünümü ve ses kalitesi müthiş. Bazı telefon dükkanları ve standları verdiği ses kalitesinden dolayı tanıtımlarda (müşterilerin cihazların ses kalitesini anlamaları için) bu aleti kullanıyorlar. Link bulabilirsem daha sonra buraya koyarım
quote:
Orjinalden alıntı: seFaßjk
DERWİS
Abi sana bi güzellik yapaim bi ara doğubank fln diodun istanbulda oturuyosun heralde ipod,mp3 player gibi cihazlar için tripod şeklinde kolonlar var 3.5 mm jack varya bizim ordan telefonu oturtuyosun ister müzik dinle ister resim çek :D benim gördüğüm de tam olarak bu linktekiydi :)
seFaßjk hiçbirşeyin peşinde değilim. Ben dedim böle böle sen dedın yok sen yanlış gormussundur felan fılan sankı dalga geçer gibi.. Psikolojk sorunlarım felanda yok düzgün konuş ben sana hakaret ettin mi kardeş?
Bu video'da seFaßjk ve _HiPPoCrAtEs_ isimli ve diğer arkadaşlara gelsin. Bi seyret bakalım sefa doğrumuymuş yanlışmıymış? Yalan söylüyormuymuşum yada yanılıyormuymuşum?
Dikkatle izleyin arkadaşlar. Benim telefonumda neden böyle birşey var? Harbidende özel üretim felan mı anlamadım gitti? 4 arkadaş birden aynı anda aldık telefonları 4 kişidede var aynı programları yükledik msn garmin vs. Fakat benim telefonda kapağı kapatınca arama sonlanıyor..
teşekkürler
Benim upload ettiqim filmlerden herhangi brisini izledinmi hiç? Ben total video converter ile çeviriyorum ama bikaç ayar değişikliği yaptıktan sonra
Evet kardeş, senin filimlerini halen indiriyorum ve gerçekten başarılı bir çalışma yapmışsın tabi bütün filimleri hafızaya atamicaz sanırım :-)) ok bende bir deniyeyim bu yazılımı
Gigabyte EX38-DQ6, Core 2 Quad Q9650 @4.0Ghz OC, 2X Sapphire HD4850 X2 Quad Crossfire, 4 GB Kingston DDR2 1066 Hyperx, 160 X 4 - 400 X 1 (1 TB ) Seagate Sata II NCQ, 300 X 2 Western Digital 10K RPM, Scythe Infinity (Mugen) CPU Cooler SCINF-1000 , 1200W High Power, HP W2207 LCD , Creative Megaworks 5+1 550W-RMS, Logitech G15 + MX Revolation Mouse, 2 X Asus DVD-RW, 1 X LG Blue Ray, GIGABYTE 3D Mars Siyah Kasa , USRobotics Wireless Modem
bencede güzel değil.mairo bir önceki sayfada yayınlamış benim kılıfı.bula bilirseniz ondan alın.çok memnun kalırsınız hemde 15ytl ye almıştım hakiki deri.
Yahu altı-üstü arama kapatma olayı. Büyütmeyin, ne ispatı ne yalanı?
Sen sürgü kapatılınca tuşlar kilitlensin demişmiydin? Ayarlarına 1 bak. Ondan olabilir.
Ben büyütmedim arkadaş büyüttü. Ayrıca hakaret ettiği içinde şikayet edildi. Ben ona kardeş, birader gibi sıcak kelimelerle yaklaşıyorum o bana kalkmış psikolojik sorunların mı var diyor.
Ben burda başımdan geçen bir olayı anlattım dedim ki böyle böyle. Oda dediki dalga geçer gibi yok sen yanlış görmüşsündür birisiin kapattığı ana denk gelmişsindir felan. Hayır ben salak mıyımda bir kere deneyip buraya yazacağım?
Ben hiçbirşeyin ispatı peşinde değilim yanlız arkadaşın dedikleri gücüme gitti bende buraya böyle bir video ekledim. Umarım şimdi dediklerinin ne kadar yanlış olduğunu anlamıştır kardeşimiz.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 17 Mayıs 2008; 13:57:57 >
Yok Reis kardeş otomatik tuş kilidinide kapattım ama hala sürgüyü aşağı kaydırınca arama sonlanıyor. Çözmeye çalışıyorum acaba yüklediğim bir programdan mı kaynaklanıyor diye.
benim bildiğim orjinalliğinde kapağı kapattığınızda telefon görüşmesi kapanmıyor.bunu yapan program var.onun sayesinde gerçekleşiyor.karşı taraf kapattığında sizinkide kapanıyor.
Chryin arkadaşım ben merak ettim sende bütün aramalarda bu şekildemi.biraz olaya yabancı kaldıysam kusura bakma.
İlk aldığım zaman bende aktif kapak olmadığı için kızmıştım Nokia'ya. Extra bilmediğim bir program felan yüklemedim telefona.
Video'yu izlersen karşı tarafla alakası olmadığını anlıyacaksın. 7501'i arıyorum ve sürgüyü aşağı çektiğimde arama sonlanıyor..
Otomatik tuş kilidini kaldırıp tekrar denedim yine aynı. Valla hayret yahu arkadaşlarımdada var aynı telefondan çözmeye çalışıyoruz bi kaç gündür.
hoşgeldin ilengiz. ben ve sefabjk bu konuda yazmamaya karar verdik kolay gelsin
Kardeş zaten senle bi alıp veremediğim yok benim olamazda. Sefa ilede yok sadece tatlı kavgalar bunlar bana ettiği hakaretin nedeni olan video'yu ekledim inşallah izlemiştirde anlamıştır hatasını. Bir dahada kendi kafasının dikine gitmez umarım, önce bir dur anla sonra bağır çağır ha haklıysan eğer kızabilirsin. Fakat haksızsan neden hakaret edersin ki onu anlamam.
Bahsettiğim JBL kolonun linki. Resimdekinin siyahı benim istediğim Arkadaşlar ayrıca bir şey daha ben evde basit bir ara kablo ile cihazımı 5+1 JVC anfiye adapte ettim kolonlarda JVC çıkan sesi duymanızı çok isterdim. Evde ses sistemi olanlar bağlatıya dikkat etmek kaydıyla benim yaptığımı yapabilirler
Bu ideal kartta(vatanda %10 indirim + %10 ideal puan) 1000 ytl lik bir ürün 900 ytl ye alınıyor 100 ytl lik ideal puan mı veriyor yoksa %10 ideal puan 100 ytl etmiyorda başka bir miktarmı ediyor?
İdeal Kart'ın sitesinde böyle bir ifade var: -İdeal Kart ile yurtiçinde yaptığınız her 4 YTL'lik alışveriş ve nakit çekim karşılığında 1 İdeal Puan Kazanırsınız -1 İdeal Puan 2 YKr'dir.
!!!Böyle ise 1000/4=250 ideal puan eder oda; 250x2ykr=5 ytl eder
Bahsettiğim JBL kolonun linki. Resimdekinin siyahı benim istediğim Arkadaşlar ayrıca bir şey daha ben evde basit bir ara kablo ile cihazımı 5+1 JVC anfiye adapte ettim kolonlarda JVC çıkan sesi duymanızı çok isterdim. Evde ses sistemi olanlar bağlatıya dikkat etmek kaydıyla benim yaptığımı yapabilirler
Abicim ben amfi üzerinden arabanın tesisatına bağladım telefon ortaya çıkan şey muhteşem ötesi bişeydi :D
resimdeki olay çok şık ama tripod olarak kullanılmaz heralde beni bozar:p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seFaßjk -- 17 Mayıs 2008; 14:17:14 >
Yok Reis kardeş otomatik tuş kilidinide kapattım ama hala sürgüyü aşağı kaydırınca arama sonlanıyor. Çözmeye çalışıyorum acaba yüklediğim bir programdan mı kaynaklanıyor diye.
Abi tek yol kalıyo; basacan hard formatı. Hiç1şey yüklemeden tekrar deniyecen.
Onada gerenk yok.
arkadaşlar benim alet malum her şey silindi vede hiç bir şey yüklemedim.her şekilde tlf nu kapatmıyor kapakla.
Orjinalden alıntı: DERWİS
Arkadaşlar herkese günaydın. @NEWMAN telescoplu ve telescopsun, zoomlu ve zoomsuz fotolar burada. Yanlız bazı fotolarda bozukluklar var (zoomlu olanlarda ) onun nedeni de bilirsin zoom yapınca en ufak bir titreme bile fotonun kalitesini düşürüyor, ben sabitleyemediğim için elde çekmek zorunda kaldım özür dilerim
Abicim ben amfi üzerinden arabanın tesisatına bağladım telefon ortaya çıkan şey muhteşem ötesi bişeydi :D
resimdeki olay çok şık ama tripod olarak kullanılmaz heralde beni bozar:p
amfi ne önerirsiniz
Arabanın amfisi vardı zaten kicker ben sadece ufak bi kablo takviyesiyle telefonu bağladım ve ve ve işte o an:p