Yeni aldığınız mesajı açın ve mesajdaki bağlantıyı indirin. Bu otomatik olarak tam oyun lisansını etkinleştirir. N-Gage uygulamasının ve FIFA08'in doğru yüklendiğinden emin olun.
Lütfen bu etkinleştirme kodunun kişisel olduğunu, yalnız bir etkinleştirme için geçerli olduğunu ve 48 saat içinde kullanılamazsa süresinin dolacağını unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 15 Mayıs 2008; 19:00:11 >
bugün izmite bi dükkanın önünden geçerken bizim telefonun fiyatını 1099 ytl olarak gördüm üstelik bonusa 5taksit yapıyolarmış..biraz daha ilerledim nokianın bayisinde peşin fiyatına 10 taksit yapıyolarmış..ben nokia bayisinden almıştım tabi onu görünce kendileri hakkında güzel düşünceler geçirmedim değil hani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 15 Mayıs 2008; 21:23:10 >
Garminim geç bağlanıyor, Pencere yanında hiç çekmiyor, Garmin kendini kapıyor, Gereksiz rota hesapları yapıyor ve buna benzer şikayetleri olan arkadaşlar
Hata Garmin60 üstüne Garmin80 kurmadan kaynaklanıyor.Gereksiz dosyalar ve isimleri ayni ancak boyutları farklı 80 dosyaları yerine 60'ın dosyaları Garmini kastırıyor.
Çözüm yolu: a- Önce Garmin kurulumunu cihazdan kaldırın. b- GPX-HELP-JPEG-POI-VECHILE-VOICE KLASÖRLERİNİ tabi haritaları ve ilaçlarını bir yere yedekleyip Garmin adına ne varsa silin.Kartı formatlamak mümkünse onu formatlayın (Kesinlikle önerilir).Sonra
2- Zipten kurulumu başlatmak için aşağıdaki üç ortamdan birini seçin: a- Cihazı USB ile veri aktarma modunda bilgisayara bağlayın (Önerilir) b- Varsa flash Diskinizi Takın. c- Varsa Kart Sürücüsüne Ek Kartınızı Takın. 3- Zipli dosyayı çalıştırın ve seçilen ortam driver'ı belirdiğinde onu seçin. 4- Az önceki seçimle aktif olan install komutunu tıklayın.İnstall bitince 5-Flaş diske install etmişseniz tüm klasörleri ek karta atın.Atmak için cihazı USB den veri aktarma modunda bağlayınız. 9-Garmin klasörü içine yedeklediğiniz GPX-HELP-JPEG-POI-VECHILE-VOICE KLASÖRLERİNİ ATIN tabii haritaları ve ilaçları da atın. 10-GARMİN>Apps>Symbian>bin klasöründeki S60 ve UIQ adlı klasörleri silin. 11-GARMİN>Apps>Symbian>res>GarminMobileXT.sis adlı dosyayı çalıştırın. Sonrası Kurulum ve ayarlar topikteki diğer anlatımlarda zaten mevcut kolay gelsin....
çince bir site adresi verilmişti. unsigned programları imzalamak için . imei numarasının başkalarıyla paylaşılması hele çinden birileriyle sakıncalı değilmi merak ettim.
Sakıncalı olabilir ama almanın en kolay yolu bu. Zaten imei kopyalansa devrim olur bu. Binlerce insan sonuçta. Ben alır almaz imei mi kaldırdım zaten siteden
arkadaslar cıhaza hart fotmat atınca tekrar yedegini yukledigimde 2 adet ngage olustu bırı yenı surum bırıde eskı surum eski surumde olan 2 adet oyun acılıyor fıfa 2007 ve araba yarısı yenı surum acılmadıgı gıbı telefondan kaldıramıyorum yenı surumu telefona yuklemek ıstedıgımde yuklemıyor ve yenı surumu gunceleyemiyorum bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaslara tesekkur ederim iyi aksamlar
Masaüstü şarj aleti + usb şarj aleti aldım... 2 si de güzel duruyor. Tabi ebayde 2-3 dolara satılan şeyler bana 10 ytlye geldi...
Çinden gelecek olan 2000mAh lık bataryam da geldiği zaman izlenimlerimi yazarım. Ayrıca bir de her tarafı örten kasa benzeri rubber kapak almayı düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 15 Mayıs 2008; 22:00:24 >
ben olsam 2000mah lık bataryay ı takmam ama tabi sen bilirsin
Daha önce alan bir arkadaş vardı sen miydin???
Aynı boyutta olup da 2000lik olsa ben de takmam ama 2 katı büyüklükte ve özel kapağı var. Zaten sadece özel amaçla yanımda taşıyacağım. Bataryam bittiğinde kullanmak üzere vs...
arkadaslar cıhaza hart fotmat atınca tekrar yedegini yukledigimde 2 adet ngage olustu bırı yenı surum bırıde eskı surum eski surumde olan 2 adet oyun acılıyor fıfa 2007 ve araba yarısı yenı surum acılmadıgı gıbı telefondan kaldıramıyorum yenı surumu telefona yuklemek ıstedıgımde yuklemıyor ve yenı surumu gunceleyemiyorum bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaslara tesekkur ederim iyi aksamlar
Arkadaşlar uzun süren bi sessizliğin ardından bomba gibi bir dönüş buyrun bakalım Yaşamın kıyısında, Zodiac, Ölümden daha soğuk, Ölümüne, Barda, Büyük Dalga, The contractor, istila, iki Yüzlü filmlerini ekledim
Arkadaşlar uzun süren bi sessizliğin ardından bomba gibi bir dönüş buyrun bakalım Yaşamın kıyısında, Zodiac, Ölümden daha soğuk, Ölümüne, Barda, Büyük Dalga, The contractor, istila, iki Yüzlü filmlerini ekledim
Arkadaşlar, kızak sallantısı için düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Genel bir olay olmasına sevindim.
Gigabyte EX38-DQ6, Core 2 Quad Q9650 @4.0Ghz OC, 2X Sapphire HD4850 X2 Quad Crossfire, 4 GB Kingston DDR2 1066 Hyperx, 160 X 4 - 400 X 1 (1 TB ) Seagate Sata II NCQ, 300 X 2 Western Digital 10K RPM, Scythe Infinity (Mugen) CPU Cooler SCINF-1000 , 1200W High Power, HP W2207 LCD , Creative Megaworks 5+1 550W-RMS, Logitech G15 + MX Revolation Mouse, 2 X Asus DVD-RW, 1 X LG Blue Ray, GIGABYTE 3D Mars Siyah Kasa , USRobotics Wireless Modem
Arkadaşlar bir konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
Wireless ile internete bağlanıyorum ve Haritalar'ı güncellemek istediğimde o şekilde bekliyor. Herhangi bir aksiyon olmuyor. Uydu yanıp sönüyor sol tarafta wireless ibaresi beliriyor öle dakikalarca bekliyor. Haritayı büyütmek istediğimde de haliyle hiç bir şey belli olmuyor. netleşmiyor. sorun neredendir acaba?
Gigabyte EX38-DQ6, Core 2 Quad Q9650 @4.0Ghz OC, 2X Sapphire HD4850 X2 Quad Crossfire, 4 GB Kingston DDR2 1066 Hyperx, 160 X 4 - 400 X 1 (1 TB ) Seagate Sata II NCQ, 300 X 2 Western Digital 10K RPM, Scythe Infinity (Mugen) CPU Cooler SCINF-1000 , 1200W High Power, HP W2207 LCD , Creative Megaworks 5+1 550W-RMS, Logitech G15 + MX Revolation Mouse, 2 X Asus DVD-RW, 1 X LG Blue Ray, GIGABYTE 3D Mars Siyah Kasa , USRobotics Wireless Modem
Wireless ile internete bağlanıyorum ve Haritalar'ı güncellemek istediğimde o şekilde bekliyor. Herhangi bir aksiyon olmuyor. Uydu yanıp sönüyor sol tarafta wireless ibaresi beliriyor öle dakikalarca bekliyor. Haritayı büyütmek istediğimde de haliyle hiç bir şey belli olmuyor. netleşmiyor. sorun neredendir acaba?
eğer bahsettin nokia maps ise bu adresten nokia maps loader v1.3 indir sonrada teli veri aktarım modunda bağla ordanda türkiye haritasını ve türkce seslendirmeyi tele yükle sorun çözülür
eğer bahsettin nokia maps ise bu adresten nokia maps loader indir sonrada teli veri aktarım modunda bağla ordanda türkiye haritasını ve türkce seslendirmeyi tele yükle sorun çözülür
Yaptığım işlem; Mats loader adındaki yazılımı indirdim. Cihazı data transfer modunda bağladım ve Turkiye haritasını otomatikmen indirdi. daha sonra teli kapatıp açtım haritalara girdiğimde yine aynı şekilde türkiye dünya üzerinde Türkiye'yi büyüttüğüm zaman her şey bulanık, sanırım bir yerlerde yanlış bişeler yapıyorum. hiç bir şey belli olmuyor.
otomatik dediğim Türkiye haritasını seçtikten sonraki kısmı demiştim. yine olmadı Şu an FR update yaprım 20.0... versiyonuna yükselttim sorun çözüldü. teşekkürler.
Bekleme menüsüne başka kısa yollar ekleyebiliyormuyuz? araştırdım ama bulamadım sanırım ekleyemiyoruz. Sadece 7 adet ekleyebiliyorz. Oysaki ben oraya değil direk olarak Wireless altında bulunan alanlarada eklemek istiyorum. bunun bir you varmıdır?
Telefon kapalıyken alarm calısmıyor telefon acıkken alarm calısıyor.telefona hart format attıktan sonra yıgın hafıza bicimlendirdikten sonra tekarar yedeklenme yuklendikten sonra 2 adet n-gage oyun logosu menude goruluyor bunlardan biri eski surum bunda 2 adet oyun var fifa 2007 ve araba yarısı diger n-gage olan yeni surum bu acılmıyor ve sılınmıyor ve yeni surumde yuklemıyor bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkurler
şarj aletleri güzel gayet iyi fiyat bence. ama 2000lik batarya kullanmanı bende tavsiye etmem. çünki sen 2000lik batarya takarsan telefona sonradan orjinal 1100 lük takınca daha düşük kalite batarya takmış gibi olursun çünki cihaz 2000 güce alışacağı için 1100lük bataryayı daha çabuk bitirecektir. bu durum benim başıma nokia'nın başka modellerinde gelmişti orjinal bataryayı şarj ediyordum ilk şarj göstergesi çizgisi 3-4 saat içersinde düşüyordu çünki bataryayı düşük kapasite görüyordu telefon. bende mecburen o cihazda 2800lük ve daha üstü batarya kullanmak zorunda kaldım.
quote:
Orjinalden alıntı: 09nanometer
Masaüstü şarj aleti + usb şarj aleti aldım... 2 si de güzel duruyor. Tabi ebayde 2-3 dolara satılan şeyler bana 10 ytlye geldi...
Çinden gelecek olan 2000mAh lık bataryam da geldiği zaman izlenimlerimi yazarım. Ayrıca bir de her tarafı örten kasa benzeri rubber kapak almayı düşünüyorum...
Telefon kapalıyken alarm calısmıyor telefon acıkken alarm calısıyor.telefona hart format attıktan sonra yıgın hafıza bicimlendirdikten sonra tekarar yedeklenme yuklendikten sonra 2 adet n-gage oyun logosu menude goruluyor bunlardan biri eski surum bunda 2 adet oyun var fifa 2007 ve araba yarısı diger n-gage olan yeni surum bu acılmıyor ve sılınmıyor ve yeni surumde yuklemıyor bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkurler
şu anda yığın hafızada resim filim video ve kendine ait ne varsa kopyala yapıştır yöntemiyle pc ne yedek al arkadaşım ilk önce yığın hafızayı biçimlendir sonrada tele format at yedeklemeleri geri yüklerken sadece rehber eğer varsa yer imleri bunları geri yükle geri kalan herşeyi manuel olarak istediğin prg kur. sorun çözülür
senin sorunun yedeklemeni geri almada.yedek geri alma kurmak istediklerini sıfırdan kur
arkadaslar telefonu 2 gun once aldım ilk baslarda normal acılıp kapanıyordu bu aralar kapatıp açınca pini girdikten sonra bazen acılmıyor beyaz ekranda kalıyor,bazen 5-10 sn sonra açılıyor,bazende hemen acılıyor bu neden olabilir ?çok canım sıktı bu olay...hafızasıda bos denecek kadar.20 şarkı var sadece.kullandıgım temayla ilgili olabilirmi kasma yapabilirmi ? not:versiyon yukseltmedim daha
arkadaslar telefonu 2 gun once aldım ilk baslarda normal acılıp kapanıyordu bu aralar kapatıp açınca pini girdikten sonra bazen acılmıyor beyaz ekranda kalıyor,bazen 5-10 sn sonra açılıyor,bazende hemen acılıyor bu neden olabilir ?çok canım sıktı bu olay...hafızasıda bos denecek kadar.20 şarkı var sadece.kullandıgım temayla ilgili olabilirmi kasma yapabilirmi ? not:versiyon yukseltmedim daha
versiyonunu yükselt hem sorunun ortadan kalkar hemde yeni versiyonla daha iyi hizmet alırsın telinden
kumanda programı vs. kurmayı denedin mi? eğer denediysen o sorunu o yapıyor programı tam kaldır sorun düzelir yan dosyalar kuruyor onlardan kurtul.
quote:
Orjinalden alıntı: MajestiC
bende 15 versiyon yüklü video resim konusunda ve hızda sorun yaşamıyorum o yüzden ciddi eklentiler eklenmedikten sonra 15 versiyonumda kalmayı düşünüyorum. bazen giden geleni aratıyor.
kumanda programı vs. kurmayı denedin mi? eğer denediysen o sorunu o yapıyor programı tam kaldır sorun düzelir yan dosyalar kuruyor onlardan kurtul.
quote:
Orjinalden alıntı: MajestiC
hayır sadece reisin verdiği bi msn programı var o kurulu daha kullanmadım bile bide 20 şarkı tema fln var
bende 15 versiyon yüklü video resim konusunda ve hızda sorun yaşamıyorum o yüzden ciddi eklentiler eklenmedikten sonra 15 versiyonumda kalmayı düşünüyorum. bazen giden geleni aratıyor.
arkadaşlar yığını biçimlendiricem biçimlendir diyorum "yıgın hafıza başka bir uygulama tarafından kullanılıyor.yinede biçimlendir?" çıkıyor......devam mı diyoruz ?
arkadaşlar yığını biçimlendiricem biçimlendir diyorum "yıgın hafıza başka bir uygulama tarafından kullanılıyor.yinede biçimlendir?" çıkıyor......devam mı diyoruz ?
V15 yerine V20 yazacak elle tutulur bir fark yok. kendinden rotateme olması benim için bir + birşey değil ben zaten galeriye girerken açıyorum o programı normalde hep kapalı. hız konusunda da şikayetçi değilim menü geçişleri vs. tıkır tıkır kasma vs. sorun yok. ben v20 üzerini bekliyorum resim konusunda iyileştirme olmadıkça bu tür versiyon işlerine girme taraftarı değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
Orjinalden alıntı: master88
V15 yerine V20 yazacak elle tutulur bir fark yok. kendinden rotateme olması benim için bir + birşey değil ben zaten galeriye girerken açıyorum o programı normalde hep kapalı. hız konusunda da şikayetçi değilim menü geçişleri vs. tıkır tıkır kasma vs. sorun yok. ben v20 üzerini bekliyorum resim konusunda iyileştirme olmadıkça bu tür versiyon işlerine girme taraftarı değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
Orjinalden alıntı: master88
mutlaka V20 geç derim.yine sen bilirsin.
dediklerinde haklısın.tek iyi fark GPS hızlı.onu kullanmıyorsan bekle o zaman.GPS çok farkediyor.ben 5 dk bağlanıyordum minumum şimdi 6sn bağlandığımı hatırlıyorum
telefonuna benimki kadar acımasız davranan az kişi vardır forumda, surekli surgunu açıp kapatıyorum, boş durdukça surguyle oynuyorum, bazen kotun bozuk para cebi dolu oluyor, telefonu cebime sokarken alet paralara sıkışıyor , ama dikkat ettim o kadar ekranda o kadar çizik yok, eski telefonuma ben de özen gösteriyordum iyi davranıyordum, telefon elimdeydi, dikkatsizce sokakta yürüyordum, arabanin birisi korna çaldı telefonu elimden duşurdum , telefonun tipi kaydı heryeri çizildi, se p910du, açılan tuş takımın yanı falan çatladı, ben de o gunden sonra o kadar dikkat etmiyorum, bazıları o kadar pahalı telefona öyle davranılır mı diyor ama o kadar parayı verip de surekli telefonuma birşey olacak mı, ekranı çizildi mi , şurası soyuldu mu korkusuyla yaşamak çok mantıksız geliyor, ya o parayı verme ya da verdiyse dilediğin gibi kullan
quote:
Orjinalden alıntı: davedevil
yaw ben bıktım hergun sılmekten telefonu hergun tozlanıo hergun sılıom bende hastalık oldu artık :D warmı benım gıbı titiz hastalıklı olan
euheuehu yazık walla ya bende bı sorun war telefon cızıldımı kırıldımı bısıy oldumu soguyorum telefondan ondan dıkkat etmeye calısıyorum ama ne kadar dıkkat etsekte muhakkak cızılıo
yakşamlar , ufak bir sorum olacaktı; garmin mobile xt de google earth den kordınat bılgılerını aldıgımız bır noktayı gps e gırıp oraya navıgasyon yapmayı nasıl yapabılırız ? şimdiden çok teşekkürler
farklı degıl zaten n95 ın farkı kızaktan gelıyor sadece.... surguyu kapatınca arama sonlandırma işlemini ''flipsilent'' programı ile yapabılırsın ayrıca aynı program telefonun hareket sensorunude kullanarak degısık ozellıklerde sunmakta orn. telefonu ters cevırınce sessız moda alma vs
kamerada donmalar oluyor onun icin tlf yenıden kuracagım ama sızce sıralama aşagıdakı gıbı mı olmalı yapacaklarımı sıra ıle yazdım.... 1-hard format atmak 2-hafızayı bıcımlendırme 3 yenıden fw v20 versıyon atmak bu sekılde kız gıbı olur mu yada sıralama nasıl olmalı.u şekilde kiz gibi olur mu