Dosyayı direkt kurup, flash player ile açmanız gerekiyor. dosya açılıyor ama etkilere tepki vermiyorsa flash lite 3 olduğundan sanırım.
flash lite 2.1'de çok güzel çalışıyo
vurucu_tim31:
Abi GPS alıcın normal mi ki acep?
Apaçık havada en fazla 5dk'da bağlanır. Nokia maps'le dene bağlanmayı. deneyelim 1
Reis ; hocam bizim 8gb de açtı ama logolara tıklayınca, yön tuşunu sağa sola tıklayınca tepki yok, ,girişi görünüşü çok hoş, keşke çalışsaydı, yakında 3.0 için de çıkar değilmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofmoon95 -- 15 Mayıs 2008; 1:38:05 >
Dostum ben aynısı aldım, hemde yine o adamdan. Ben aldığımda 25 ytlye gelmişti bana. şimdi ne kadar bilmiyorum. Ama şunu söylim eğer batarya için alıyorsan hiç alma, çünkü kesinlikle orj. değil. çakmanın çakması. şarjı durduk yerde sıfırlanıyor. ben şarj cihazı için aldım, ona değer işte, mükemmel birşey, şarj aletin ikiye katlanıyor, hemde bataryanı harici çok da güzel şarj ediyorsun. Bizm makina da üzerinde öyle şık duruyorki hiç sorma. bunu alıp bide yanına orjinal batarya alabilirsen dörtdörtlük...
arkadaslar video cekerken 2-3 sn aralıklarla takılma oluyor ve video işlenirken telefon baya kasılıyo. bu sorunu yasayan bir kac kisi vardi. bu sorun neden oluyor. ve de v15 su anda v20 yüklsem sorun gecer mi acaba
yığın hafızanı telefonundan biçimlendir sonrada V20 yükselt.sorun ortadan kalkıyor...
O olay eski sürümlerde oluyor benimkinde de oluyor. Yeni sürümde ortadan kalkıyor diyorlar, ama ben daha yeni sürüm yüklemediğim için bir şey diyemem. Bir başka yöntemde formatlayarak düzeltmek. Cihaz kız oğlan kız gibi olunca düzeliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: wapcep_scrol
arkadaslar video cekerken 2-3 sn aralıklarla takılma oluyor ve video işlenirken telefon baya kasılıyo. bu sorunu yasayan bir kac kisi vardi. bu sorun neden oluyor. ve de v15 su anda v20 yüklsem sorun gecer mi acaba
O olay eski sürümlerde oluyor benimkinde de oluyor. Yeni sürümde ortadan kalkıyor diyorlar, ama ben daha yeni sürüm yüklemediğim için bir şey diyemem. Bir başka yöntemde formatlayarak düzeltmek. Cihaz kız oğlan kız gibi olunca düzeliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: wapcep_scrol
aynı olay bendede oldu cok kotu oldum moralım bozuldu ama sonra format attımkı hıc sevmıom format atmayı ve fırmware v20 yaptım sorun ortadan kalktı . buna sebebıyet veren yukledıgımı yerlı yersız programlar sıstemı mesgul edıyo arta alanda calıstıkları ıcın artık bundan sonra nerdeyse ole gereksız gereklı hıc program yuklemıom benım ıcın oncelıklı programlar : opera , msn programı , garmın , sozluk , ofıcesuıte ve bı kac oyun arkadaslar.
kaç gündür ceptıkla.com'da stoklara girmesini bekliyorum n95 8gb'ın,nihayet bu sabah stoklarda yakaladım bonus karta 1236/12 taksitle satın aldım kvk-genpa-netcell garantili inşallah memnun kalırım ben aldıktan sonra tekrar stoklarda yok yazdı aradım sordum benim siparişim onaylanmış,yarın gelecek büyük ihtimal,hayırlı olsun bana
kaç gündür ceptıkla.com'da stoklara girmesini bekliyorum n95 8gb'ın,nihayet bu sabah stoklarda yakaladım bonus karta 1236/12 taksitle satın aldım kvk-genpa-netcell garantili inşallah memnun kalırım ben aldıktan sonra tekrar stoklarda yok yazdı aradım sordum benim siparişim onaylanmış,yarın gelecek büyük ihtimal,hayırlı olsun bana
Arkadaşlar daha önce yamıştım ama hatırlatmakta fayda görüyorum özellikle yeni arkadaşlar için: Kamera tuşunu basılı tuttuğunuz taktirde (sağ üst tuş) şimdi söyleyin diye bir ibare çıkıyor siz de rehberde kayıtlı birinin ismini söyledeiğiniz de o kişiyi kendisi arıyor. Deneyin memnun kalacaksınız
evet bu eglenceli bir özellik birde yukarda arkadasin biri isim degistirmeyi söylemis oda iyi olmus tskler.
benim sorumada cevap verenlere tesekkur ederim (video cekerken takılma hakkında)
arkadaslar birde sizden bir ricada bulunacam. wlan üzerinden radyo dinleme programı varmıdır. icinde türkce kanallar olan. örnegin ben virtual radio diye bir program kurdum. gercekten cok basarili icinde 1450 tane kanal var yanliz türk radyolari 2 tane. o yuzden kullanisli bi program arıyorum. bilen gören duyan varsa paylasirsa mutlu eder beni
Arkadaşlar burada çok güzel resimler var. Becerikli arkadaşların tema bile yapılabileceği kalite ve güzellikteler. http://fishki.net/comment.php?id=35245
Mert büyük geçmiş olsun, en sonunda rahata erdin kısa sürecek ama sağlık olsun. Phonetinfo yu daha bir önceki sayfada reis vermişti galiba aynımı bilmiyorum, belki senin ki farklıdır
Arkadaşlar burada çok güzel resimler var. Becerikli arkadaşların tema bile yapılabileceği kalite ve güzellikteler. http://fishki.net/comment.php?id=35245
abi nerden buluyon bunları anlamadım.ruslaramı takılıyon ne yapıyon
bunlardan olsa olsa bilgisayara masaüstü olur.ben yaptım bile sağolasın
Mert büyük geçmiş olsun, en sonunda rahata erdin kısa sürecek ama sağlık olsun. Phonetinfo yu daha bir önceki sayfada reis vermişti galiba aynımı bilmiyorum, belki senin ki farklıdır
Yok reisin verdiği başka program nokianın kendisininki o . Phonetinfo daha çok şey gösteriyor. Ya son 6 sınav kaldı 29 mayısta herşeyin bittiği andır. Şimdilik 5 gün boyunca sınav yok.
Aksarayda çalışıyorum müşterilerimin çoğu Rus (bay bayan karışık )
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
Orjinalden alıntı: DERWİS
abi nerden buluyon bunları anlamadım.ruslaramı takılıyon ne yapıyon
bunlardan olsa olsa bilgisayara masaüstü olur.ben yaptım bile sağolasın
slmlar herkese baya bosladım burayı cunku okulda kullandıgım laptopum coktu ancak okulun pc lerınden nadır bı sekılde gırebılıom cıhaza gelcek olursam bı sorunum yok hala bebek gıbı kullanıyorum tek sıkayetım kızagın calıstıgı yerlerın arkasında o surtulmeden kaynaklı hafıf cızılmeler war bu herkesde warmı acaba?
slmlar herkese baya bosladım burayı cunku okulda kullandıgım laptopum coktu ancak okulun pc lerınden nadır bı sekılde gırebılıom cıhaza gelcek olursam bı sorunum yok hala bebek gıbı kullanıyorum tek sıkayetım kızagın calıstıgı yerlerın arkasında o surtulmeden kaynaklı hafıf cızılmeler war bu herkesde warmı acaba?
hayır herkesde yok.edilen sık bir şikayet değil yani.
alla alla sorun ne olabılır pekı mesela multımedya kısmını actıgımızda onun acılmasından kaynaklanan tus takımının oldugu kısmın arka tarafında hafif cızık olusmus:S anlamadım nedenını ama cok buyuk dııller allahtan cok dıkkatlı ısıkta bakılınca bellı oluo
Sonunda N95 - 8GB ıma kavuştum. fakat kızakta biraz sallantı var. Bu normalmi arkadaşlar? çok takıntılı adamım biraz soğudum açıkcası bu sallantıdan dolayı :-(((((
Gigabyte EX38-DQ6, Core 2 Quad Q9650 @4.0Ghz OC, 2X Sapphire HD4850 X2 Quad Crossfire, 4 GB Kingston DDR2 1066 Hyperx, 160 X 4 - 400 X 1 (1 TB ) Seagate Sata II NCQ, 300 X 2 Western Digital 10K RPM, Scythe Infinity (Mugen) CPU Cooler SCINF-1000 , 1200W High Power, HP W2207 LCD , Creative Megaworks 5+1 550W-RMS, Logitech G15 + MX Revolation Mouse, 2 X Asus DVD-RW, 1 X LG Blue Ray, GIGABYTE 3D Mars Siyah Kasa , USRobotics Wireless Modem
radyo programı arıyorum wlan ile calisan ve icinde türk radyolarınında bulundugu :) varmıdır acaba
Hmm... nokia'nın podcaster'ı var ama Türk radyoları yok. Bulursam atarım
quote:
Selamlar,
Sonunda N95 - 8GB ıma kavuştum. fakat kızakta biraz sallantı var. Bu normalmi arkadaşlar? çok takıntılı adamım biraz soğudum açıkcası bu sallantıdan dolayı :-(((((
çok takıyorsan servise ver 1 haftada yapıyorlar taş gibi oluyor
Peki kızakta sallantı olan başka arkadaşlar varmı? daha bugün aldım aleti, yani böle lakır lakır bir sallantı değil. bşraz sallantı var :-(
Gigabyte EX38-DQ6, Core 2 Quad Q9650 @4.0Ghz OC, 2X Sapphire HD4850 X2 Quad Crossfire, 4 GB Kingston DDR2 1066 Hyperx, 160 X 4 - 400 X 1 (1 TB ) Seagate Sata II NCQ, 300 X 2 Western Digital 10K RPM, Scythe Infinity (Mugen) CPU Cooler SCINF-1000 , 1200W High Power, HP W2207 LCD , Creative Megaworks 5+1 550W-RMS, Logitech G15 + MX Revolation Mouse, 2 X Asus DVD-RW, 1 X LG Blue Ray, GIGABYTE 3D Mars Siyah Kasa , USRobotics Wireless Modem
herkeslere slm arkadaslar nasilsiniz NEWMAN2007 abimizi goren warmi ya o mavi yazilarini goreemiyorum forumda. paylasim yapan arkadaslarin ellerine emeklerine saglik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 15 Mayıs 2008; 17:55:16 >
Peki kızakta sallantı olan başka arkadaşlar varmı? daha bugün aldım aleti, yani böle lakır lakır bir sallantı değil. bşraz sallantı var :-(
valla benimkinde gözle görülür elle tutulur bir şey yok çok sıkarsam 0,5mm kadar boşluk oluyor.
Anladım, işte takıntılı adam olunca o 0,5mm bile sorun oluyor :))) çok fazla bir boşluk değil zaten hani kapağı açınca biraz boşluk hissediyorum
o herkeste war yanı tum 8gb modellerınde ama bazılarında az bazılarında cok ben alırken bunu bıldıgım ıcın 3 cıhaz actırıp baktım hepsıne en az olanı aldım ole olmasına ragmen yınede bıraz war bende takıntılıyımdır.ama olagan bişiy waktım olursa servise werip yaptırıcam 1 haftada yapıolarmıs cok sorun yapıosan wer garantısıne garantısı yoksa kvk ya wer ucret karsılıgı yapsınlar sorun kalkar
NSU için Vista desteği hala yok demi arkadaşlar? Birde Vatan da N95 8GB stoklara gelmiş konya şubesinde maximun - word - advantage ye 1270 e geliyor 5 taksitle peşin fiyatı 1380 ytl oluyor bendede peşin para var sizce nasıl bir yol izlemeliyim?yani kredi kartı yok...
NSU için Vista desteği hala yok demi arkadaşlar? Birde Vatan da N95 8GB stoklara gelmiş konya şubesinde maximun - word - advantage ye 1270 e geliyor 5 taksitle peşin fiyatı 1380 ytl oluyor bendede peşin para var sizce nasıl bir yol izlemeliyim?yani kredi kartı yok...
kredi kartı olan birine peşin ver oda san kredi kartını versin.oda nasiplensin sende
bu arada bısıy sorcam telefon hanı 1 sene sona oldukı gercı cok sanmıom ben baya dıkkat edıom ama baya cızıldı ekranı kapagı falan bu cıhazın kapagı oldugu gıbı desıomu yanı degısmeyen kısımları nerelerı?
Nokia vista için yeni pc suite çıkarıyor. Destek onunla beraber gelecek Fiyat bence normal yani ucuz ya da pahalı değil
bu arada bısıy sorcam telefon hanı 1 sene sona oldukı gercı cok sanmıom ben baya dıkkat edıom ama baya cızıldı ekranı kapagı falan bu cıhazın kapagı oldugu gıbı desıomu yanı degısmeyen kısımları nerelerı?
değişiyor heryeri değişir.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
hayır herkesde yok.edilen sık bir şikayet değil yani.
bu nasıl 1 cümle yaa
bugün perşembe bak 1-2 tanede ben sıkarım sana görürsün
Full kasa değişimi 90 ytl Full kasa dediğim tüm siyah yerler+tuşlar+lcd koruması+hoparlör kapakları(delikli terler var ya)+kameranın gri yeri(etrafı) bunlar dahil Bir sorun olmaz yani zaten taşıma kılıfı kullanıyorsan çizik oluşması çok zor
walla daha almadım ama 1 hafta ıcınde alcam ama dedıgım gıbı surgunun acıldıgı yerlerın arkalarında ıclerınde hafif cızıkler war ama cok sorun dııller yanı sıkta gozukuolkar bu arada ggittigidiyorda gordum o dedıgın parcaları adam hepsını 45 ytl ye satıodu tabi orj bılmem