Dosyayı direkt kurup, flash player ile açmanız gerekiyor. dosya açılıyor ama etkilere tepki vermiyorsa flash lite 3 olduğundan sanırım.
flash lite 2.1'de çok güzel çalışıyo
vurucu_tim31:
Abi GPS alıcın normal mi ki acep?
Apaçık havada en fazla 5dk'da bağlanır. Nokia maps'le dene bağlanmayı. deneyelim 1
Reis ; hocam bizim 8gb de açtı ama logolara tıklayınca, yön tuşunu sağa sola tıklayınca tepki yok, ,girişi görünüşü çok hoş, keşke çalışsaydı, yakında 3.0 için de çıkar değilmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofmoon95 -- 15 Mayıs 2008; 1:38:05 >
Dostum ben aynısı aldım, hemde yine o adamdan. Ben aldığımda 25 ytlye gelmişti bana. şimdi ne kadar bilmiyorum. Ama şunu söylim eğer batarya için alıyorsan hiç alma, çünkü kesinlikle orj. değil. çakmanın çakması. şarjı durduk yerde sıfırlanıyor. ben şarj cihazı için aldım, ona değer işte, mükemmel birşey, şarj aletin ikiye katlanıyor, hemde bataryanı harici çok da güzel şarj ediyorsun. Bizm makina da üzerinde öyle şık duruyorki hiç sorma. bunu alıp bide yanına orjinal batarya alabilirsen dörtdörtlük...
arkadaslar video cekerken 2-3 sn aralıklarla takılma oluyor ve video işlenirken telefon baya kasılıyo. bu sorunu yasayan bir kac kisi vardi. bu sorun neden oluyor. ve de v15 su anda v20 yüklsem sorun gecer mi acaba
yığın hafızanı telefonundan biçimlendir sonrada V20 yükselt.sorun ortadan kalkıyor...
O olay eski sürümlerde oluyor benimkinde de oluyor. Yeni sürümde ortadan kalkıyor diyorlar, ama ben daha yeni sürüm yüklemediğim için bir şey diyemem. Bir başka yöntemde formatlayarak düzeltmek. Cihaz kız oğlan kız gibi olunca düzeliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: wapcep_scrol
arkadaslar video cekerken 2-3 sn aralıklarla takılma oluyor ve video işlenirken telefon baya kasılıyo. bu sorunu yasayan bir kac kisi vardi. bu sorun neden oluyor. ve de v15 su anda v20 yüklsem sorun gecer mi acaba