Benimki yavaş :-( sizin telinizin versiyonu kaçki belki yeni versiyonda yavaşlık vardır :-) bi de 128 mb ram olsada bence bunun rami ahmak kesin çin malıdır
seninki çin malı ise bilemem.çinli kaç ram taktı.zaten kameran orjinal 5mp değilse çindir.
en son versiyon V20,,,
Çin malı değil belki ram çinlilerindir demek istedim ne de olsa symbian var içinde orjinal m95-2 olduğuna eminim ben çok uygulama yüklüyorum belki de ondandır ama yinede yavaşlamaması lazım böyle yavaş giderse program türkçeleştirme yapmaktan vazgeçecem ve teli satacam
ya uyduda bir problemmi var yoksa ben mi yanlış yükledim cihaz uyduyu bulmuyor diye soru sordum.... kimseden çıt yok birisi cevap versin uyduda problem varsa boşuna uğraşmayayım allahaşkına...
vurucu_tim31; uyduda problem yok, olmaz öyle şey bence. açık alanda olmalısın, evin balkonundaysan ağaç, bina gibi engeller olmamalı. Ve tuş takımı açık, yere 45 derece açıyla tutmalısın, biraz eğik yani...
ya uyduda bir problemmi var yoksa ben mi yanlış yükledim cihaz uyduyu bulmuyor diye soru sordum.... kimseden çıt yok birisi cevap versin uyduda problem varsa boşuna uğraşmayayım allahaşkına...