Benimki yavaş :-( sizin telinizin versiyonu kaçki belki yeni versiyonda yavaşlık vardır :-) bi de 128 mb ram olsada bence bunun rami ahmak kesin çin malıdır
seninki çin malı ise bilemem.çinli kaç ram taktı.zaten kameran orjinal 5mp değilse çindir.
en son versiyon V20,,,
Çin malı değil belki ram çinlilerindir demek istedim ne de olsa symbian var içinde orjinal m95-2 olduğuna eminim ben çok uygulama yüklüyorum belki de ondandır ama yinede yavaşlamaması lazım böyle yavaş giderse program türkçeleştirme yapmaktan vazgeçecem ve teli satacam
ya uyduda bir problemmi var yoksa ben mi yanlış yükledim cihaz uyduyu bulmuyor diye soru sordum.... kimseden çıt yok birisi cevap versin uyduda problem varsa boşuna uğraşmayayım allahaşkına...
vurucu_tim31; uyduda problem yok, olmaz öyle şey bence. açık alanda olmalısın, evin balkonundaysan ağaç, bina gibi engeller olmamalı. Ve tuş takımı açık, yere 45 derece açıyla tutmalısın, biraz eğik yani...
ya uyduda bir problemmi var yoksa ben mi yanlış yükledim cihaz uyduyu bulmuyor diye soru sordum.... kimseden çıt yok birisi cevap versin uyduda problem varsa boşuna uğraşmayayım allahaşkına...
olmuyo arkadaşım yinede sağol hem bnm telde hafıza kartı yok 8 gb
Hafıza kartı yazıyor diye denemedin mi? dene bi, sadece hafıza kartını çıkartma, ha ne yap o zaman, yığın hafızaya format at... eski yüklediklerini tekrar yüklersin yine...
Bi de vurucu_tim31 arkadaşa bi ulaş, pm at, bak nasıl yaparım diyor...
olm bizim telefonlara uymaz symbian 60 la için 6630 filan yazıyorayrıca kartı çıkar öle çalıştır diyor senın çözümün çok kralca ama 7,5 gb dosyaları birdaha bulup yuklemek kulfet........
olm bizim telefonlara uymaz symbian 60 la için 6630 filan yazıyorayrıca kartı çıkar öle çalıştır diyor senın çözümün çok kralca ama 7,5 gb dosyaları birdaha bulup yuklemek kulfet........
ozaman telefoncuda kırdıracaksın hiçbir dosya silmeden kırabiliyolar mı ?
hiç bilgim yok goturcem yarın inş kırarlar
kardeş iyi güzelde ben bunu daha önceki 8gb ımdada kullandım gayet iyi bağlanıyordu. bunu yeni aldım ama daha hiç bağlantı kurmadı. yüklemede hata olabilirmi acaba. hoş 4 defa kaldırıp yükledim hard format attımda.
quote:
Orjinalden alıntı: pieceofmoon95
vurucu_tim31; uyduda problem yok, olmaz öyle şey bence. açık alanda olmalısın, evin balkonundaysan ağaç, bina gibi engeller olmamalı. Ve tuş takımı açık, yere 45 derece açıyla tutmalısın, biraz eğik yani...
kardeş reis zaten verdi ama ben de pc de yıllardır acil durumlar için sakladığım küçücük bir pro var onunla çözülüyorum. proğramı isteyen varsa msn den gönderebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: pieceofmoon95
OrthRuS ; vurucu_tim31 e pm ile imei ni gönder, kırıyormuş...
vurucu_tim31; usta ne ile yaptığını bizede söyle acil durumda seni bulamazsak biz yapalım
açık alanda duruorum hatta tarlanın ortasına gidiyorum bir numara yok. nasıl iş anlamadım. garmin 60 kuruluydu diğer cihazımda buna 60 kurudum olmadı. 80 kurdum hardformat attım yine olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
Orjinalden alıntı: vurucu_tim31
arkdaşlar 8gb ımı satıp yenisini aldım. garmini kurdum fakat şu anda 10 dk dır uydu arıyor bulamadı halen. acaba yüklemede yanlışlıkmı yaptım yoksa uyduda problemmi var. sinyal çubuklarından sadece bir tanesi kırmızı diğerleri boş. (ankaradayım)
açık alanda olmalısın ve tuş takımların mutlaka açık olmalı.
ilaçlamayı yaptın mı? garmin in hangi versiyonu kurulu?
benim sorunum: ben bir hafta önce 8gb ımı sattım evelsi gün yenisini aldım. eskisinde garmin in 60 versiyonunu gayet iyi kullanıyorudu. şimdi buna dagarminin 60 versiyonunu kurdum fakat cihaz uydu bulmuyor yarım saat bekledim yine aynı. kaldırdım yenden kurdum olmadı hardformat attım 80 i kurdum iyi olmadı açık alanda tuşlar açık bekliyorum. daha önce kullandığım için nasıl kullanıldığını biliyorum. kurulumda hata olması mümkünmü.
önce şu benim garminin bağlantı sorununu çözsek yaaa yoksa ben bu salak cihazı aşşağı atacam. [/quote] Senin ne sorunun vardı, ben takip edemedim. [/quote]
finlandiya üretimi olanlar varmış sanırım, öyle yazılar görmüştüm, 400ytl civarında menusu gerçek nokia menusu olan ve on kısmı cam olan 8600 bunulur mu
finlandiya üretimi olanlar varmış sanırım, öyle yazılar görmüştüm, 400ytl civarında menusu gerçek nokia menusu olan ve on kısmı cam olan 8600 bunulur mu
benim dediklerim öyle zaten 1e1 ya aynısı işte sistem falan aynı
çinde üretiliyo sadece
vurucu_tim31: GPS alıcında problem olabilir o zaman
Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.
Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.
Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.
eğer ondan bahsediyorsa 4.10.80 çok daha hızlı bağlanma özelliğine sahip.yanlız telefonunun versiyonuda v20 olmalı.ben 6sn de bağlandığımı biliyorum.sende farkına varacaksın.
ilengiz: bende dedıgın versıyon ve surum var aynı hızda bende bağlanıyorum.... benım sınırı mı bozan eskı fw 16 da kemera cekımde durmalar olmıyordu şımdı oluyor bu snırımı bozuyor (((((
eğer ondan bahsediyorsa 4.10.80 çok daha hızlı bağlanma özelliğine sahip.yanlız telefonunun versiyonuda v20 olmalı.ben 6sn de bağlandığımı biliyorum.sende farkına varacaksın.
ilengiz: bende dedıgın versıyon ve surum var aynı hızda bende bağlanıyorum.... benım sınırı mı bozan eskı fw 16 da kemera cekımde durmalar olmıyordu şımdı oluyor bu snırımı bozuyor (((((
tek çözümü yığın hafızayı biçimlendirmek.sorun ortadan kalkıyor
ben bugün iki defa hardformad 2 defa hafıza biçimlendirdim 7 defada yeninden kurdum 60 ve 80 versiyonlarını fakat hala aynı. servisemi versem acaba diye düşünmeye başladım,,
quote:
Orjinalden alıntı: fettuccine
quote:
ben bugün iki defa hardformad 2 defa hafıza biçimlendirdim 7 defada yeninden kurdum 60 ve 80 versiyonlarını fakat hala aynı. servisemi versem acaba diye düşünmeye başladım,,
quote:
quote:
yanlış anlama ama topik i de çok iyi takip etmiyorsun.sana ikidir yardım mesejı yazdım ama ya görmedin yada görmek istemedin.sorunun varsa ve sorununun çözümünü istiyorsan öncelikle takip etmelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 14 Mayıs 2008; 22:28:39 >
tek çözümü yığın hafızayı biçimlendirmek.sorun ortadan kalkıyor
adamım ıkı defa bıcımlendırdım degişen bır sey yok..... gerıye tek sey kaldı bır dahakı sefere... hem bıcımlendırecegım+format atacagım :+fw yuklıcem... tekrar bu seferde olmaz ıse yapacak bır sey yok n 98 beklıcez ne yapalım )))))
quote:
quote:
ilengıiz ın dedıgı gıbı ılaclamayı dogru yapmalısın....harıtayı dogru yere koymalısın gps ayarlarını dogru yapmalısın kontrol et.... mutlaka olacak sadece yonergelrı ıyı yap....
adamım ıkı defa bıcımlendırdım degişen bır sey yok..... gerıye tek sey kaldı bır dahakı sefere... hem bıcımlendırecegım+format atacagım :+fw yuklıcem... tekrar bu seferde olmaz ıse yapacak bır sey yok n 98 beklıcez ne yapalım )))))
adamım olmalı,olmaması için bir sebep yok.bu zaman akadr o sorun hep düzeldi.
Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.
Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.
Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.
kusura bakma bir cevabını göredüm ve onada cevap verdim. evet ilaçlama yaptım ilaçlama haritayla alakalı sanırım haritalarda yer bulmada felan sorun yok. sadece bağlanmıyor. uzak gps de seçili o çubuklar boş duryor. arada bir tanesini kırmızı oluyor. adres girip git dediğimdede o yatay yakın gps aranıyor gibi bişey yazıyor o sarı çizgi yarıya kadar bile gelmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ilengiz
quote:
quote:
quote:
yanlış anlama ama topik i de çok iyi takip etmiyorsun.sana ikidir yardım mesejı yazdım ama ya görmedin yada görmek istemedin.sorunun varsa ve sorununun çözümünü istiyorsan öncelikle takip etmelisin.
kusura bakma bir cevabını göredüm ve onada cevap verdim. evet ilaçlama yaptım ilaçlama haritayla alakalı sanırım haritalarda yer bulmada felan sorun yok. sadece bağlanmıyor. uzak gps de seçili o çubuklar boş duryor. arada bir tanesini kırmızı oluyor. adres girip git dediğimdede o yatay yakın gps aranıyor gibi bişey yazıyor o sarı çizgi yarıya kadar bile gelmiyor.
arada bir tanesi kırmızı oluyorsa şuan konumunla ilgili sorun var.
o tek olan kırmızı olmak zorunda.o senin bağlanmaya elverişli olduğunu gösterir.ama bir kırmızı olup bir olmuyorsa konumun gelip geçici değişiyor.
yarın farklı bir yerde dışarıda dene bağlanacaktır.bağlanmazsa yarın yine konuşalım
son olarak birşey soracağım ilaçlamada 848 gibi bir kodu kullandın değil mi bak bu önemli???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 14 Mayıs 2008; 22:43:55 >
tamam kardeş ilgine teşekkür ederim daha önce elimden 4 tane düz ve 1 8gb geçti bu ikinci 8 gb ım hepsine en az ikişerkere yükledim hata yapmadığımdan da eminim.bu cihaz böyle olunca moralim bozuldu sabahtan berli uğraşıyorum yarın deneyeyim bir de olmazsa benzin döker yakarız....
[/quote]
o tek olan kırmızı olmak zorunda.o senin bağlanmaya elverişli olduğunu gösterir.ama bir kırmızı olup bir olmuyorsa konumun gelip geçici değişiyor.
yarın farklı bir yerde dışarıda dene bağlanacaktır.bağlanmazsa yarın yine konuşalım
son olarak ilaçlamada 848 gibi bir kodu kullandın değil mi bak bu önemli??? [/quote]
son olarak birşey soracağım ilaçlamada 848 gibi bir kodu kullandın değil mi bak bu önemli???
evet 848 i kesinlikle kullandım ama reisin de dediği gibi alakası yoktur 848 le.
nokia maps ile alakası olmadığını bende biliyorum reis ben 50 ker kurdum en sonuncusunda bağlanamamıştım meğerse kendime çok güvenden bir noktayı atlamışım.insan bazen gözünün önündekini göremeye biliyor.belki eski ilaçlama tekniğini kullanıyor elinde eski döküman varsa gibi...
arkadaslar video cekerken 2-3 sn aralıklarla takılma oluyor ve video işlenirken telefon baya kasılıyo. bu sorunu yasayan bir kac kisi vardi. bu sorun neden oluyor. ve de v15 su anda v20 yüklsem sorun gecer mi acaba