1.sayfadaki reisin verdiği linklerden.daha önce bende hepsi vardı.ama başka bir bilgisayarda hepsini reisin linklerinden indirdim kurdum.çünki eski nss ile hata verbiliyomuş oda 1.sayfada vardı.hata vermeden türkçe kodunu girdim.
HAYAL MEYAL HATIRLADIĞIM BİR ŞEY: EĞER SON NOKİA PCSUİTE PROGR KULLANIYORSAN NSS Yİ ENGELLİYOR SANIRIM 6.85 SÜRÜMÜ GEREKİYOR ORJ. NOKİA SİTESİNDE YOK FORUMDA BULAMAZSAN BENDE VAR. BULURUM İYİLİKLER...
çok sevinirim birde onla deneyim belkide pc suite dendir en son versiyon şu an kullandığım
NSS'nin sitesinden en son sürümü indir. NSU ve PC Suite ile şu aşamada alaka yok. Kodu değiştirdikten sonra PC Suite yüklü ve açık olsun. Sonra NSU aç.
ilengiz, moderatör deilmin olm sen cevapla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 13 Mayıs 2008; 23:37:19 >
NSS'nin sitesinden en son sürümü indir. NSU ve PC Suite ile şu aşamada alaka yok. Kodu değiştirdikten sonra PC Suite yüklü ve açık olsun. Sonra NSU aç.
ilengiz, moderatör deilmin olm sen cevapla
CHM DOSYALARINI İSİLO YA ÇEVİREBİLİR MİYİZ BAKMAYA FIRSATIN OLDU MU??
emnbtk abicim sen hele bi telefonun bataryasını çıkart orda sim kart takılan kısmın yanında bi etiket olucak nerede üretildiği fln yazar orda product code kısmında ne yazdıgını bi söle bakalım nerenin kodu var telefonda?
selamlar arkadaşlar, sanırım arabia da versiyon veya türkçeleştirme ile ilgili bişeyler yapmış olabilirler cihaza; benim cihaz *#0000# dediğimde;
V 20.0.016 28.02.08 RM-320 Nokia N95 (02.01)
diyor; bu V 20 vs. yazması son versiyon olduğunu mu gösteriyor ?
birde telefonu henüz kaydettiremediğimden henüz hiç simkart takmadım, (turkcell yetkilileri çok yoğunlarmış öbür gün gelin, bir ay ? içinde kaydetmeniz yeterli dediler?)
sürekli yanımızda taşımamız gereken başka hangi tek bir cihazda bu kadar teferruat ve kullanışlı özellikler birarada bu kadar uygun bir fiyata sunuluyor ? çok uzun zamandır tek bir cihazda: NOKIA N95 8GB !
deepthrone dogrudur güncel son sürüm bu... arkadaşlar garmin de herhangi bir sekilde para yazıyomu yazıyorsa ne kadar avea hattımla kullanıyorum bu arada....