Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: confidant58
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU Sayfa: <<   < önceki  407 408 [409] 410 411 412 413 414 415 416   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
smurf1971

12 Mayıs 2008; 22:51:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ekteki dosya (1)

halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
ilengiz

12 Mayıs 2008; 22:52:35 

quote:

Orjinalden alıntı: efes34

quote:

Orjinalden alıntı: _Mairo_

Vay be demekki genel bir sorunmuş. Bende işkillendim yanlış bir hareket mi ettim diye

ben hemen bağlanıyorum diyen çoktu. birşey daha farkettim. ilk bağlantıdan sonra gün içinde yeni bağlantılar çok hızlı oluyor.. adres bulmaya çalışanlar bence çok uğraşmasın. garminin kötü yönü menüsü: hele nokia gibi bir makinada hemen sırıtıyor.

6 sn yede bağlandığımda oluyor en fazla 1,5 dakikada bağlanıyorum.garmin in son sürümü V20 ile kullanıldığında çok başarılı.

garminin menüsüne alışırsan bence çok kolay.

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
fettuccine

12 Mayıs 2008; 22:55:12 

demın hafızatı bıcımlendırdım sonra kullanıcagım progları yuklemeye başladım yuklerken bana... bu program zaten var ....... klasık soruyu soruyor ama bıcımlenmış oldugu ıcın sıfır olması lazım... neden bu uyarıyı verıyor ...

==>FETTUCCİNE<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
ilengiz

12 Mayıs 2008; 22:59:44 

quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

demın hafızatı bıcımlendırdım sonra kullanıcagım progları yuklemeye başladım yuklerken bana... bu program zaten var ....... klasık soruyu soruyor ama bıcımlenmış oldugu ıcın sıfır olması lazım... neden bu uyarıyı verıyor ...

uygulama yöneticisinin içeriğini kontrol et.görünen programlar için söyleye bilir.oradanda temizlemen lazım.

yani telefonunu sıfırlamak istiyorsan yığın hafızayı biçimlendirdikten sonra kendi hafızası içinde hard format atmanı tavsiye ederim.ondan sonra herşeyi sıfırdan kura bilirsin

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 23:13:01 

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

oyun mu ne acayip bişe indirin kurun deneyin işte...

accelerometer ile çalışmakta

süper paylaşma şekli.tam sana yakışır şekilde.

herşeyi benden beklemeyin

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kaldırılmıştır. | N95 & N82 Karşılaştırması
Matrax - ZKC | Yiyemeyeceğin Muzu Soyma | Kota mağduru; 1 Temmuzu bekleyin...
fettuccine

12 Mayıs 2008; 23:38:08 

uygulamada her seyı sıldım........ yinede verdı.... peki kendı ıcın de format derken hard format ımı kast edıyorsun..... gercı her şeyı kurdum artık bır dahakı sefere yapacagım...

==>FETTUCCİNE<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

_Mairo_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mayıs 2008; 23:38:30 

Bu arada ayıptır söylemesi N958GB'imle pazar günü bir iki resim çekeyim dedim. Sizi de mahrum etmemeyim bari :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Mairo_ -- 12 Mayıs 2008; 23:43:52 >

**N95 8GB**
**Samsung i600** bknz.[SATTIM ]
**Canon EOS 400**
**Toshiba A-100-912**
**Sayfa 1'DE HERSEY VAR** http://forum.donanimhaber.com/m_15585320/mpage_1/key_/tm.htm
**Arkadaşlar Mairo yazmanız yeterli MARiO değil** bknz.[SAYFA 150 Sondaki Mesajlara ]**
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 23:58:05 

quote:

uygulamada her seyı sıldım........ yinede verdı.... peki kendı ıcın de format derken hard format ımı kast edıyorsun..... gercı her şeyı kurdum artık bır dahakı sefere yapacagım...

kartta dosyalar duruyor demekki ki öyle diyor

Resimler foto paylaşım başlığına...

Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kaldırılmıştır. | N95 & N82 Karşılaştırması
fettuccine

13 Mayıs 2008; 0:08:12 

quote:

quote:

kartta dosyalar duruyor demekki ki öyle diyor

evet duruyor ama bıcımlenen kart nasıl durur anlamış degılım... bıcımleyınce kart sıfır olması lazım....ilginc cozemedım

==>FETTUCCİNE<==

09nanometer

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 0:13:37 

_Mairo_ fotoğraflar süper...

quote:

Reis ilengizi çağırırım bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 13 Mayıs 2008; 0:13:44 >

*Intel C2D E6320 @ 3.4ghz *OCZ 2x1 Gb 1066 Titanium Intel Optimized*MSI P35 Neo-F *MSI 320 mb Nx8800GTS*Nzxt Guardian powered by Be Quiet Straight Power 450w*Audigy2zs*Logitech X540*N95 8GB*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

özkan peker

13 Mayıs 2008; 0:17:13 

EFES DOSTUM COK SAOL SORUNU ZORDA OLSA HALLETTİM ASLINDA BAYAGIDA BI BASITMIS YANI OGRENINCE COK KOLAY GELIYOR NEYSE YARDILARIN ICIN TEKRAR SAOL
quote:

Orjinalden alıntı: efes34

quote:

Orjinalden alıntı: özkan peker

efes benım surumum 6.0.2900.1280.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 bu o dedıyın yerlere gırdım ama bı turlu cıkmıyor cahıllık boyle bısey olsa gerek kendı adıma ha mozzillada kurulu zaten

benim şu an kullandığım sürüm de aynısı görünüm / araç çubukları/ adres çubuğu nda tik varsa ve hala görünmüyorsa. mouse ileyukarıdaki panelin açık sayfa ile birleştiği yere gel iki yönlü ok çıkınca sol tuşla kilitle ve paneli aşağıya doğru genişlet. muhtemelen kızın da son söylediğim hareketi yapmış

==> Ö Z K A N P E K E R <==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 0:22:21 

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Reis ilengizi çağırırım bak

kralını tanımam...

fettuccine: sürüm yüklediysen karta bişe olmaz ki

özkan peker

13 Mayıs 2008; 0:23:24 

mairo resimdekı cıhazlar cok fena duruyor be elıne saglık guzel cekmıssın 'de ah bırde icinde bende olsaydım o cihazın hanı fena olmazdı dıye dusunuyorum

==> Ö Z K A N P E K E R <==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini

seFaßjk

13 Mayıs 2008; 0:33:59 

Arkadaşlar Azmin elinden ne kurtulmuş buzamana kadar? Blog kapandı bizi yıldırabildimi? Demokraside çareler Tükenirmi? Tabikide Hayır:) Alın bakalım yeni sistem :)

Link : http://rapidshare.com/users/6E8H7T

==>s e F a<==
Masalını keşfet...Parklarda Oyna...Kırlarda Gez...Elma Şekerini Ye Ve Gerçek Dünyaya Dön N95 8GB
===> Symbian 9.1, 9.2 Film Paylaşım Alanım<===

> > >Abuk Subuk şeyler Yapmayın N95 8GB'tan şaşmayın< < <
Flybook