Vay be demekki genel bir sorunmuş. Bende işkillendim yanlış bir hareket mi ettim diye
ben hemen bağlanıyorum diyen çoktu. birşey daha farkettim. ilk bağlantıdan sonra gün içinde yeni bağlantılar çok hızlı oluyor.. adres bulmaya çalışanlar bence çok uğraşmasın. garminin kötü yönü menüsü: hele nokia gibi bir makinada hemen sırıtıyor.
6 sn yede bağlandığımda oluyor en fazla 1,5 dakikada bağlanıyorum.garmin in son sürümü V20 ile kullanıldığında çok başarılı.
demın hafızatı bıcımlendırdım sonra kullanıcagım progları yuklemeye başladım yuklerken bana... bu program zaten var ....... klasık soruyu soruyor ama bıcımlenmış oldugu ıcın sıfır olması lazım... neden bu uyarıyı verıyor ...
demın hafızatı bıcımlendırdım sonra kullanıcagım progları yuklemeye başladım yuklerken bana... bu program zaten var ....... klasık soruyu soruyor ama bıcımlenmış oldugu ıcın sıfır olması lazım... neden bu uyarıyı verıyor ...
uygulama yöneticisinin içeriğini kontrol et.görünen programlar için söyleye bilir.oradanda temizlemen lazım.
yani telefonunu sıfırlamak istiyorsan yığın hafızayı biçimlendirdikten sonra kendi hafızası içinde hard format atmanı tavsiye ederim.ondan sonra herşeyi sıfırdan kura bilirsin
uygulamada her seyı sıldım........ yinede verdı.... peki kendı ıcın de format derken hard format ımı kast edıyorsun..... gercı her şeyı kurdum artık bır dahakı sefere yapacagım...
uygulamada her seyı sıldım........ yinede verdı.... peki kendı ıcın de format derken hard format ımı kast edıyorsun..... gercı her şeyı kurdum artık bır dahakı sefere yapacagım...
kartta dosyalar duruyor demekki ki öyle diyor
evet duruyor ama bıcımlenen kart nasıl durur anlamış degılım... bıcımleyınce kart sıfır olması lazım....ilginc cozemedım
EFES DOSTUM COK SAOL SORUNU ZORDA OLSA HALLETTİM ASLINDA BAYAGIDA BI BASITMIS YANI OGRENINCE COK KOLAY GELIYOR NEYSE YARDILARIN ICIN TEKRAR SAOL
quote:
Orjinalden alıntı: efes34
quote:
Orjinalden alıntı: özkan peker
efes benım surumum 6.0.2900.1280.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 bu o dedıyın yerlere gırdım ama bı turlu cıkmıyor cahıllık boyle bısey olsa gerek kendı adıma ha mozzillada kurulu zaten
benim şu an kullandığım sürüm de aynısı görünüm / araç çubukları/ adres çubuğu nda tik varsa ve hala görünmüyorsa. mouse ileyukarıdaki panelin açık sayfa ile birleştiği yere gel iki yönlü ok çıkınca sol tuşla kilitle ve paneli aşağıya doğru genişlet. muhtemelen kızın da son söylediğim hareketi yapmış