Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: exorcis, ayhanmynet
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU Sayfa: <<   < önceki  406 407 [408] 409 410 411 412 413 414 415   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jimi1984

12 Mayıs 2008; 9:27:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DERWİS

Arkadaşlar herkese günaydın.
@NEWMAN telescoplu ve telescopsun, zoomlu ve zoomsuz fotolar burada. Yanlız bazı fotolarda bozukluklar var (zoomlu olanlarda ) onun nedeni de bilirsin zoom yapınca en ufak bir titreme bile fotonun kalitesini düşürüyor, ben sabitleyemediğim için elde çekmek zorunda kaldım özür dilerim

http://rapid-share.com/files/114289438/telescop.rar.html

HEMEN BAKIYORUM HOCAM BENDE FECİ MERAK EDİYORDUM

*N95 8gb hastasıyım onun
*Fender Strat.Fat High Way One...O benim metresim..
*PSP Slime o benim yol dostum..
ilengiz

12 Mayıs 2008; 9:57:11 

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar telefona yeni format attım yığın hafıza boş sadece bir film var sadece garmin kurulu telefonda 10 tanede resim yüklü ama galeride resimler arasında geçiş çok yavaş oluyor neden acaba tele daha hiç bişey yüklemedim bile basıyorum diğer resme geçmesi 2 sn sürüyor devamlı basınca bile çok yasvaş ilerliyor...

menüye girdiğin zaman ikonların üzerlerinde yuvarlak işareti bulunan varmı.açık olan program varmı onu kontrol etmeni istiyorum.

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
DERWİS

12 Mayıs 2008; 9:58:54 

jimi beğendin mi? Bende senin fikrini merak ettim
quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

quote:

Orjinalden alıntı: DERWİS

Arkadaşlar herkese günaydın.
@NEWMAN telescoplu ve telescopsun, zoomlu ve zoomsuz fotolar burada. Yanlız bazı fotolarda bozukluklar var (zoomlu olanlarda ) onun nedeni de bilirsin zoom yapınca en ufak bir titreme bile fotonun kalitesini düşürüyor, ben sabitleyemediğim için elde çekmek zorunda kaldım özür dilerim

http://rapid-share.com/files/114289438/telescop.rar.html

HEMEN BAKIYORUM HOCAM BENDE FECİ MERAK EDİYORDUM

==>DERWİS<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
extaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mayıs 2008; 10:42:26 

quote:

Orjinalden alıntı: sefagenc

Arkadaşlar Blog bir güncellendi pir güncellendi :) Karanlıklar ülkesi 2, Keskin nişancı, Kutsanmış, Küçük Gün ışığım, Maskeli beşler kıbrıs ve Mr Brooks filmleri eklendi

link: http://sefan958gb.blogcu.com/

sefacım ya kardes sunların afıslerınıde koysan cok super olucak be

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==
Core2Quard 2x 2400 Mhz |Gigabyte P35T-DQ6|OCZ 1333 Mhz 1024*2 DDR3 ( Golden İce ) | HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 | Asus 450 W PSU | Philips 190CW | Seagete 250 gb 160 nm HDD | Asus QieTRACK DVDrw |Power Dream 650 Watt Kesintisiz Güç Kaynağı|Feel Teramal Tech 4 Fan Kasa|
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

DERWİS

12 Mayıs 2008; 10:53:02 

Tripod varmış ama ben henüz bulamadım ebay da satılanla beraber tripod da geliyormuş

==>DERWİS<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini

DavyJoness88

12 Mayıs 2008; 12:44:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: DavyJoness88

quote:

Orjinalden alıntı: DavyJoness88

meraba arkadaşlar.

96 gündür n95 8gb ı kullanıorum ve ilk kez bir sorunla karşılaştım. telefonun ana kamerası çalışmıyor.normal bi şekilde fotoraf ve vidyo çekiyodum 2dk sonra yine çekecekken baktım ekrana görüntü gelmiyor.sadece siyah bi ekran var bide pozu aldığı kare. zoom yapmaya basınca yanda yakınlaştırma işareti çıkıo ama ekran simsiyah.hata oldu heralde diyip telefonu kapayıp açtım bu sefer kameraya girince beklenmedik bi hata telefonu kapayıp yeniden açın dedi.yine yaptım bu kez ilk seferki gibi siyah ekran ve düzelmedi.ne fotoraf ne vidyo çekebiliyorum.öndeki kamera çalışıyor ama ana kamera gitti bir çözüm öneriniz var mı? yoksa servise vermekten başka çaren yok mu dersiniz? teşekkürler şimdiden.

Format atmayı denedin mi?

Yığın hafızaya ve telefona bi format at.

Ve birde kamera açıkken arka kameraya dikkatlı bak kamera kapalıyken sensörün gözü kapalı eğer kamera açıkkende gözü kapalıysa o yüzden siyah ekran vardır.

ilgilendiğn için sağol.. sabah telefonu açtım düzelmişti. hiç bişey yapmadım nası düzeldi bilmiyorum

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 12:53:36 

3. Seçenekten Hangisi? N95 8GB, N82, İtouch...
Böyle bir konum var hatırlarsanız...Baya bir cevap geldi konuya...Cevap veren herkeze teşekkür ederim...
Bir analiz yaptım sizcede doğrumu???

Bende İpod Touch u eledim Hopalörü yoksa ben ne anladım ipod almaktan...Çünkü ipof touch için sayısız uygulama var bunların hiçbirin seslerini duyamaycağım hele birde İano diye bir Piano uygulaması var hayran kaldım ama hoparlör olmayınca ne anlarım İano dan...Hem Kulaklıkta bile %60 uygulamada ses gelmiyormuş...O zaman masanın üstüne koyup video izleyemem Wİ-Fİ den video izlemek için kulaklık takmak zorundayım...Ben zaten Toplu taşıma araçlarında video falan izlemeyi sevmem anca okulda arkadaşlarla veya evde izlerim...

İphone da bu aralar sakat galiba İphone forumunda konuşuluyor Vodafone ile anlaşınca türkiye'deki iphone ları kilitleyebilirmiş istese...Hem şu an için bozuldumu da Yaptırması çok zor Çünkü Ben Konya'dayım Bunu yaptırabilmek için istanbula gitmek lazım ( şimdilik yasal satılmadığı için istanbulda bir yapan bulmak lazım) kesin bozulacak diye birşey yok ama bataryası bile çabuk eskiyormuş...EN İYİSİ İphone Türkiye'ye Yasal olarak girdiğinde alınır galiba...Tabi Ben 3-4 ay bekleyemem...
Geriye Kaldı 2 seçenek;

1-N95 8GB (1350 YTL)

3-N82 (1100 YTL)

Sizce N82 Siyah beklenirmi 1 ay daha...?
Şöyle bir hesap yaptımda N82(1100 YTL) + 8GB Sandisk Hafıza Kartı(120 YTL) + AD-54 Kulaklık(30 YTL) = 1250 YTL ediyor ama tabi N95 8GB ın bataryası daha iyi ekranı daha iyi ama 16 gb hafıza kartı takılmaz...
Yardımlarınızı Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 12 Mayıs 2008; 12:53:44 >

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + APPLE İPHONE + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || N95 8GB Bilgisayar Artık Böyle Birşey || Sennheiser Kulaklıkta 1 Numara
APPLE İPHONE Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N95 8GB ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
pulpa

12 Mayıs 2008; 12:58:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

arkadaşlar telefona yeni format attım yığın hafıza boş sadece bir film var sadece garmin kurulu telefonda 10 tanede resim yüklü ama galeride resimler arasında geçiş çok yavaş oluyor neden acaba tele daha hiç bişey yüklemedim bile basıyorum diğer resme geçmesi 2 sn sürüyor devamlı basınca bile çok yasvaş ilerliyor...

menüye girdiğin zaman ikonların üzerlerinde yuvarlak işareti bulunan varmı.açık olan program varmı onu kontrol etmeni istiyorum.

telefonda açık program yok sizde bu galeride resimlere bakarken geçişler hızlımı ? kağnı gibi geçiyor telefon..

amd 64 939 3700 SANDİEGO-dfı lanparty ultra d-1 gb twinmos dual kit-PALİT 8600 GT SONİC+gt-120 gb seagete sata ncq hdd-aopen h600 b28 kasa -
ARCHOS 605 4GB ve son olarak N95 8GB
ilengiz

12 Mayıs 2008; 13:25:14 

quote:

quote:

quote:

telefonda açık program yok sizde bu galeride resimlere bakarken geçişler hızlımı ? kağnı gibi geçiyor telefon..

peki telefona yeni format attım derken ne yaptın)yığın hafızayı biçimlendirdinmi ondan sonra hard format attınmı?

bu şekilde yapmadıysan yap.mutlaka düzelecektir.

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
ilengiz

12 Mayıs 2008; 13:28:35 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

1-N95 8GB (1350 YTL)

3-N82 (1100 YTL)

Sizce N82 Siyah beklenirmi 1 ay daha...?
Şöyle bir hesap yaptımda N82(1100 YTL) + 8GB Sandisk Hafıza Kartı(120 YTL) + AD-54 Kulaklık(30 YTL) = 1250 YTL ediyor ama tabi N95 8GB ın bataryası daha iyi ekranı daha iyi ama 16 gb hafıza kartı takılmaz...
Yardımlarınızı Bekliyorum [/color]

gökhan 8gb nin tamamını kullana biliyormusun.16gb kart alsan kullana bilecekmisin?birde dahili hafıza olduğu için bence çok daha iyi.garanti kople olur.

şunu söyleyeyim birde.kayan kapaksız ben telefon kullanmam.benim için karizmada çok öenmli.bunlar N95 de mevcut.n82 5600ytl bile olsa ben tipinden dolayı almam.bu benim düşüncem.aksini düşünenlere tabii ki saygı duyarım.

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
nejaterol

12 Mayıs 2008; 13:29:44 

quote:

quote:

quote:

filim nerde yüklü eğer galerideyse ordan al yığın hafızada My Videos adlı klasör içine at birde öyle dene

pulpa

12 Mayıs 2008; 13:42:40 

TAMAM FİLMİ ORADAN ALIP MY VİDEOSA TAŞIYINCA DURUM DÜZELDİ SANIRIM FİLM SDOSYASINDAN OLUYORMUŞ...TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 12 Mayıs 2008; 13:48:59 >

amd 64 939 3700 SANDİEGO-dfı lanparty ultra d-1 gb twinmos dual kit-PALİT 8600 GT SONİC+gt-120 gb seagete sata ncq hdd-aopen h600 b28 kasa -
ARCHOS 605 4GB ve son olarak N95 8GB
MajestiC

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 13:46:56 

quote:

Orjinalden alıntı: sefagenc

Herşey sizler için:p varsa film istekleriniz karşılayabilirim arkadaşlar:)

hocam sana zahmet elinde varsa "blade trinity" i eklermisin bloğa
"blade 2" de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirmajestic -- 12 Mayıs 2008; 13:48:21 >

FİGOOOOOOOO

12 Mayıs 2008; 15:08:15 

merhaba arkadaşlar

Müzik menüsünde üstarınde ufak resim yeri var oraya nasıl resim kaydebiliriz

==>FİGOOOOOOOO<==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini

[link=http://www.nseries.com/index.html#l=products,n95_8gb]NSeries - N95
pulpa