Arkadaşlar herkese günaydın. @NEWMAN telescoplu ve telescopsun, zoomlu ve zoomsuz fotolar burada. Yanlız bazı fotolarda bozukluklar var (zoomlu olanlarda ) onun nedeni de bilirsin zoom yapınca en ufak bir titreme bile fotonun kalitesini düşürüyor, ben sabitleyemediğim için elde çekmek zorunda kaldım özür dilerim
arkadaşlar telefona yeni format attım yığın hafıza boş sadece bir film var sadece garmin kurulu telefonda 10 tanede resim yüklü ama galeride resimler arasında geçiş çok yavaş oluyor neden acaba tele daha hiç bişey yüklemedim bile basıyorum diğer resme geçmesi 2 sn sürüyor devamlı basınca bile çok yasvaş ilerliyor...
menüye girdiğin zaman ikonların üzerlerinde yuvarlak işareti bulunan varmı.açık olan program varmı onu kontrol etmeni istiyorum.
Arkadaşlar herkese günaydın. @NEWMAN telescoplu ve telescopsun, zoomlu ve zoomsuz fotolar burada. Yanlız bazı fotolarda bozukluklar var (zoomlu olanlarda ) onun nedeni de bilirsin zoom yapınca en ufak bir titreme bile fotonun kalitesini düşürüyor, ben sabitleyemediğim için elde çekmek zorunda kaldım özür dilerim
Arkadaşlar Blog bir güncellendi pir güncellendi :) Karanlıklar ülkesi 2, Keskin nişancı, Kutsanmış, Küçük Gün ışığım, Maskeli beşler kıbrıs ve Mr Brooks filmleri eklendi
96 gündür n95 8gb ı kullanıorum ve ilk kez bir sorunla karşılaştım. telefonun ana kamerası çalışmıyor.normal bi şekilde fotoraf ve vidyo çekiyodum 2dk sonra yine çekecekken baktım ekrana görüntü gelmiyor.sadece siyah bi ekran var bide pozu aldığı kare. zoom yapmaya basınca yanda yakınlaştırma işareti çıkıo ama ekran simsiyah.hata oldu heralde diyip telefonu kapayıp açtım bu sefer kameraya girince beklenmedik bi hata telefonu kapayıp yeniden açın dedi.yine yaptım bu kez ilk seferki gibi siyah ekran ve düzelmedi.ne fotoraf ne vidyo çekebiliyorum.öndeki kamera çalışıyor ama ana kamera gitti bir çözüm öneriniz var mı? yoksa servise vermekten başka çaren yok mu dersiniz? teşekkürler şimdiden.
Format atmayı denedin mi?
Yığın hafızaya ve telefona bi format at.
Ve birde kamera açıkken arka kameraya dikkatlı bak kamera kapalıyken sensörün gözü kapalı eğer kamera açıkkende gözü kapalıysa o yüzden siyah ekran vardır.
ilgilendiğn için sağol.. sabah telefonu açtım düzelmişti. hiç bişey yapmadım nası düzeldi bilmiyorum
3. Seçenekten Hangisi? N95 8GB, N82, İtouch... Böyle bir konum var hatırlarsanız...Baya bir cevap geldi konuya...Cevap veren herkeze teşekkür ederim... Bir analiz yaptım sizcede doğrumu???
Bende İpod Touch u eledim Hopalörü yoksa ben ne anladım ipod almaktan...Çünkü ipof touch için sayısız uygulama var bunların hiçbirin seslerini duyamaycağım hele birde İano diye bir Piano uygulaması var hayran kaldım ama hoparlör olmayınca ne anlarım İano dan...Hem Kulaklıkta bile %60 uygulamada ses gelmiyormuş...O zaman masanın üstüne koyup video izleyemem Wİ-Fİ den video izlemek için kulaklık takmak zorundayım...Ben zaten Toplu taşıma araçlarında video falan izlemeyi sevmem anca okulda arkadaşlarla veya evde izlerim...
İphone da bu aralar sakat galiba İphone forumunda konuşuluyor Vodafone ile anlaşınca türkiye'deki iphone ları kilitleyebilirmiş istese...Hem şu an için bozuldumu da Yaptırması çok zor Çünkü Ben Konya'dayım Bunu yaptırabilmek için istanbula gitmek lazım ( şimdilik yasal satılmadığı için istanbulda bir yapan bulmak lazım) kesin bozulacak diye birşey yok ama bataryası bile çabuk eskiyormuş...EN İYİSİ İphone Türkiye'ye Yasal olarak girdiğinde alınır galiba...Tabi Ben 3-4 ay bekleyemem... Geriye Kaldı 2 seçenek;
1-N95 8GB (1350 YTL)
3-N82 (1100 YTL)
Sizce N82 Siyah beklenirmi 1 ay daha...? Şöyle bir hesap yaptımda N82(1100 YTL) + 8GB Sandisk Hafıza Kartı(120 YTL) + AD-54 Kulaklık(30 YTL) = 1250 YTL ediyor ama tabi N95 8GB ın bataryası daha iyi ekranı daha iyi ama 16 gb hafıza kartı takılmaz... Yardımlarınızı Bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 12 Mayıs 2008; 12:53:44 >
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
arkadaşlar telefona yeni format attım yığın hafıza boş sadece bir film var sadece garmin kurulu telefonda 10 tanede resim yüklü ama galeride resimler arasında geçiş çok yavaş oluyor neden acaba tele daha hiç bişey yüklemedim bile basıyorum diğer resme geçmesi 2 sn sürüyor devamlı basınca bile çok yasvaş ilerliyor...
menüye girdiğin zaman ikonların üzerlerinde yuvarlak işareti bulunan varmı.açık olan program varmı onu kontrol etmeni istiyorum.
telefonda açık program yok sizde bu galeride resimlere bakarken geçişler hızlımı ? kağnı gibi geçiyor telefon..
telefonda açık program yok sizde bu galeride resimlere bakarken geçişler hızlımı ? kağnı gibi geçiyor telefon..
peki telefona yeni format attım derken ne yaptın)yığın hafızayı biçimlendirdinmi ondan sonra hard format attınmı?
Sizce N82 Siyah beklenirmi 1 ay daha...? Şöyle bir hesap yaptımda N82(1100 YTL) + 8GB Sandisk Hafıza Kartı(120 YTL) + AD-54 Kulaklık(30 YTL) = 1250 YTL ediyor ama tabi N95 8GB ın bataryası daha iyi ekranı daha iyi ama 16 gb hafıza kartı takılmaz... Yardımlarınızı Bekliyorum [/color]
gökhan 8gb nin tamamını kullana biliyormusun.16gb kart alsan kullana bilecekmisin?birde dahili hafıza olduğu için bence çok daha iyi.garanti kople olur.
şunu söyleyeyim birde.kayan kapaksız ben telefon kullanmam.benim için karizmada çok öenmli.bunlar N95 de mevcut.n82 5600ytl bile olsa ben tipinden dolayı almam.bu benim düşüncem.aksini düşünenlere tabii ki saygı duyarım.
filim nerde yüklü eğer galerideyse ordan al yığın hafızada My Videos adlı klasör içine at birde öyle dene