Arkadaşlar ben bu v20 update ini yaptım ama n-gage klasörü kaldı ve açılmıyo. :( Kaldırmaya çalışınca 'kaldırma başarısız' diyor.Yenisini yükleyince 'file not found' diyor :( Ayrıca kameranın kalitesi de bozuldu iyice gıcık kaptım lütfen yardım edin :(
arkadaslar ben bu pusula programı compass kuramadim nasıl kuruluyor acaba?yada buna benzer pusula programı varsa oda olabilir yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaşlar ben bu v20 update ini yaptım ama n-gage klasörü kaldı ve açılmıyo. :( Kaldırmaya çalışınca 'kaldırma başarısız' diyor.Yenisini yükleyince 'file not found' diyor :( Ayrıca kameranın kalitesi de bozuldu iyice gıcık kaptım lütfen yardım edin :(
sorun olmuş olabilir.yığın hafızanı menü-yardımcı programlar-hafıza dan biçimlendir.ondan sonra versiyonunu tekrardan yükle.telefonun tam performanslı kız gibi olur
arkadaslar ben bu pusula programı compass kuramadim nasıl kuruluyor acaba?yada buna benzer pusula programı varsa oda olabilir yardimci olursaniz sevinirim
Bağlatı-GPS verisine gel orada var
tankaya; hayır şuan için yok
ilengiz abim en iyi en gelişmiş raddedeki bu o daha yok manasında dedi
tankaya; hayır şuan için yok
ilengiz abim en iyi en gelişmiş raddedeki bu o daha yok manasında dedi
reis peki uyduyu bulmasımı gerekiyor pusula için yani açık havamı gerekiyor?
Biçimlendirdim de zaten en son sürümdeyim versiyonu yeniden yüklemem teli bozmaz mı? Biçimlendirip de napmış oldum?
kameranın sorunları yığın hafızan kaynaklanıyor.düşündüğünde mantıksız geliyor ama foto kalitesi ve video daki takılmalar yığın hafızayı biçimlendirince kökten halloluyor.tekrardan versiyo yüklemen zarar vermez istersen biçimlendirdikten sonra hard formatta ata bilirsin.
reis peki uyduyu bulmasımı gerekiyor pusula için yani açık havamı gerekiyor?
Dostum onu ben ekledim foruma da, neden yükleyemiyorsun? linkte mi problem var? yoksa telefona mı kuramadın? Bluetooth ile atıp , yükleyeceksin, başka bi şeye gerek yokki, bildiğin program... neden yükleyemediğini söyle bi
@hobidic; galiba sen winrar ile çıkartıp öyle telefona kurmaya kalkışıyorsun, öyle mi yapıyorsun acaba? telefona attığın dosya compass.jar olucak, çıkartmicaksın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pieceofmoon95 -- 11 Mayıs 2008; 20:42:30 >