arkadaşlar bugün bir resim çektim ama resim de bir fluluk var sanki netliktemi sorun var bakabilirmisiniz yorumunuz nedir bütün ayarlar otomatikte çektim ama berbat çekiyor bunun nedeni ne olabilir v20 yüklü
Masalını keşfet...Parklarda Oyna...Kırlarda Gez...Elma Şekerini Ye Ve Gerçek Dünyaya Dön N95 8GB
Güzel olmuş Benimki nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 11 Mayıs 2008; 15:55:09 >
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
arkadaşlar nokia video manager la film çevirdiğim zaman filmin sadece ilk 40 dakikasını çeviriyor geriye kalan sürede ses oynuyor, nası düzeştebilirim bunu
Sanki düz N95 daha iyi çekiyor gibime geldi zaten yukarıda yazdım hatırlaynlar var ise ilk sayfadaki reisin çekimleri daha net ve daha iyi gibi geldi bana sizler ne düşünüyorsunuz söylerseniz sevinirim.
Bu arada garmini kullanamıyorum halen daha
GPS hiç kullanamıyorum
bu özelliklerin nasıl kullanılacağında dahir daha kolay basit ve görsel anlatımlı bir sunum hazırlanabilirmi çok faydalı olacaktır.
şimdiden emek veren herkese teşekkürler
Bu arada Sabah iş yerindeki yavru köpekleri çektim
benim fotoğraflarla alakalı sorum olacak ilk sayfadaki reisin resimleri gibi çıkmıyor bendeki resimler yada bana öyle geliyor gibi fikirlerinizi söylerseniz sevinirim sanki resimler daha bir flue
N95 in fotograf çekimi N95 8GB tan daha iyi ama yazılımsal bir fark bu yeni versiyonlarda düzelecektir
Gps in neresini halledemedin anlamadım Reis in anlatımını okudunmu?
Yeni guncelleme de mı halledılecek ?? bu kamera olayı bıde benım kamera tam 5 mb degılmı emın olamıyorum gercı sızın buldugunuz sıteden sonra benım telefonun N95 8Gb Cooper oldugunu ogrendım ama yınede ıcım rahat etsın ıstıyorum
sefacım harfı harfıyen uyguladım ama olmadı yanı cıldırmak uzereyım o programların hepsını ılaclarını yaptım hatta . uydu bul dıyorum 2 tane uydu buluyor yer belırle dıyorum kalıyor hıc bır sey yapmıyor