Sizce Hangisi? 1-N95 8GB mı 2-İpod Touch 8GB + Sony DSC-W55 Dijital Fotoğraf Makinesi + Kolay Mesaj Yazılabilen Nokia Cep Telefonu(Ucuz) 3-N82 + İpod Touch 8GB 4-İphone + Sony DSC-W55 Dijital Fotoğraf Makinesi Siz olsanız Tercihiniz Ne olurdu? 2. ve 4. Tercihlerin tek eksiği GPS... Neden lerinide Yazarsanız Çok Sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 10 Mayıs 2008; 19:49:02 >
"N-Gage'i kullandığınız model nedir?" anketinin sonuçları;
Nokia N81......................1.69% Nokia N81 8GB................3.39% Nokia N82....................23.73% Nokia N95....................32.20% Nokia N95 8GB..............20.34%
N-Gage modülünün kendi sahip oldukları cihazına uyumlu versiyonunun çıkmasını bekleyenler ise; 18.64%'te. Yani bu 5 cihaz harici kullananlar.
Merhaba Reis,
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler!...Senin verdiğin anket bir kere hala devam ediyor ve üstelik şu ana kadar sadece 172 kişi katılmış!!! Bak ben olayın gerçeğini söyleyeyim: Son katılıma göre anket sonucu seninkiyle uyuşmuyor. ve şu anki durum 19.33 itibariyle;
MODEL ADET YÜZDE
1- Nokia N81 5 2.91% 2- Nokia N81 8GB 5 2.91% 3- Nokia N82 32 18.60% 4- Nokia N95 64 37.21% 5- Nokia N95 8GB 32 18.60% 6- I'm still waiting for N-Gage to become compatible with my phone 34 19.77%
TOPLAM 172 100.0%
Yani absürd bir anket ama meraklısı varsa gitsin linki tıklasın ve Reis' i madara etsin!...Reis böyle lüzumsuz anketlerin kime ne faydası var yaw?
"N-Gage'i kullandığınız model nedir?" anketinin sonuçları;
Nokia N81......................1.69% Nokia N81 8GB................3.39% Nokia N82....................23.73% Nokia N95....................32.20% Nokia N95 8GB..............20.34%
N-Gage modülünün kendi sahip oldukları cihazına uyumlu versiyonunun çıkmasını bekleyenler ise; 18.64%'te. Yani bu 5 cihaz harici kullananlar.
Merhaba Reis,
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler!...Senin verdiğin anket bir kere hala devam ediyor ve üstelik şu ana kadar sadece 172 kişi katılmış!!! Bak ben olayın gerçeğini söyleyeyim: Son katılıma göre anket sonucu seninkiyle uyuşmuyor. ve şu anki durum 19.33 itibariyle;
MODEL ADET YÜZDE
1- Nokia N81 5 2.91% 2- Nokia N81 8GB 5 2.91% 3- Nokia N82 32 18.60% 4- Nokia N95 64 37.21% 5- Nokia N95 8GB 32 18.60% 6- I'm still waiting for N-Gage to become compatible with my phone 34 19.77%
TOPLAM 172 100.0%
Yani absürd bir anket ama meraklısı varsa gitsin linki tıklasın ve Reis' i madara etsin!...Reis böyle lüzumsuz anketlerin kime ne faydası var yaw?
x-plore gibi programları topicler çok içiçe girdği için bulamamaktayız.
yani sizlerin tavsiye ettiği bir çok programın HİÇ birine ulaşamadım
ardından saygın ve net güzel temaları nasıl bulacağız sizlerde var ise paylaşırsanız sevinirim
ekolayzır ayarları herkez kafasına göre bir şey söylemiş bunun ortası yokmudur
GPS programları herkez birbirine bir şey söylüyor bunda en tutarlı kalıcı ve ücretsiz ( kontör veya ücret yansıtmayan ) hangisidir.
Son olarak sizlerden yine ben program listesi istiiyorum en güzel en tutarlı liste nedir yani neler yüklemek gerekir ben P1 kullanıyordum P1 programlarını listememi isteyin vaya temaları nasıl hallederiz ben size anlatayım
x-plore gibi programları topicler çok içiçe girdği için bulamamaktayız.
yani sizlerin tavsiye ettiği bir çok programın HİÇ birine ulaşamadım
ardından saygın ve net güzel temaları nasıl bulacağız sizlerde var ise paylaşırsanız sevinirim
ekolayzır ayarları herkez kafasına göre bir şey söylemiş bunun ortası yokmudur
GPS programları herkez birbirine bir şey söylüyor bunda en tutarlı kalıcı ve ücretsiz ( kontör veya ücret yansıtmayan ) hangisidir.
Son olarak sizlerden yine ben program listesi istiiyorum en güzel en tutarlı liste nedir yani neler yüklemek gerekir ben P1 kullanıyordum P1 programlarını listememi isteyin vaya temaları nasıl hallederiz ben size anlatayım
şaka bir yana yardımlarınıza ihtiyacım var
teşekkürler şimdiden
ikon dosyası derken?
x-plore ver programlar buranın ilk sayfasına bak var orada. http://nokian95.4shared.com adresinden paket programlar bölümünden de bulabilirsin.
tema paylaşım başlığına bak mükemmel temalar var
ekolayzer'de benim ayarım yok. ama rock iyi dinlediğim müzik tarzı değil ama
Bütün gps'ler verdiklerimiz ücretsiz. Nokia maps çok kullanışlı. garmin ise detaylı harita olarak. garmin ilaçlı hem nav ücretsiz
Arkadaşlar geçen yazdım foruma ama 1 kişi aynı sorunun olduğunu söyledi bana.... Sorun; benim N95 8gb telim güç tasarrufu modunda ekran yan dönüyor ve ole bekliyor kapak sürgüsünü her açtığımda düzeliyor sonra... Bu sorunu yaşayan kimler var..??? Artı bir sorun daha cıktı bugun Gps e bağlanayım dedim ve 3 yeşil nokta yanıp bağlandı fakat konum bul dediğimde konumumu bulmuyor nerde bıraktıysam orda bekliyor... Bu konudada bilgisi olan varsa paylaşırsa sewinirim...