Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU Sayfa: <<   < önceki  402 403 [404] 405 406 407 408 409 410 411   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sevenhilli

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 0:06:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ewt alakasız oldu ben sımdı pm atarım sana arkadaslar napıonuz ya kımsenın sesı cıkmıo canlanın hadı bıraz bu bulusma ısı wardıya bence 1 hafta ılerı atak yaw benımde yalan olabılır kusura bakmayın walla.

bu arada gercekken mass hafızaya format atılınca bırde hard format atınca sıstem 6 cekırdek gıbı hızlı oluo walla arkadaslar . bence sıfır sıstem herzaman daha ıyıdır . ama spıder man uctu gıttı :) kus oldu

N95-2 8GB @ Genpa + Sennheiser CX-300 (Siyah)
Clup_Hell

22 Şubat 2008; 0:16:02 

quote:

Orjinalden alıntı: sevenhilli

mass hafızaya format atılınca bırde hard format atınca sıstem 6 cekırdek gıbı hızlı oluo walla arkadaslar . bence sıfır sıstem herzaman daha ıyıdır . ama spıder man uctu gıttı :) kus oldu

keske ilk zamanda cihazın yedegını alsaydın...
benim ilk zaman aldıgım yedek haledaha duruyo haliyle SPIDERMAN da

sedobey

22 Şubat 2008; 0:22:27 

arkadaşlar iyi akşamlar. ben telefona format attım ama bu arada spideman filmide sildim. şimdi nereden bulurum acaba bi yardım lütfen. kendi telefonunda olupta paylaşan olursa sevinirim

Bir Çin Atasözü : vhang yu chan şhang tagazaki çan çunng
Türkçe Meali : Çalışıyorsa Elleme
immortalover

22 Şubat 2008; 0:23:04 

ya ben 8gb ye donemezsem gozum acık gıdecek valla cıdden bu buluşma işinı halledelım bıran once ...olmadı haftaya uzatalım

HP PAVILION DV6-1146et KULLANANLAR KULÜBÜ
Core2Duo T9550(2,66GHz) | 4GB DDR2 RAM | 320GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası |
NEWMAN2007

22 Şubat 2008; 0:23:33 

Bugün konu fakirliği var!... Aynı konular kendini tekrarlamaya başladı?... Tarih tekerrürden ibaret misali!...

Bana şimdilik müsaade !...

sevenhilli

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 0:24:57 

bosver my brother ya , nasılsa wapurda orda burda ızlemıstım spıdermanı :) gerekrse yenı fılmler koyarız yaw , sılınsın olsn sankı war oldugunda bısı oluyordu , bence hıc dusunme ... eee arkadaslarrr yarın cuma , cuma war aksam ne yapıcaz pekı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhilli -- 22 Şubat 2008; 0:27:07 >

sedobey

22 Şubat 2008; 0:29:00 

iyide kafaya taktım deli olacam ya görüntüler iyiydi olsa iyi olacak SPİDER MAAAAAN

Bir Çin Atasözü : vhang yu chan şhang tagazaki çan çunng
Türkçe Meali : Çalışıyorsa Elleme
sevenhilli

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 0:36:28 

yaw benımde aklıma gelıo spıder man dıe ama dusunmuom hıc sende dusunme divx player yukler guze lguzel fılmler seyredersın bence . neyse arkadaslar ıyı gecelerrr hepınıze yarın 9 da ders oofff foffff
quote:

Orjinalden alıntı: sedobey

iyide kafaya taktım deli olacam ya görüntüler iyiydi olsa iyi olacak SPİDER MAAAAAN

swes

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 0:50:23 

TOPİCTE UZUN ZAMANDIR DOSYA EKLENMİYOR ÇORBADA AZ TUZUMUZ OLSUN ALIN SİZE 3 TANE MUHTEŞEM ÖTESİ TEMA ÖYLE BASİT ŞEYLER

DEĞİL İCONLAR ÇOK SAĞLAM VE ÖYLEKİ SONRADAN EKLEDİĞİNİZ PROGRAMLARIN İCONLARI BİLE DEĞİŞİYOR HELE BİDE GOLD TEMASI VARKİ

PİZERO MUDUR NEDİR ONA 10 BASAR İNDİRİN VE KURUN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.!!!

http://www.speedyshare.com/468883685.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swes -- 22 Şubat 2008; 0:58:25 >

DeliKurt_69

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 1:10:22 

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir insallah?
her neyse ben sorularıma geçeyim
şimdi ben s.e k790i kullanıcıyım ve telefonumdan çok memnunum bizim telefonla n73 kıyaslanıyor tabiki fotoğrafta k790i daha üstün gece+gündüz
şimdi 2-3 ay içinde bende aranıza katılmayı düşünüyorum nokia n95 alarak merak ettigim konu şu biliyorsunuz s.e 5 mp k850i çıkardı k790i n73 e göre gece çekimlerinde çok üstün flash olayı yüzünden n95 in sıfır ışıkta çekimleri nasıl k850i gibi başarılımı n95 video+fotoda üstün ama sıfır ışıkta nasıl çekiyor onu merak ediyorum
ayrıca belki saçma gelecek ama n95 ile n95 8 gb arasında sadece hafıza farkı var degilmi yani başka bir fark yok
son sorum k790i yi ilk çıktıgında 1200 ytl ye almıştım 2 ay sonra 800-700 die die düştü aradan 1 yıl geçti kullanılır vaziyette
acaba n95 te 2-3 ay sonra fiyatta gözle görülür bir düşüş olurmu yani 100-200 bilemedin dahada fazla sony de genelde öyle oluyor çıkıyor alıyoruz 2 ay sonra fiyat dipte :S üzülüyorum öyle olunca
sorularım bunlar yardımcı olursanız sevinirim hepinize şimdiden tesekkür ederim
iyi gecer
saygılar
CCK

ѕσηу вяανια 40ѕ4000&α¢єя αѕριяє 5520g&ѕσηу ρѕ3 320 gв&αρρℓє ιρнσηє 8gв
toonjai

22 Şubat 2008; 1:17:15 

slmlar arkadaslar. önceki sayfalarda sorulmuş bildigim kadarıyla anlatmak istedim. hard format atmadan önce hafıza kartını(yığın hafıza) biçimlendirin, s60 v3 cihazlarda formatting yazısı cıkmıyo maalesef, ama hard format atılıp atılmadığı tel başlarken tarih saat dil gibi ayarları istiyo buradan anlayabilirsiniz

Opteron 146@2800mhz,AC 64 Pro,DFI Lanparty Ultra-D@280 fsb,leadtek 6600gt extreme,2x512 dual Patriot xblk 400@560 mhz,250 gb samsung sata2,feel 2 ,Enermax Liberty 500w v.s mobil= N 95
NEWMAN2007

22 Şubat 2008; 2:53:09 

Merhaba Arkadaşlar,

Bu mesajı daha evvel yayınlamıştım ama içeriğini genişleterek tekrar yayınlamak ihtiyacı hissettim; Sorularımıza çabuk yanıt alabilmemiz için aşağıdakileri yapmamızı veya uymamızı öneriyorum:

1- Soru sorarken üslubumuza dikkat edelim. Ne demişler "tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır!..."

2- Sorumuzu açık ve net ifade etmeye çalışalım.

3- Mümkün mertebe topiği düzenli takip edelim çünkü benzer bir sorun başkası tarafından paylaşılmış olabilir.

4- Bazen arama motorunu kullanmak da faydalıdır. Zira tembellik yapıp başkasının sizin için bunu yapmasını beklemeyin.

5- Cevap alamadığınız mesajlarınızı periyodik olarak hatırlatın. O an yanıtlayacak kimse olmayabilir zira her online görünen sorununuzu çözemez.

6- N95 8GB topiği dışında N95 topiğine de yazıp sorabilirsiniz kimi sorularınızı? Ancak forumda yeni bir (çöp) topik açmak sorun çözmez.

7- Bazı arkadaşlar var kimi konularda daha meraklı ve ilgililer. Gerekirse bu arkadaşlarımıza PM atın ve yardım isteyin.

8- Saygıyı ve sevgiyi elden bırakmayalım. Şayet lüzumsuz muhabbet ve aşağılayıcı tavırlar sergilenirse yarar sağlayacak olan kişiler hem topikten hem de forumdan uzaklaşır. Herkes boş sayfalara bakmak zorunda kalır.

9- Hep soru sorarak başkalarını meşgul etmek yerine biraz kendimizde araştırıp topiğe faydalı bilgiler taşıyalım. Hep 3 kişi yanıtlar ve 30 kişi sorarsa katma değer azalır ve devamlılık kaybolur.

10- Çoğunluğa hitap etmeyecek mesajlarımızı PM' den paylaşarak topik kirliliği oluşturmayalım.

11- Kişisel tartışmalara girmeyelim ve varsa sorun PM' den halledelim.

12- Topiği ilgilendirmeyen konuları fazlaca irdelemeyelim.

Şayet yukarıdaki konularda hassasiyet gösterirsek topiğimiz her daim hepimize faydalı olur.

NEWMAN2007

22 Şubat 2008; 3:00:44 

quote:

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

şimdi ben s.e k790i kullanıcıyım ve telefonumdan çok memnunum bizim telefonla n73 kıyaslanıyor tabiki fotoğrafta k790i daha üstün gece+gündüz
şimdi 2-3 ay içinde bende aranıza katılmayı düşünüyorum nokia n95 alarak merak ettigim konu şu biliyorsunuz s.e 5 mp k850i çıkardı k790i n73 e göre gece çekimlerinde çok üstün flash olayı yüzünden n95 in sıfır ışıkta çekimleri nasıl k850i gibi başarılımı n95 video+fotoda üstün ama sıfır ışıkta nasıl çekiyor onu merak ediyorum
ayrıca belki saçma gelecek ama n95 ile n95 8 gb arasında sadece hafıza farkı var degilmi yani başka bir fark yok
son sorum k790i yi ilk çıktıgında 1200 ytl ye almıştım 2 ay sonra 800-700 die die düştü aradan 1 yıl geçti kullanılır vaziyette
acaba n95 te 2-3 ay sonra fiyatta gözle görülür bir düşüş olurmu yani 100-200 bilemedin dahada fazla sony de genelde öyle oluyor çıkıyor alıyoruz 2 ay sonra fiyat dipte :S üzülüyorum öyle olunca
iyi gecer
saygılar
CCK

Yapılan incelemelerde genel olarak N95 8GB' ın K850i' den daha iyi foto performansı olduğu belirtilmişti. GSM Arena veya Phone Arena' ya bakabilirsin!...Fiyat konusu Nokia' da farklı işliyor. Yani çok dramatik düşüşler yok Samsung' daki gibi?...N95 ile N95 8GB arasındaki fark ise aşağıdaki şekilde:

N95' den sonra çıkan N95 8GB' daki temel değişiklikler:

1- Kasa kabaca dış görünüş ve ebat olarak aynı ama rengi griden siyaha dönüştü.

2- Ekran 2.6 inçden 2.8 inç' e çıktı.

3- Batarya 950 mAH' den 1200 mAH' e çıktı.

4- RAM 64MB' den 128 MB' a çıktı.

5- Hafıza dahili oldu ve 8GB' a sahip.

6- Şikayet edilen kızak sistemi yenilendi ve daha sağlamlaştırıldı.

7- Tuş takımı değişti ve yenilendi.

8- Lens kapağı kaldırıldı.

9- Harici mikro SD girişi kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 22 Şubat 2008; 3:02:10 >

NEWMAN2007

22 Şubat 2008; 3:04:36 

quote:

Orjinalden alıntı: swes

TOPİCTE UZUN ZAMANDIR DOSYA EKLENMİYOR ÇORBADA AZ TUZUMUZ OLSUN ALIN SİZE 3 TANE MUHTEŞEM ÖTESİ TEMA ÖYLE BASİT ŞEYLER

DEĞİL İCONLAR ÇOK SAĞLAM VE ÖYLEKİ SONRADAN EKLEDİĞİNİZ PROGRAMLARIN İCONLARI BİLE DEĞİŞİYOR HELE BİDE GOLD TEMASI VARKİ

PİZERO MUDUR NEDİR ONA 10 BASAR İNDİRİN VE KURUN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.!!!

http://www.speedyshare.com/468883685.html

Güzel paylaşım!...

Yükledim ve beğendim ayrıca dediğin gibi Pizero Gold' dan daha iyi ve net görünüyor!...

_Mairo_

22 Şubat 2008; 8:26:57 

Günaydın arkadaşlar.

**N95 8GB**
**Samsung i600** bknz.[SATTIM ]
**Canon EOS 400**
**Toshiba A-100-912**
**Sayfa 1'DE HERSEY VAR** http://forum.donanimhaber.com/m_15585320/mpage_1/key_/tm.htm
**Arkadaşlar Mairo yazmanız yeterli MARiO değil** bknz.[SAYFA 150 Sondaki Mesajlara ]**
sevenhilli

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 8:57:56 

Gunaydın everybodyyyy , nasılsınız . ya acaba herkes tatıldemı sayfa sayımız yawasladıda o yuzdn.

Berdano

22 Şubat 2008; 9:19:56 

Günaydın corbacı tayfası :)))
Mairo senin akşamcılara zıt olsun :)))

ALERION TURIZM
THY-ONUR AIR-ATLAS-PEGASUS-TUM YABANCI HAVA YOLU FİRMALARI
HEY TRAVEL TRENDS - Yeşilköy Yetkili Acentası
SETUR
212-6639965 (pbx)
ilengiz

22 Şubat 2008; 9:23:20 

günaydın...

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
-GENERAL MOBILE DSTM1-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
SAMSUNG T260HD 26''LDV MONİTÖR
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
Berdano

22 Şubat 2008; 9:32:03 

ShakeMe Alpha 2 by Samir

Arkadaşlar gecen gun verdiğim programın yeni versiyonu...
İlgilenen arkadaşlara...

http://rapid---share.com/files/93882714/ShakeMe_Alpha2_Unsigned.rar.html(---Kaldırmayı ve imzalamayı unutmayın)

Açıklama:
Make a settings page- Improve shake detection.
I need your feedbacks to find the best min and max reactivity and sensitivity values.
I will also add a slider to set this settings (much better than 3 predefined values).

- And of course, add a lot of modes
You can post your ideas in this forum, I will add them if I'm able to do it.

Modes
* Key Lock: Lock/Unlock your keypad by shaking your phone.
* Bluetooth: Activate/deactivate bluetooth state by shaking your phone.
* Silent: Activate/deactivate silent profile by shaking your phone.
* Backlight: Switch the backlight on by shaking your phone.

Settings:
* Reactivity: The higher this setting is, the longer you have to shake your phone.
* Sensitivity: The higher this setting is, the stronger you have to shake your phone.
* Play tone: Play a tone when a shake movement is detected.

Bugs fixed in alpha 2:- Can't choose silent mode
- Incorrect version number of the sis file

ALERION TURIZM
SETUR
212-6639965 (pbx)
Berdano

22 Şubat 2008; 9:35:58 

Math Solution V1.03 ::Best math program

Öğrenci arkadaşların kesin işine yarıycaktır. Kullananların harika yorumları var program hakkında. İşinize yararsa ne mutlu...

http://rapid---share.com/files/93883208/Solution_v1_03.rar.html

Açıklama:
Supported functions

— Standard functions (with complex-variable support): +, — , /, *, ^, sqrt(x), sin(x), cos(x), tan(x), ctg(x), arcsin(x), arccos(x), arctan(x), arcctg(x) exp(x), log(x), ln(x), abs(x), re(x), im(x), sh(x), ch(x), th(x), cth(x).

— Combinatorial calculus: factorial, A(n,k), C(n,k).

— Scale of notation conversions: bin, oct, hex.

Graph Plotter

— Instrument which helps you to create a two-dimensional plot of functions easily and quickly.

Advanced Scientific Calculator

— Calculator, which can do real and complex computations.

Analysis

— Limit — Attempts to compute the limiting value of function f(x) as it’s argument x approaches x0, possibly infinity, or —infinity.

— Differentiation — Computes the derivative of the function f(x) with respect to x.

— Numerical Differentiation — Computes the first, second, or higher–order derivative of the function f(x) with respect to x at x0.

— Definite Integration — Computes a definite integral of the expression f(x) with respect to the variable x over the straight line from a to b (finite numbers).

Matrix Operations

— The main matrix operations such as addition, subtraction, multiplying, computing the inverse and determinant of the given matrix are frequently used but quite complicated and laborious.

Equation Solver

— Solve the arbitrary equations and systems of linear equations numerically.

Custom Functions

— This utility gives you an opportunity to record an arbitrary formula, give it a unique name and then use it like standard functions such as sin(x) or ln(x). So, if you need to use some function or formula often, this utility will certainly please you.

EasyFunc

— This instrument will help you to enter data, parameters, functions and other information quickly and conveniently.

ALERION TURIZM
SETUR
212-6639965 (pbx)
Berdano

22 Şubat 2008; 9:45:25 

Google Search v1.0.15

Arkadaşlar güzel bir program ana ekranda google arama motoru çıkıyor. kolayca arama yapabiliyoruz.
Web klasorunun içine girip kısa yollarla falan uğraşmaya gerek kalmıyor. Ana ekrandayken kalem tununa basınca Google arama ekranı karşınızda yazın ve bağlanın arasın.
Benim cok hosuma gitti...!!!

http://rapid---share.com/files/93884428/GoogleSearch.sisx.html

Açıklama:
Search — Find exactly what you are looking for by searching through Google's entire index of web and mobile web pages. We'll adapt the pages for your device's smaller screensize.

Personalized Home — Customize your Google personalized homepage for your mobile device. View your most recent Gmail messages, check weather updates, and keep tabs on the information most important to you while on the go

ALERION TURIZM
SETUR
212-6639965 (pbx)
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 9:57:49 

Videosu

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Anti-Facebook | Anlatım ve Uygulamalar --> http://www.reis-ieagles.com <-- Oyun ve Temalar | Bilgisayar Dünyası
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 10:01:26 

Asus M51VA253DV - C2D T9400 2.53GHz 6MB Cache - 512MB ATI HD3650 - 4GB RAM - 320GB HDD - 802.11n+BT - 64Bit
Anti-Facebook | Anlatım ve Uygulamalar --> http://www.reis-ieagles.com <-- Oyun ve Temalar | Bilgisayar Dünyası
ilengiz

22 Şubat 2008; 10:05:48 

güzel kullanışlı beğemdim

ama bana olmaz.hem masaüstü karizmamı bozar hemde zaten wifi fazla kullanmıyorum.

genellikle wifi kullanan arkadaşlara tavsiye ederim.çok kullanışlıymış.

reis berdano paylaşımlar için teşekkürler.

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
-GENERAL MOBILE DSTM1-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
SAMSUNG T260HD 26''LDV MONİTÖR
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 10:10:57 

Bide şöyle 1 program buldum. Cihazım yok deneyemiom;

http://projects.nuuneoi.com/themeslauncher/

Ne iş anlamadım?

Berdano

22 Şubat 2008; 10:17:28 

Reis o programı bende buldum. Yanlız bu program sadece N95-1 için. 8Gb için değil.
Birde açıkçasıo bende okudum okudum anlamadım. ama kullanıcılar sunu belirtmişler.
Bu özellik sizin v20 ile telefonlardan yok olmus. bu ufak prgramı yukleyerek o ozelliği geri getiriyorlarmış. İşin garibi herkes yuklemiş ve cok seviniyorlar falan. ama dediğim gibi ne iştir anlamadım...

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ne iş anlamadım?

ALERION TURIZM
SETUR
212-6639965 (pbx)
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 10:20:32 

Ben benim cihaz gelsin yüklerim

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 10:31:06 

DeliKurt_69

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 10:43:57 

quote:

Orjinalden alıntı: NEWMAN2007

quote:

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

iyi gecer
saygılar
CCK

Yapılan incelemelerde genel olarak N95 8GB' ın K850i' den daha iyi foto performansı olduğu belirtilmişti. GSM Arena veya Phone Arena' ya bakabilirsin!...Fiyat konusu Nokia' da farklı işliyor. Yani çok dramatik düşüşler yok Samsung' daki gibi?...N95 ile N95 8GB arasındaki fark ise aşağıdaki şekilde:

N95' den sonra çıkan N95 8GB' daki temel değişiklikler:

1- Kasa kabaca dış görünüş ve ebat olarak aynı ama rengi griden siyaha dönüştü.

2- Ekran 2.6 inçden 2.8 inç' e çıktı.

3- Batarya 950 mAH' den 1200 mAH' e çıktı.

4- RAM 64MB' den 128 MB' a çıktı.

5- Hafıza dahili oldu ve 8GB' a sahip.

6- Şikayet edilen kızak sistemi yenilendi ve daha sağlamlaştırıldı.

7- Tuş takımı değişti ve yenilendi.

8- Lens kapağı kaldırıldı.

9- Harici mikro SD girişi kaldırıldı.

@NEWMAN2007
Anladım arkadasım diorsinki alacaksan 8 gb al bncede daha mantıklı
çok tesekkür ederim kolay gelsin
iyi günler

ѕσηу вяανια 40ѕ4000&α¢єя αѕριяє 5520g&ѕσηу ρѕ3 320 gв&αρρℓє ιρнσηє 8gв
jimi1984

22 Şubat 2008; 10:45:58 

Herkeze günaydın of of of ne programlar var :) Shake me menülerde sallayarak gezme için mi? :) Durun youtube den bir videosu varsa bakim :)

http://hendrix84.deviantart.com/
*Samsung GX-10 / Schneider-Kreuznach D-Xenon 1:3.5-5.6 18-55 mm AL ...hastayım
*Fender Strat.Fat High Way One...metresim..
*PSP Slime...yol dostum..
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 10:49:29 

@immortalover:

Sen sorununu yazarmısın 1 daha çözelim onuda hemen.

immortalover

22 Şubat 2008; 10:58:49 

1-fenerbahce teması vardı cok eskı sayfalarda daha once flıpsılentı ımzaladım kurdum ama sımdı fenerbahce temasını yukleyemıyorum sıngsis-guı prgramıyla ımzaltmaya calışıyorum fakat dosya sıs uzantılı olamsına ragmen sis uzantılı degıldır dıyor hata verıyor ,pc suıtten yuklemek ıstıyorum yuklenmedı uyarısı verıyor telefonda.. daha sonra baska prgramlardada denedım yıne aynı hatayı verıyor sis uzantılı degıl dıyor tum prgramlara
2-adobe programını yukledım nokıa nın sıtesınden resımlerı acmak ıcın onceden sorun yoktu acıordu hızlı bır sekılde ama sımdı acmıyor kıtlenıyor cok gec acıyor ayrıca 10 tane resımde sadece 1 tanesını gosterıyor

quote:

@immortalover:

Sen sorununu yazarmısın 1 daha çözelim onuda hemen.

Core2Duo T9550(2,66GHz) | 4GB DDR2 RAM | 320GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası |
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 11:04:50 

Sistemi bozmuş galiba tema? Hard format dene...

Adobe'nin hangi programı?

immortalover

22 Şubat 2008; 11:07:45 

Adobe Album Starter Edition prgram bu....walal dun gece hard format attım ama gene aynı flıp sılent daha once ımzalatmıstım o nedenle yukleyebılıyorum ama yenı prgram ımzalatamıyorum gene
quote:

Sistemi bozmuş galiba tema? Hard format dene...

Adobe'nin hangi programı?

Silluine

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 11:09:01 

quote:

Ne iş anlamadım?

Bu programla duz N95'lerin versiyon v20.0.015 ile menuden kaldirilan theme ikonu geri getirilmis
Program duz N95 icin yazilmis ama N95 8Gb ve N82 icinde calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silluine -- 22 Şubat 2008; 11:15:31 >

Vaio Z11XN/B | Nikon D90 | Sony Ericsson Xperia + Sony Ericsson G900 | Sony Ericsson HBH DS980
DERWİS

22 Şubat 2008; 11:11:24 

Arkadaşlar sabah-ı şerifleriniz hayırlar, gününüz aydın muhabbetiniz daim olsun. Çalışan arkadaşlara hayırlı işler bol kazançlar, öğrenci arkadaşlara zihin açıklığı ve başarılar dilerim.

==>DERWİS<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 11:14:07 

Cihaza yüklerken bu sis dosyası değil mi diyor?

Peki kesin emin misin sis mi?

@Silluine: Hee anladım... Sağolasın.

Selam DERWİS

immortalover

22 Şubat 2008; 11:16:44 

efet uzantılıarı .sis seklınde cunku...cıhaza yukleme asamasına gelemıyıorum kı hanı prgramdan ınput output yapıp SING-SIS e basınca ımzalı prgramı bıyere cıkarıyor ya o sırada uzantısı sis degıl dıyerek hata verıyor
quote:

Cihaza yüklerken bu sis dosyası değil mi diyor?

Peki kesin emin misin sis mi?

@Silluine: Hee anladım... Sağolasın.

Selam DERWİS

melihtash

22 Şubat 2008; 11:25:07 

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

efet uzantılıarı .sis seklınde cunku...cıhaza yukleme asamasına gelemıyıorum kı hanı prgramdan ınput output yapıp SING-SIS e basınca ımzalı prgramı bıyere cıkarıyor ya o sırada uzantısı sis degıl dıyerek hata verıyor

İmzalama gerektiren tema görmedim şimdiye kadar. İmzalamadan direk kurmayı denedinmi telefona?

Edit: Sertifika hatası verirse telefonun tarihini 1 yıl geriye alıp bir daha dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 22 Şubat 2008; 11:30:58 >

Acer Aspire 5101 MK-36 2.0 Ghz
Fujitsu Siemens Pocket LOOX 720
Nokia N82
immortalover

22 Şubat 2008; 11:30:24 

efet 15.sis yuklenemedı dıyor bu seferde...ama ımza ısteyen dger prgramlardada yapıyor bunu tarıhı falande degıştırdım bır kac kez ama gene olmadı
quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

İmzalama gerektiren tema görmedim şimdiye kadar. İmzalamadan direk kurmayı denedinmi telefona?

Sayfa:   <<   < önceki  402 403 [404] 405 406 407 408 409 410 411   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia N95 >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU Sayfa: <<   < önceki  402 403 [404] 405 406 407 408 409 410 411   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
En hızlı WEB Tarayıcı hangisi?
Futuremark'ın geliştirdiği Peacekeeper isimli test yazılımı ile en hızlı tarayıcıyı arıyoruz!
CeBIT: MSI U123 Netbook
MSI'dan Atom N280'li yeni Netbook

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

SolarWALL; Gün Işığı ile evinizi ısıtın!

Gün ışığı ile aydınlatma

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

3.500