Sizce Hangisi? 1-N95 8GB mı 2-İpod Touch 8GB + Sony DSC-W55 Dijital Fotoğraf Makinesi + Kolay Mesaj Yazılabilen Nokia Cep Telefonu(Ucuz) 3-N82 + İpod Touch 8GB 4-İphone + Sony DSC-W55 Dijital Fotoğraf Makinesi Siz olsanız Tercihiniz Ne olurdu? 2. ve 4. Tercihlerin tek eksiği GPS... Neden lerinide Yazarsanız Çok Sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 10 Mayıs 2008; 19:49:02 >
"N-Gage'i kullandığınız model nedir?" anketinin sonuçları;
Nokia N81......................1.69% Nokia N81 8GB................3.39% Nokia N82....................23.73% Nokia N95....................32.20% Nokia N95 8GB..............20.34%
N-Gage modülünün kendi sahip oldukları cihazına uyumlu versiyonunun çıkmasını bekleyenler ise; 18.64%'te. Yani bu 5 cihaz harici kullananlar.
Merhaba Reis,
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler!...Senin verdiğin anket bir kere hala devam ediyor ve üstelik şu ana kadar sadece 172 kişi katılmış!!! Bak ben olayın gerçeğini söyleyeyim: Son katılıma göre anket sonucu seninkiyle uyuşmuyor. ve şu anki durum 19.33 itibariyle;
MODEL ADET YÜZDE
1- Nokia N81 5 2.91% 2- Nokia N81 8GB 5 2.91% 3- Nokia N82 32 18.60% 4- Nokia N95 64 37.21% 5- Nokia N95 8GB 32 18.60% 6- I'm still waiting for N-Gage to become compatible with my phone 34 19.77%
TOPLAM 172 100.0%
Yani absürd bir anket ama meraklısı varsa gitsin linki tıklasın ve Reis' i madara etsin!...Reis böyle lüzumsuz anketlerin kime ne faydası var yaw?
"N-Gage'i kullandığınız model nedir?" anketinin sonuçları;
Nokia N81......................1.69% Nokia N81 8GB................3.39% Nokia N82....................23.73% Nokia N95....................32.20% Nokia N95 8GB..............20.34%
N-Gage modülünün kendi sahip oldukları cihazına uyumlu versiyonunun çıkmasını bekleyenler ise; 18.64%'te. Yani bu 5 cihaz harici kullananlar.
Merhaba Reis,
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler!...Senin verdiğin anket bir kere hala devam ediyor ve üstelik şu ana kadar sadece 172 kişi katılmış!!! Bak ben olayın gerçeğini söyleyeyim: Son katılıma göre anket sonucu seninkiyle uyuşmuyor. ve şu anki durum 19.33 itibariyle;
MODEL ADET YÜZDE
1- Nokia N81 5 2.91% 2- Nokia N81 8GB 5 2.91% 3- Nokia N82 32 18.60% 4- Nokia N95 64 37.21% 5- Nokia N95 8GB 32 18.60% 6- I'm still waiting for N-Gage to become compatible with my phone 34 19.77%
TOPLAM 172 100.0%
Yani absürd bir anket ama meraklısı varsa gitsin linki tıklasın ve Reis' i madara etsin!...Reis böyle lüzumsuz anketlerin kime ne faydası var yaw?
Bu arada Sevgili Reis, fazla zamanım yok diğer mesajına bilahare yanıt vereceğim!... Es geçtim sanma?...
Derwis,
OK, güzel bir çalışma bekliyoruz senden ve unutmamana sevindim!
Smurf1971,
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza!
Arkadaşlar neredesiniz bakın sorular birikmiş cevaplayan yok. Seri yanıtlara ihtiyaç var. Böyle giderse nöbet çizelgesi hazırlayacağım!...
ben cevaplarıma yanıt alamadım halen daha
D R E M by E X T A Z <== Core2Quard 2x 2400 Mhz |Gigabyte P35T-DQ6|OCZ 1333 Mhz 1024*2 DDR3 ( Golden İce ) | HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 | Asus 450 W PSU | Philips 190CW | Seagete 250 gb 160 nm HDD | Asus QieTRACK DVDrw |Power Dream 650 Watt Kesintisiz Güç Kaynağı|Feel Teramal Tech 4 Fan Kasa| N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini Samsung İ900 OMNIA - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey... ===> OMNIA [ANA BAŞLIK, PROGRAM, PAYLAŞIM] <===
x-plore gibi programları topicler çok içiçe girdği için bulamamaktayız.
yani sizlerin tavsiye ettiği bir çok programın HİÇ birine ulaşamadım
ardından saygın ve net güzel temaları nasıl bulacağız sizlerde var ise paylaşırsanız sevinirim
ekolayzır ayarları herkez kafasına göre bir şey söylemiş bunun ortası yokmudur
GPS programları herkez birbirine bir şey söylüyor bunda en tutarlı kalıcı ve ücretsiz ( kontör veya ücret yansıtmayan ) hangisidir.
Son olarak sizlerden yine ben program listesi istiiyorum en güzel en tutarlı liste nedir yani neler yüklemek gerekir ben P1 kullanıyordum P1 programlarını listememi isteyin vaya temaları nasıl hallederiz ben size anlatayım
şaka bir yana yardımlarınıza ihtiyacım var
teşekkürler şimdiden
D R E M by E X T A Z <== Core2Quard 2x 2400 Mhz |Gigabyte P35T-DQ6|OCZ 1333 Mhz 1024*2 DDR3 ( Golden İce ) | HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 | Asus 450 W PSU | Philips 190CW | Seagete 250 gb 160 nm HDD | Asus QieTRACK DVDrw |Power Dream 650 Watt Kesintisiz Güç Kaynağı|Feel Teramal Tech 4 Fan Kasa| N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini Samsung İ900 OMNIA - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey... ===> OMNIA [ANA BAŞLIK, PROGRAM, PAYLAŞIM] <===
x-plore gibi programları topicler çok içiçe girdği için bulamamaktayız.
yani sizlerin tavsiye ettiği bir çok programın HİÇ birine ulaşamadım
ardından saygın ve net güzel temaları nasıl bulacağız sizlerde var ise paylaşırsanız sevinirim
ekolayzır ayarları herkez kafasına göre bir şey söylemiş bunun ortası yokmudur
GPS programları herkez birbirine bir şey söylüyor bunda en tutarlı kalıcı ve ücretsiz ( kontör veya ücret yansıtmayan ) hangisidir.
Son olarak sizlerden yine ben program listesi istiiyorum en güzel en tutarlı liste nedir yani neler yüklemek gerekir ben P1 kullanıyordum P1 programlarını listememi isteyin vaya temaları nasıl hallederiz ben size anlatayım
şaka bir yana yardımlarınıza ihtiyacım var
teşekkürler şimdiden
ikon dosyası derken?
x-plore ver programlar buranın ilk sayfasına bak var orada. http://nokian95.4shared.com adresinden paket programlar bölümünden de bulabilirsin.
tema paylaşım başlığına bak mükemmel temalar var
ekolayzer'de benim ayarım yok. ama rock iyi dinlediğim müzik tarzı değil ama
Bütün gps'ler verdiklerimiz ücretsiz. Nokia maps çok kullanışlı. garmin ise detaylı harita olarak. garmin ilaçlı hem nav ücretsiz
Arkadaşlar geçen yazdım foruma ama 1 kişi aynı sorunun olduğunu söyledi bana.... Sorun; benim N95 8gb telim güç tasarrufu modunda ekran yan dönüyor ve ole bekliyor kapak sürgüsünü her açtığımda düzeliyor sonra... Bu sorunu yaşayan kimler var..??? Artı bir sorun daha cıktı bugun Gps e bağlanayım dedim ve 3 yeşil nokta yanıp bağlandı fakat konum bul dediğimde konumumu bulmuyor nerde bıraktıysam orda bekliyor... Bu konudada bilgisi olan varsa paylaşırsa sewinirim...
Arkadaşlar geçen yazdım foruma ama 1 kişi aynı sorunun olduğunu söyledi bana.... Sorun; benim N95 8gb telim güç tasarrufu modunda ekran yan dönüyor ve ole bekliyor kapak sürgüsünü her açtığımda düzeliyor sonra... Bu sorunu yaşayan kimler var..??? Artı bir sorun daha cıktı bugun Gps e bağlanayım dedim ve 3 yeşil nokta yanıp bağlandı fakat konum bul dediğimde konumumu bulmuyor nerde bıraktıysam orda bekliyor... Bu konudada bilgisi olan varsa paylaşırsa sewinirim...
Azcık bi süre nöbeti devralıorum:p
Güç tasarrufu devreye girmiyormu demek istiyosun yoksa güç tasarrufu devreye girdiğinde ekrandaki saat yan olarak duruyo onu mu söylemek istyiyosun?
Ayrıca gps e bağlandıktan sonra seçenek>yer bul>gps konumu nu seçersen eğer o anda olduğun noktayı gösterir eğer olduğun noktayı gösterebiliosa herhangi bir sorun yok demektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefagenc -- 10 Mayıs 2008; 21:29:53 >
jar dosyalarını x-plore üzerinden yükleyemiyorum: bt ile gönderince yükleyebiliyorum. sorun ne olabilir. x-plore ın zipli dosyalarıaçması engellenebilirmi
x-plore üzerinden yükleyemiosun mlesef onun yerine telefonun kendi dosya yöneticisini kullanabilirsin menü>araçlar>dosya yöneticisi
Merakla bekleyip durduğumuz 9.x cihazlar için UZAKTAN KUMANDA uygulamasının full sürümü.. Program unsigned bir uygulamadır. Zipli dosya içerisinden çıkan 3 sis dosyasından 3 numaralı olanı sertifikalandırın ve kurun.
Programın özellikleri:
irRemote telefonunuzu universal uzaktan kumandaya çevirir. irRemote Symbian destekli cep telefonunuzun kızılötesi portuyla ses ve video ekipmanlarının tümünü tek bir uygulamayla yönetmenizi sağlar.
Kullanması çok kolay ve pratik. Sadece kuamnda edeceğiniz cihazın markasını listeden seçin ve tuş takımınızı kullanarak kumanda edin. Desteklenen kumanda edilebilir markaların listesi online olarak depolanmaktadır ve yeni kodları çıktığında online olarak irRemote'dan download edebilirsiniz.
ikon dosyası derken?
x-plore ver programlar buranın ilk sayfasına bak var orada. http://nokian95.4shared.com adresinden paket programlar bölümünden de bulabilirsin.
tema paylaşım başlığına bak mükemmel temalar var
ekolayzer'de benim ayarım yok. ama rock iyi dinlediğim müzik tarzı değil ama
Bütün gps'ler verdiklerimiz ücretsiz. Nokia maps çok kullanışlı. garmin ise detaylı harita olarak. garmin ilaçlı hem nav ücretsiz
en son dediğin şey ilk sayfada yaptım
truva atı dolu dosyaların ıcınde haberın olsun sıteden hıc bır sey ındırmedım
bu arada hemen bır soru daha ekleyeyım
kayan kapakla cevap ver kapat yapamıyormuyuz
anti virüs programı yüklemeliyim
temalar konusunda en iyi çözüm nedir yani düz n 95 lerdeki nokia seris 2 temasını çok beğeniyorum ama bulamadım mesela
değişik alternatif temalarda bulamıyorum malesef :(
Ewet saat şeriti geliyor ama ekran yan dönüyor.?? Anlamadım bir türlü neden böyle birşey oluyor.....
GPS dede senin dediğini aynen yaptığımda konumumu bulmuor :(((( Neden yapar bunları anlamadım :((
quote:
Orjinalden alıntı: sefagenc
quote:
Orjinalden alıntı: samonite
Güç tasarrufu devreye girmiyormu demek istiyosun yoksa güç tasarrufu devreye girdiğinde ekrandaki saat yan olarak duruyo onu mu söylemek istyiyosun?
Ayrıca gps e bağlandıktan sonra seçenek>yer bul>gps konumu nu seçersen eğer o anda olduğun noktayı gösterir eğer olduğun noktayı gösterebiliosa herhangi bir sorun yok demektir
Ewet saat şeriti geliyor ama ekran yan dönüyor.?? Anlamadım bir türlü neden böyle birşey oluyor.....
GPS dede senin dediğini aynen yaptığımda konumumu bulmuor :(((( Neden yapar bunları anlamadım :((
quote:
quote:
Dostum saat şeridi bütün telefonlarda var o şekilde ayarlamışlar onu değiştiremiyosun seni rahatsız eden noktayı tam anlayamadım ama neyse bak sana bi alternatif ekran koruyucu programı verim ben kullanıyorum oldukça güzel
Kullanımı programı telefona yükledikten sora temalar dan güç tasarrufu kısmına giriyosun ordan larg time ı seçtigin zaman etkinleşmiş oluyor.
Gps için de Garmin programını kullanabilirsin ilk sayfada anlatım linki mevcut bide onunla dene bakalm.
extaz Kayar kapakla cevaplayabiliosun ama görüşmeyi sonlandıramıyosun bunu herhangi bi ayarı da yok fakat extra bi program yükleyerek bunu yapabiliosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefagenc -- 10 Mayıs 2008; 21:41:37 >
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bende N95 8GB kullanıcı oldum ve aynı zamanda forumu dikkatle takip ediyorum burda arkadaşlar telefon hakkında oldukca iiyi bilgiler veriyo emeğiniz teşekkür ediyorum benim de yaşadığım bir sorunu size aktarmak istiyorum versiyon güncellemesi yaptıktan sonra mass belleği formatladım söylediğiniz gibi fakat nezaman bi tema yüklesem telefona kapatıp açınca yükleniyo yazısı çıkıyo acaba bu sorun daha önce kimsenin başına geldi de benmi atladım çözümü bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
Ekranın yan dönmesi bana bir sorun cıkarmıyor fakat acaba telin arızasımı değilmi onu merak ettim.... Artı ben bundan önce N95 kullanıcısı olduğumdan dolayı vede GPS dede sorun yaşmadığımdan dolayı bunda böyle konum bulmama gibi bir sorun olması üzdü.... :((
quote:
quote:
quote:
quote:
Dostum saat şeridi bütün telefonlarda var o şekilde ayarlamışlar onu değiştiremiyosun seni rahatsız eden noktayı tam anlayamadım ama neyse bak sana bi alternatif ekran koruyucu programı verim ben kullanıyorum oldukça güzel
Kullanımı programı telefona yükledikten sora temalar dan güç tasarrufu kısmına giriyosun ordan larg time ı seçtigin zaman etkinleşmiş oluyor.
Gps için de Garmin programını kullanabilirsin ilk sayfada anlatım linki mevcut bide onunla dene bakalm.
extaz Kayar kapakla cevaplayabiliosun ama görüşmeyi sonlandıramıyosun bunu herhangi bi ayarı da yok fakat extra bi program yükleyerek bunu yapabiliosun.
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bende N95 8GB kullanıcı oldum ve aynı zamanda forumu dikkatle takip ediyorum burda arkadaşlar telefon hakkında oldukca iiyi bilgiler veriyo emeğiniz teşekkür ediyorum benim de yaşadığım bir sorunu size aktarmak istiyorum versiyon güncellemesi yaptıktan sonra mass belleği formatladım söylediğiniz gibi fakat nezaman bi tema yüklesem telefona kapatıp açınca yükleniyo yazısı çıkıyo acaba bu sorun daha önce kimsenin başına geldi de benmi atladım çözümü bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
Bazen o şekilde hatalar verebiliyo şöyle yap önce yıgın hafızayı biçimlendir daha sonra da hard format at (*-3 ve açma kapama tuşlarına aynı anda bas) sorun hallolur.
Bu arada Galatasaraylı arkadaşlara tebriklerimi sunuyorum şampiyonluktan dolai Herkezin senede 1 kez sevinmeye hakkı vardır Galatasaraylıların bile :)
+1000
==> i l e n g i z <== ===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <=== -N95-2 8GB GENPA!!!- -GENERAL MOBILE DSTM1- LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER SAMSUNG T260HD 26''LDV MONİTÖR Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
Merakla bekleyip durduğumuz 9.x cihazlar için UZAKTAN KUMANDA uygulamasının full sürümü.. Program unsigned bir uygulamadır. Zipli dosya içerisinden çıkan 3 sis dosyasından 3 numaralı olanı sertifikalandırın ve kurun.
Programın özellikleri:
irRemote telefonunuzu universal uzaktan kumandaya çevirir. irRemote Symbian destekli cep telefonunuzun kızılötesi portuyla ses ve video ekipmanlarının tümünü tek bir uygulamayla yönetmenizi sağlar.
Kullanması çok kolay ve pratik. Sadece kuamnda edeceğiniz cihazın markasını listeden seçin ve tuş takımınızı kullanarak kumanda edin. Desteklenen kumanda edilebilir markaların listesi online olarak depolanmaktadır ve yeni kodları çıktığında online olarak irRemote'dan download edebilirsiniz.
Program kurulumuyla ilgili biraz daha detay vermek gerekirse indirdiğiniz dosyadan 3 tane sis dosyası çıkcak sadece 3 numaralı dosyayı sertifikalandırıp hepsini birden telefona göndericeksiniz sırayla 1. 2. ve 3. dosyayı yüklediğinizde program çalışıyor.
Edit: Yani en azından bikere çalıştı çıktım tekrar girmeye çalıştığımda menüye dönüyor ve özellik desteklenmiyor die hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefagenc -- 10 Mayıs 2008; 22:10:28 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 10 Mayıs 2008; 22:32:49 >
==> i l e n g i z <== ===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <=== -N95-2 8GB GENPA!!!- -GENERAL MOBILE DSTM1- LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER SAMSUNG T260HD 26''LDV MONİTÖR Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
Garmın mobile kuruldu fakat programı acamıyorum garmın ekranı gelıp benı ana menuye atıyor beklıyorum beklıyorum degısme yok neden ?
Garmın mobile kuruldu fakat programı acamıyorum garmın ekranı gelıp benı ana menuye atıyor beklıyorum beklıyorum degısme yok neden ?
butun dosyalar yıgın hafızada garmın klasoru ıcınde olmasına dıkkat et kardes , han ı ındırdıgın rartlı dosyada gamrın kolasoru war dırek tlfna yukledıkten sonra yıgın hafızaya garmın klasorunu ole at.
efes34: ewt war , yıgın hafızaya format at . yardımcı programlar ordan yıgın hafıza ve format yap bunlardan sonra da hard format at bence tlfnun kız gıbı olsun hard format ıcın * ,3 , arama cvplama tusu , acma kapama dugmesı bunlara tlfn kaapalı ıken hepsıne beraber bas bı kac sn.
edıt : 2.soru cvplama ıcın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhilli -- 10 Mayıs 2008; 23:07:34 >
Programın özellikleri:
Program kurulumuyla ilgili biraz daha detay vermek gerekirse indirdiğiniz dosyadan 3 tane sis dosyası çıkcak sadece 3 numaralı dosyayı sertifikalandırıp hepsini birden telefona göndericeksiniz sırayla 1. 2. ve 3. dosyayı yüklediğinizde program çalışıyor.
Edit: Yani en azından bikere çalıştı çıktım tekrar girmeye çalıştığımda menüye dönüyor ve özellik desteklenmiyor die hata veriyor.
arkadaslar tlfnumuzda herseyın olmasını tabı ısterız ama bazı programlar sıstemın ıcıne edıo desem yerıdır ,edındıgım tecrubelere degınerek kesınlıkle bu uzaktan kumanda programını bence yuklemeyın. yanı gereksız bana kalırsa ben ole olduguna karar verdım. saygılar sevgıler
garmin klasörünü yığın hafızanın göbeğine at.herhangi bir dosyanın içine atarsan garmin açılmadan seni menüye geri atar.
butun dosyalar yıgın hafızada garmın klasoru ıcınde olmasına dıkkat et kardes , han ı ındırdıgın rartlı dosyada gamrın kolasoru war dırek tlfna yukledıkten sonra yıgın hafızaya garmın klasorunu ole at.
zaten sizin dediğiniz gibi ve reisin anlattığı gibi her şey ama çalışmıyor
garmin klasörünü yığın hafızanın göbeğine at.herhangi bir dosyanın içine atarsan garmin açılmadan seni menüye geri atar.
bunu başatn kimse böyle anlatmamıştı sağ ol üstad
ya bu skınlerdekı ıconları nereye yukluyoruz ben bunu soracaktım 2 gundur unutuyorum :)
kusura bakma öğleden beri ilk defa giriyorum hocam prof. editoru actıgın zaman üstte telefon ekranı gibi bölümler çıkıyor.ilk bölüm bekleme ekranı 2. bölüm menu ekranı 2.bölüme yanı menu ekranını duzenleme bölümüne tıklıyorsun.tıkladıgın zaman solda o bolumle ilgili düzenlemeler ver alt alta.en üstte "application icons" bolumu var oraya tıkladıgında menu sımgelerı karsına cıkıyor(profiles,message falan filan) ordaki herbir menu simgesını ozellestırebılıyorsun.ordan bi simgeye tıkla sag altta upload ve library sekmeleri var.upload da zaten anlayacagın gıbı kendı ıstedıgın resımı upload lıyorsun yada yan sekmesınde library var ordanda sitenin hazırladıgı bi kaç tane icon var onları secebilirsin.sen istedigin resmi uploadla o kendi boyutuna getiriyor ama resim boyutları biraz kucuk olması lazım yoksa cok kotu cıkıyor.hepsini yapmana gerek yok zaten telefonun menusundeki belli başlı sımgelerı ozellestır yeterlı olur.biraz karısık oldu icon düzenleme bölümünün screen ini atayım daha rahat yaparsın.
arkadaşlar v20 yi yüklediimden beri cepte evimdeki kablosuz ağa bağlanıyorum ama bazen bağlantı kopuyor önceden olmazdı birde alışşveriş yerlerinde şifresizde olsa bağlanıyor diyor bekliyorum bir süre sonra wlan bulunamadımı ne öyle bişey yazıyor bunları nasıl düzeltiriz?
arkadaşlar yine bir sorum olacak şimdi biz bu bağlantı kablosunu tak çıkar tak çıkar hafızaya ister istemez zarar verir
bunu zarar vermeden donanımı güvenle kaldır gibi bir seçeneği felan yokmudur ???
arkadaşlar v20 yi yüklediimden beri cepte evimdeki kablosuz ağa bağlanıyorum ama bazen bağlantı kopuyor önceden olmazdı birde alışşveriş yerlerinde şifresizde olsa bağlanıyor diyor bekliyorum bir süre sonra wlan bulunamadımı ne öyle bişey yazıyor bunları nasıl düzeltiriz?
o söylediğin iki sorununda telefonla olan bir sorun değil.koblosuz hatlardaki sorun
arkadaşlar şöyle album adı,album resmi,album yılı yani kısacası mp3 tag lerini güzelce gösteren bi music player programı varmı?telefonun keni playerı bunları gostermıyor sanırım !
extaz olmaz olurmu... ben daima donanımı güvenle kaldırdan kaldırıyorum... ama yığın hafıza modunda tabi... pc suite modunu diyorsan eğer gerekseydi olurdu. ama yinede ben o şekil kaldırmak istiyorum diyorsan, pc suite den çık yada çıkar var ondan sonra çek kabloyu
arkadaşlar şöyle album adı,album resmi,album yılı yani kısacası mp3 tag lerini güzelce gösteren bi music player programı varmı?telefonun keni playerı bunları gostermıyor sanırım !
çalarken albüm resmi varsa çalarken telefon gösteriyor.
Bazen o şekilde hatalar verebiliyo şöyle yap önce yıgın hafızayı biçimlendir daha sonra da hard format at (*-3 ve açma kapama tuşlarına aynı anda bas) sorun hallolur.
sefa kardeş teşekkürler bişi daha soracağım bu işlemi daha yapmadım hard format attıktan sonra tekrar güncelleme yapacakmıyım??
arkadaslar ii geceler ya ewdeki wireless da baglandigimda her baglanmasinda yeni bi erisim noktasi ekliyo onu kaldirma imkanimiz yokmu tek erisim noktasi ile baglanamaz miyiz
Önce evde kullandığın modem için oluşturulmuş tüm erişim noktalarını telefondan kaldır.Daha sonra bağlantı yöneticisinde mevcut wlan ağlarına gir ev ağını bulduktan sonra seçeneklerden erişim noktası tanımlayı seç daha sonra şifren varsa gir ve işlemi tamamla.Bu yöntemi ben geçen uyguladım problem çözülmüştü. Bi dene bakalım sende de işe yarayabilir.
Önce evde kullandığın modem için oluşturulmuş tüm erişim noktalarını telefondan kaldır.Daha sonra bağlantı yöneticisinde mevcut wlan ağlarına gir ev ağını bulduktan sonra seçeneklerden erişim noktası tanımlayı seç daha sonra şifren varsa gir ve işlemi tamamla.Bu yöntemi ben geçen uyguladım problem çözülmüştü. Bi dene bakalım sende de işe yarayabilir.
sefa kardeş teşekkürler bişi daha soracağım bu işlemi daha yapmadım hard format attıktan sonra tekrar güncelleme yapacakmıyım??
aynı olay benim başıma geldi. temalaı kaldırdım tel hafızasına yükledim. birde tarihi geri almıştım normal e getirdim problem ortadan kalktıç (temaları tel hafızasına yükledim
birde formatla son sürüm kalkmaz güncellemeye gerek yok
efes34 verdiğin bilgi için teşekkür ederim bende temaları telefon hafızasına yükleyim bari:)
acaba uygulamaları denediniz mi uyumlumu veya trojen varmı dosyalarda herşeyi yüklememek lazım diye düşünüyorum.
UYUMLU OLMASA ve bir problem olsa eklemem, içiniz rahat etsin. İçindekiler dosyasını indirip bir bakın, işinize yarıyacak program varsa yükleyin... Kotalı değilseniz bir kaybınız olmaz daha çok işinize yarar.... uygulamaların hepsi ilaçlıdır, olmayan tek tük çıkabilir.
Not:Sitemizdeki Mp3'ler tanıtım amaçlıdır. İndirdiğiniz Mp3'leri 24 saat içinde bilgisayarınızdan silmek zorundasınız. Aksi halde doğacak sorunlardan, sitemiz sorumlu tutulamaz...
Not:Sitemizdeki Mp3'ler tanıtım amaçlıdır. İndirdiğiniz Mp3'leri 24 saat içinde bilgisayarınızdan silmek zorundasınız. Aksi halde doğacak sorunlardan, sitemiz sorumlu tutulamaz...
Formalite değilmi ?
evet tabiiki de.
Formalite değilmi ?
Evt formalite bnm başıma bişey gelmesin diye yoksa sizi tespit edemiyorlar rapidden indirdğiniz için :)
Cihazımızın tam ekran çözünürlüğünde, mısır patlatma videosu. ilk önce ana menü görünür. sonra mısır patlamaya başlar. Siz o sırada telefonu formalite icabı aşağı yukarı sallarsınız. videoda bir parmak belirir , sizde telefonun arkasında sanki kendi parmağınız gibi yaparsınız, karşınızdaki gülmeye başlar. Ve eğlenilir...
Sinemalar.com puanı : 6.2/10 [?] imdb puanı : 5.5/10 Yapım : 2006, ABD Tür : Komedi / Romantik Yönetmen : Betty Thomas Senaryo : Jeff Lowell Oyuncular : Arielle Kebbel, Sophia Bush, Brittany Snow, Jesse Metcalfe, Ashanti , Penn Badgley Süre : 1 saat, 29 dk. Gösterim Tarihi : 28 Temmuz 2006
Üç kızı bir arada idare eden çapkınımız John Tucker(Jesse Metcalfe) okulunun en popüler öğrencisidir. Kızlarımız aldatıldıklarını öğrendikten sonra Kate(Britany Snow)'inde yardımıyla el ele verip John Tucker' dan intikam almaya başlar ve olaylar gelişir...
terapi1905
Blog öle güncellenmez böle güncellenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefagenc -- 11 Mayıs 2008; 0:56:44 >