Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: turkerse, ilengiz, Orkun.T, teomans
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKIA'NIN YENİ BOMBASI: 8GB NOKIA N95!!! 0 DOĞRU Sayfa: <<   < önceki  400 401 [402] 403 404 405 406 407 408 409   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
NEWMAN2007

9 Mayıs 2008; 23:03:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Ama çok süper bi uygulama telefonun içindeki sensörün salınımından senin yürüyüş hızını filan buluyor.Ben denedim bazen birebir tam olarak adımlarımı sayıyor.Bazende bir iki tane kaçırdığı oluyor.Sports tracker da olan bi özellik normalde bu.Sırf bu özellikten adamlar yeni bi program yapmışlar.Hızına göre bir dakika içinde kaç adım atığını , ortalama dk da kaç adım attığını bunun gibi verileri anlık verebiliyor sports tracker.Ben yeni versiyonu çok sevdim. Denedim memnun kaldım diyebilirim.Bazen eğlence olsun diye akşamları evde bi oraya bi buraya yürüyorum.Programla uğraşıyorum.

İlginç ve faydalı bir program o zaman!...

Tek dezavantajı adam kafayı bozar bununla yaw? Birde her hareketinin kaç kalori yaktığını harcasaydı o zaman düşünemiyorum bile!...

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2008; 23:04:16 

quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

gormının son surumu Garmin Mobile XT v4.10.80 ve bunu nasıl kurmamız gerkır anlatımı mı var mı.....

http://resim.donanimhaber.com/m_22891680/tm.htm

ilk mesajda yazdım

NEWMAN2007

9 Mayıs 2008; 23:05:31 

quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

gormının son surumu Garmin Mobile XT v4.10.80 ve bunu nasıl kurmamız gerkır anlatımı mı var mı.....

Daha evvel 4.10.60 var ise Realceday' in verdiği bir link vardı 4.10.80' in exe uzantılı bir dosyası aynen cuk oturuyor!...Realceday' in mesajlarında ara bulursun!

crux2005

9 Mayıs 2008; 23:08:51 

Walla sport tracker da kullanıcı diye bi bölüm var orada işte kilonu boyunu filan giriyorsun yürüyüşün sonunda kaç kalori yaktığını gösteriyor.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Ama böyle bi özellik koyduklarına göre bi bildikleri vardır.

ilengiz

9 Mayıs 2008; 23:10:46 

quote:

Walla sport tracker da kullanıcı diye bi bölüm var orada işte kilonu boyunu filan giriyorsun yürüyüşün sonunda kaç kalori yaktığını gösteriyor.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Ama böyle bi özellik koyduklarına göre bi bildikleri vardır.

yarıyordur.yatığın hıza orantılı harcadığın adım efora karşılık hesapladığı doğrudur.bide tartı işi görse çıksak üstüne kilomuzu gösterse süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 9 Mayıs 2008; 23:10:24 >

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
crux2005

9 Mayıs 2008; 23:11:39 

Yılın programı olarak psiloc connect denen bi programı seçmişler programı kurdum ama hiç bişey anlamadım.Hız testimi yapıyor ne yapıyorsa çözemedim.İlgilenen olursa http://darlamack.blogs.com/darlamack/2008/05/best-applicatio.html#more

seFaßjk

9 Mayıs 2008; 23:12:25 

abi şu topc gibi yer varmı ya bi soru sorulmuş 3 kişi cvp vermiş farklı farklı harbi müthiş bi grup olmuşz:p

NEWMAN2007

9 Mayıs 2008; 23:15:41 

quote:

Galiba spor salonlarındaki yürüyüş bandı mantığı ile hesaplıyor!...

Yürüme mesafesi, ağırlık (boy anlamsız biraz ama!) ve belki yaşı giriyorsun ona göre yaktığın kalori ve yürüdüğün mesafeyi gösteriyor!....

NEWMAN2007

9 Mayıs 2008; 23:17:52 

quote:

Orjinalden alıntı: sefagenc

abi şu topc gibi yer varmı ya bi soru sorulmuş 3 kişi cvp vermiş farklı farklı harbi müthiş bi grup olmuşz:p

Opsiyon veriyoruz isteyene sadece tek cevabı bile yeterli görmüyoruz!...

crux2005

9 Mayıs 2008; 23:17:56 

@ilengiz: Allah iyiliğini versin.Yok oldu olacak bulaşıkda yıkasın tam olur.

Bide şunu söyliyim.Truphone diye bi program var n95 deki voip özelliğini kullanarak internet üzerinden ucuz fiyata görüşme yaptırıyor.Ben geçen kurdum ilk kurduğunda bedavadan 2 dolarlık konuşma hakkı veriyorlar telefonu hatsız moda aldım daha sonra programdan internete bağlanıp herhangi bi yeri aradım gerçektende çaldı ve rahat rahat görüşme yaptım.Hatta geçen bi yerde kontörüm bitmişti ve dükkanı aramam gerekiyordu ne yapayım ne edeyim derken aklıma truphone geldi oralarda bildiğim bi kablosuz internet vardı (şifresiz olarak) hemen yanaştım açtım programı bağlandım ve kontorüm sıfırken internet üzerinden dükkan ile başarılı ve bedava bi görüşme yaptım.N95 e bi kere daha aşık oldum. Bizimkisi bir aşk hikayesi

ilengiz

9 Mayıs 2008; 23:18:10 

quote:

Orjinalden alıntı: sefagenc

aştık sen nediyon.grupta güzel dir

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
seFaßjk

9 Mayıs 2008; 23:26:35 

Blog güncellendi Görev ve Gündüz nöbeti filmleri eklendi CMYLMZ de çok yakında blogda yerini alıcak

Link: http://sefan958gb.blogcu.com/

ilengiz

9 Mayıs 2008; 23:26:50 

quote:

@ilengiz: Allah iyiliğini versin.Yok oldu olacak bulaşıkda yıkasın tam olur.

tartsa valla süper olur.

==> i l e n g i z <==

-N95-2 8GB GENPA!!!-
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2008; 23:27:04