Ama çok süper bi uygulama telefonun içindeki sensörün salınımından senin yürüyüş hızını filan buluyor.Ben denedim bazen birebir tam olarak adımlarımı sayıyor.Bazende bir iki tane kaçırdığı oluyor.Sports tracker da olan bi özellik normalde bu.Sırf bu özellikten adamlar yeni bi program yapmışlar.Hızına göre bir dakika içinde kaç adım atığını , ortalama dk da kaç adım attığını bunun gibi verileri anlık verebiliyor sports tracker.Ben yeni versiyonu çok sevdim. Denedim memnun kaldım diyebilirim.Bazen eğlence olsun diye akşamları evde bi oraya bi buraya yürüyorum.Programla uğraşıyorum.
İlginç ve faydalı bir program o zaman!...
Tek dezavantajı adam kafayı bozar bununla yaw? Birde her hareketinin kaç kalori yaktığını harcasaydı o zaman düşünemiyorum bile!...
gormının son surumu Garmin Mobile XT v4.10.80 ve bunu nasıl kurmamız gerkır anlatımı mı var mı.....
Daha evvel 4.10.60 var ise Realceday' in verdiği bir link vardı 4.10.80' in exe uzantılı bir dosyası aynen cuk oturuyor!...Realceday' in mesajlarında ara bulursun!
Walla sport tracker da kullanıcı diye bi bölüm var orada işte kilonu boyunu filan giriyorsun yürüyüşün sonunda kaç kalori yaktığını gösteriyor.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Ama böyle bi özellik koyduklarına göre bi bildikleri vardır.
Walla sport tracker da kullanıcı diye bi bölüm var orada işte kilonu boyunu filan giriyorsun yürüyüşün sonunda kaç kalori yaktığını gösteriyor.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.Ama böyle bi özellik koyduklarına göre bi bildikleri vardır.
yarıyordur.yatığın hıza orantılı harcadığın adım efora karşılık hesapladığı doğrudur.bide tartı işi görse çıksak üstüne kilomuzu gösterse süper olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 9 Mayıs 2008; 23:10:24 >
Galiba spor salonlarındaki yürüyüş bandı mantığı ile hesaplıyor!...
Yürüme mesafesi, ağırlık (boy anlamsız biraz ama!) ve belki yaşı giriyorsun ona göre yaktığın kalori ve yürüdüğün mesafeyi gösteriyor!....
@ilengiz: Allah iyiliğini versin.Yok oldu olacak bulaşıkda yıkasın tam olur.
Bide şunu söyliyim.Truphone diye bi program var n95 deki voip özelliğini kullanarak internet üzerinden ucuz fiyata görüşme yaptırıyor.Ben geçen kurdum ilk kurduğunda bedavadan 2 dolarlık konuşma hakkı veriyorlar telefonu hatsız moda aldım daha sonra programdan internete bağlanıp herhangi bi yeri aradım gerçektende çaldı ve rahat rahat görüşme yaptım.Hatta geçen bi yerde kontörüm bitmişti ve dükkanı aramam gerekiyordu ne yapayım ne edeyim derken aklıma truphone geldi oralarda bildiğim bi kablosuz internet vardı (şifresiz olarak) hemen yanaştım açtım programı bağlandım ve kontorüm sıfırken internet üzerinden dükkan ile başarılı ve bedava bi görüşme yaptım.N95 e bi kere daha aşık oldum. Bizimkisi bir aşk hikayesi