Ya acaba bu aletin 8gb olayı nası olacak.Hani kutunun içindenmi 8gb lık kart çıkacakda biz takıcaz yoksa telefona gömülü bi flash kartmı olacak.Walla harici kart verirlerse hiç bi esprisi kalmaz.Millet alır kendi standart n95 ine takar.Merak ettim walla.Ama işin ucunda nokia varsa kesin yapmıştır bi ..nelik.
Lens kapağının çıkarılmaması lazımdı. Kaç paralık bir külfet bindirir ki bir lens kapağı. Koruma olmalıydı.
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
Ya acaba bu aletin 8gb olayı nası olacak.Hani kutunun içindenmi 8gb lık kart çıkacakda biz takıcaz yoksa telefona gömülü bi flash kartmı olacak.Walla harici kart verirlerse hiç bi esprisi kalmaz.Millet alır kendi standart n95 ine takar.Merak ettim walla.Ama işin ucunda nokia varsa kesin yapmıştır bi ..nelik.
muhtemelen cihazın içinde bir flash kart olacak. Ayrıca olacağını zannetmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Ağustos 2007; 11:11:22 >
Çizilmesi çok zor arkadaşlar zaten iç kısımda benim lens kapagım çogu zaman hep acık unutuyorum baktım hiç çizik yok kız gibi lens kapagı boşa yer kaplıyordu bence
görürsün ilerde şimdi öle o.ben cihaz ekranı çizilmesin vs vs diye cebime bilem koymuom mümkün olduu kadar dışarda ilerde cihazı önemsemeince çok fena olur ora
video kamera+foto makinesi+media player+internet+GPS+n-gage+PDA+telefon =n95 8gb+1200Mah pil bütün bu özellikler için n95im 1gün zor dayanıordu şimdi en azından 1gün dayanacak...:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_9 -- 22 Ağustos 2007; 16:43:55 >
Reis ben inanılmaz temiz ve titiz kullanırım dikkatsiz kişiler için tamam bir eksiklik fakat nokia bana çıplak cihaz bile üretse asla sorun olmaz benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realcem -- 22 Ağustos 2007; 16:52:52 >