Arkadaslar bu cıkacak olan "N95 8 GB" versiyonun satıs fiyatı ne olur sizce? su anda 6280 kullanıyorum... cok menunum ama ilerde belki N95'e gecerim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 15 Ekim 2007; 14:09:35 >
Arkadaslar bu cıkacak olan "N95 8 GB" versiyonun satıs fiyatı ne olur sizce? su anda 6280 kullanıyorum... cok menunum ama ilerde belki N95'e gecerim...
tr fiyatı 1800 ytl civarı olur bence. normal N95 1150ytl felan oldu.
bu ara parçayı kullanmadan direk kendi kulaklığımızı takıp stereo müzik dinleyebiliyormuyuz. benim disc man vardı bu 2 giriş ayrıydı giriş plakaları farklı çünki altda olan kulaklık girişi
Evet herhangi bir ara birim olmadan direk kulaklığınızı bağlayabiliyorsunuz N95 ama telefon görüşmesi yapmak isterseniz telefonun mikrofununu kullanmanız lazım.
Evet herhangi bir ara birim olmadan direk kulaklığınızı bağlayabiliyorsunuz N95 ama telefon görüşmesi yapmak isterseniz telefonun mikrofununu kullanmanız lazım.
verdiğin bilgi için sağol. jakdaki plaka sayısı fazla olduğu için ara parçasız direk kulaklık olmuyormu diye kuşkuya düşmüştüm içim rahatladı.
!!! NOKIA N95 8GB 15 EKIM ITIBARIYLE TUM DUNYAYA DAGITILMAYA BASLADI !!!!
BUGUN NOKIA'NIN RESMI INTERNET SAYFASINDA, N95 8GB MODELINI 15 EKIM ITIBARIYLE TUM DUNYAYA GONDERMEYE BASLADIGINI "RESMEN" DUYURDU...
TUM N95 8GB BEKLEYENLERE DUYURULUR...
(Bakalim Istanbul'a ne zaman gelecek? Ama az kaldi, az!)
Never underestimate the power of the darkside, You must Control Your Feelings, Fear leads to anger, anger leads to hate, and hate leads you to dark side; therefore to suffering... May the Force be with you...
arkadaşlar sizde bu N95 8gb modelinin büyük formatta çekilen resim var mı? 1280x800 gibi mesela. masa üstü yapacağım 1saat boyunca aradım hep küçük formatlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 15 Ekim 2007; 17:10:40 >
yanlıs hatırlamıosan 64 ülkeye birden dagıtılcak gibi bişi yazıodu 64 ülke arasında yokmuyuz biz ya.:D:DD: arkadaslar bide be n bu telefofonu şubat ayı gibi alabilecegim kasımda türkiyeye gelse 3-4 ayda ne kadar deger kaaybeder bide ben 1.800 lerde olacagını sanmıorum n 95 zaten 1200 lere indi bunun cıkmasıyla baya bi azalacak fiyatı oda 1.500 gibi bi değerde olur size birşey danışmak istiyorum benim akrabalarımın yarısı almanyada suan n95 8gb yi oraadn alsam kargo ile gonderseler ne gibi sorunlar olur bide fiyattan ne kadar kurtarırım ?